reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
ja będę z wózkiem między 12 a 12.30 w zależoności od przyjazdu ;-)
kwestia tylko gdzie....
tak sobie myslę, że trochę nas będzie? :
afi
Oleśka
Agnieszka-> sama, pomoże mi przy Tomku :-D
kurczak
malina
agulam
aguskamir
ja

kogoś pominęłam??

ja będę z wózkiem między 12 a 12.30 w zależoności od przyjazdu ;-)
kwestia tylko gdzie....
tak sobie myslę, że trochę nas będzie? :
afi
Oleśka
Agnieszka-> sama, pomoże mi przy Tomku :-D
kurczak
malina
agulam
aguskamir
ja

kogoś pominęłam??

Jasne,że pomogę ;-) Tylko w dalszym ciągu nie wiem w jakim miejscu się spotykamy,tzn, wiem,że w manufakturze,ale gdzie konkretnie to nie wiem;-)

to spotkajmy się pod Smykiem (w galerii handlowej na parterze). każdy znajdzie, bo są mapy, a przynajmniej te mamy z dziećmi, które przyjdą pierwsze nie będą marzły :)

i może ustalmy konkretną godzinę, bo jak się będziemy złazic przez pół godziny, to dzieciaki moga sie denerwowac czekaniem. jak się ktoś spóźni, to najwyżej dołączy :)
proponuję kompromisowo 12:15 :)

Aga, a Wy o której będziecie,to będziecie :) będziemy grzać Wam miejsce :) A jak będziecie wcześniej, to zrobisz z Tomeczkiem rundkę po Smyku ;)

edit: no, to zapał organizatorski sie we mnie obudził ;P i przy okazji się nawymądrzałam ;P

afi, pasuje 12.15 pod smykiem, ale i tak pewnie zadzwonię do Oleśki, jak dojadę :-p
już nie mogę się doczekać, choć boję się, czy moje dziecko da radę tak w bezruchu...
chyba, że faktycznie pójdziemy tak, gdzie są te piłki, kulki (co kurczak o tym pisała) i najwyżej wygrodzimy sobie jakiś mały kącik dla naszych maluchów ;-)

reklama
Do góry