reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania Aktywnych Mam z Opola i okolic

Hej hej!
Jestem przelotem.
Ja oczywiście bedę,zaraz sie cofne p instrukcje jak sie zapisać na spotkanie.
To znaczy,że faceci zosaja i chałup pilnuja:confused::-D
Maciusia wezmę,ale nie wiem czy da mi posiedziec i posluchać,dlatego najchetniej K wzięłabym ze sobą,no ale może jakos damy rade sami,bo Maciek musi najpierw porządnie obadać teren zanim sam sie zacznie beze mnie bawić:baffled: To może ja juz o 15 przyjdę:-p

A chwila chwila,która to wspominała,że można przyjść sie u niej wykapać? bo u nas też ciepłej wpdy nie ma do soboty:baffled:

reklama
Mam ogromną prośbę do Was , byście zrobiły parę zdjęć ze spotkania by poźniej wrzucić je do aktywnych mam z mini relacją słowną :-)

ok, ja wezmę aparat ;-)
Magda ja wprawdzie nie proponowałam, ale możesz wpaść się wykąpać ;-) poza tym Odrę mam za oknem jakby Ci było mało wody ;-)

Dzioewczyny co to za miany na spotkaniu? Bo ja oczywiscie skasowałam meila nie czytajac go, wogole zobaczyłam ze to chodzi o jakies zmiany jak juz sie kasowanie spamu ładowało :-p

uff bo juz myslałam, ze nie bedzie dzisiaj spotkania :tak: bo się nastawiłam:-p, tylko nie wiem jak syn się na to zapatruje;-)

Ja też w sumie mogłabym wziąć aparat, ale chwilowo mamy brak wolnego miejsca na karcie, dysku itd. Na następnym spotkaniu myślę już tego problemu nie będzie.

U nas też nie było zimnej wody jednak :confused: ale już jest ;-)

Dopiero dzisiaj się zarejestrowałam i trafiłam na Aktywne mamy z Opola , muszę powiedzieć ,że jestem baaardzo mile zaskoczona waszym działaniem i energią ;)))) ja chyba jeszcze nie załapię się , bo mamusią będę w lutym mam nadzieję ,więc chyba za wcześnie chociaż bardzo chętnie bym uczestniczyła w takich spotkaniach ;)) w każdym razie cieszę się z waszej inicjatywy ;)))tym bardziej ,że do Opola wróciłam niedawno i nie mam żadnych kontaktów z innymi świeżymi mamusiami ....

reklama
Do góry