reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Aktywne Mamy z Radomia

reklama
Witajcie,

11 maja w Hotelu Gromada na Narutowicza, Babyboom.pl i AktywneMamy.pl organizują warsztaty z dermatolog i rehabilitantką dla kobiet w ciąży i mam niemowlaków.
Warsztaty są bezpłatne.
Gdy ruszą zapisy podam Wam linka.

Kto chciałby poczytać więcej o tym jak było na takich spotkaniach w innych miastach zapraszam na stronę
Aktywnemamy.pl

nie ma zakazu dla tych , które chwilowo w ciąży nie sa ;-)
i mają starszaki.

Tematyka warsztatów będzie poświęcona rozwojowi sensorycznemu dzieci w wieku 0-12mcy oraz jak zadbać o skórę niemowlaka i jak rozpoznać ewentualne skazy czy alergie.

Przypominam o spotkaniach
Hotel Gromada ul. Narutowicza 9
godziny 11.30 i 14.30
11.05.2011

Są jeszcze wolne miejsca.
Mamy planujące ciąże tez są mile widziane. Jeśli nie masz z kim zostawic starszego malucha weź go ze sobą.

Zapisać się można tutaj:
Aktywnemamy.pl
Aktywnemamy.pl

ja mam malca w wieku 14 mc drugie dziecko owszem planuje ale za rok wiec szkoda zajmować miejsc dla mam które planują wcześniej miec dzidzie albo jej oczekują

reklama
Dziewczęta , niestety musimy odwołać spotkania :-( Pochorowała nam się pani prowadząca i nie dość ,że nie byłaby w stanie poprowadzić warsztatu to nie daj boże by kogoś pozarażała.
Będziemy Was informować na bieżąco o kolejnym terminie ale może być to dopiero we wrześniu.

Do góry