reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania aktywnych mam - Trójmiasto

reklama
Dziewczyny, ustalamy 20 maja od 10.00 do 12.00

Bardzo proszę wpisywać się na listę.

i dla przypomnienia

Miejsce: Królestwo Fantazji Gdańsk ul. Migowska 26 www.krolestwofantazji.pl

Termin: 20 maja 2010 (czwartek) godz. 10:00 – 12:00

Temat: Jak wspierać dziecko w rozwoju? – 120 minutowy wykład z elementami warsztatowymi połączony z dyskusją. W tym czasie dzieci mogą przebywać pod opieką opiekunki lub pozostać z rodzicem na sali.

Dodatkowo zapewniona będzie:

Opieka wykwalifikowanej kadry.
Dogodne dla dziecka i rodzica miejsce – do dyspozycji będą dwa piętra przedszkola Królestwo Fantazji, a w tym dwie sale, szatnia, toaleta, możliwość skorzystania z kuchni.
Poczęstunek.

To ja się zgłaszam z synkiem 1 rok 8 m-cy.
Jakby ktoś jechał i po drodze mu byłoby zabrać nas z Suchanina to proszę o kontakt, bo my bez samochodu :-)

Ja się zapisuję z dziewczynami. Tylko nie bardzo wiem jak tam trafić...będę jechać z Wejherowa, dwa miejsca wolne jak coś ;)

Ja bardzo chetnie sie zjawie, mam corcie Zuzie 2 latka i 7 miesiecy , ona juz tam bedzie bo chodzi to tego przedszkola. ( polecam serdecznie ).

Z wejherowa jezeli bedziesz jechala miastem to we Wrzeszczu musisz zjechac w prawo przed manhatanem ,potem w lewo tak jak pokazuje glowna i na swiatlach w prawo, Ta droga caly czas prosto az po lewej stronie bedzie hurtownia dla dzieci AKPOL tam sa swiatla i na tych swiatlach w lewo w taka droge jakby osiedlowa po jakis 500 metrach masz po prawej stronie duza wille i to jest Krolestwo fantazji. Mam nadzieje ze sie wystrczajaco rozpisalam :)

reklama
To ja się zgłaszam z synkiem 1 rok 8 m-cy.
Jakby ktoś jechał i po drodze mu byłoby zabrać nas z Suchanina to proszę o kontakt, bo my bez samochodu :-)
Kasiu jezeli nadal aktualne to z checia Was zabiore , fotelik w samochodzie mam tak wiec bez problemu, daj prosze znac moje gg 4075646

Do góry