reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania aktywnych mam - Łódź

Ja poprosze następne spotkanie bliżej Aleksandrowa - po drugiej stronie Łodzi, lub nawet w Aleksandrowie. Tutaj tez są fajne sale zabaw, kawiarnie, kluby malucha. Zapraszamy BB i J&J do Aleksa! Myśle, ze dziewczyny z Teofilowa, Bałut, Radogoszcza też się skuszą.
Oglądam zdjęcia ze spotkania, fajnie się bawiłyście.

reklama
a w ogóle nas nie było bo dopiero dzisiaj zauważyłam że takie spotkanie było :/ zresztą i tak bym nie dała rady bo w tych godzinach w tygodniu to ja mam pracę :(

Ostatnia edycja:
jest mi bardzo przykro i wstyd że nie przyszłam...
od rana pediatra stwierdziła, że mała ma katarek i przed szczepieniem lepiej żeby nie szwędać się nigdzie :(

Witajcie Drogie Mamy i przyszłe Mamy!
Zapraszam Was do wspólnych pogaduch i warsztatów rozwojowych. Spotykamy się w eduMAMIE Strefie Świadomych Rodziców na Rewolucji 4. W grupach "Brzuszkowych" przygotowujemy się psychicznie i fizycznie do aktywnego porodu, ćwiczymy jogę, wspieramy wzajemnie, spotykamy z lekarzem, położną, psychologiem, uczymy się oddychać i relaksować. W grupach dla Mam wracamy do formy po porodzie, chustujemy, pijemy herbatkę, wymieniamy doświadczeniami, śmiejemy się i marudzimy, uczymy się masować nasze Szkraby. Na miejscu jest przewijak, podgrzewacze do butelek, kącik do karmienia i przede wszystkim naprawdę domowa przyjazna atmosfera:happy:
Pozdrawiam mocniutko i do zobaczenia:-)

Dopiero teraz trafiłam na ten wątek...:-(. Następnym razem, jeśli tylko będzie to możliwe, dołączymy z M.:tak:
Też jestem ZA lokalizacją bliżej Radogoszcza/Bałut:-).

reklama
możecie się też same skrzykiwać. Zalogujcie się na portalu Aktywne mamy.
Jak to zrobić znajdziecie w ogłoszeniu tego działu.
A Grupa łódzka już istnieje :tak:

Do góry