reklama
U nas w dalszym ciagu nocki sie nie zmieniaja i wstaje czasem 10 razy a mala nie zasnie jak jej nie dam cycusia albo smoczka. Zdecydowalismy sie z mezem nauczyc wkoncu mala sama zasypiac, nie wiem jak nam to wyjdzie bo jak slysze jak placze to mi serce peka, ale mam nadzieje ze damy rade , chcemy zaczac od piatku.
Czy ktoras z mamus uczyla juz dziecko samo zasypiac wedlug ksiazki "Kazde dziecko moze nauczyc sie spac" A. Kast-Zahn ?
Czy ktoras z mamus uczyla juz dziecko samo zasypiac wedlug ksiazki "Kazde dziecko moze nauczyc sie spac" A. Kast-Zahn ?
pytia
Fanka BB :)
Przez ten katar Jaśka to ja też niewyspana chodzę, bo w nocy biedaczek budzi się co chwilę, bo nosek ma zatkany. Oj, mam nadzieję, ze mu szybko przejdzie, bo długo tak nie pociągnę. Dzisiaj mężuś się zaoferował, że będzie spać z małym. :-)
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Asia 21 super też marze o takiej nocy
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Ja się już psychicznie szykuje na kolejną ciężka noc . Kuba budzi się co chwilka , właśnie dałam mu panadol może coś pomoże
reklama
wiewio
Fanka BB :)
Mi też już opadają siły po kolejnej nieprzespanej nocy... A tu rano trzeba się zwlec z łóżka i w pracy być przytomnym :-)
Próbowaliśmy wszystkiego (chyba), żele, syropek, masaż, herbatka uspokajająca, samodzielne zasypianie, ojej....nic nie pomaga na nocne budzenie- nadal kika lub kilkanaście razy wstajemy do małego.
A on biedny nie może zasnąć...
A kiedyś czytałam że większość dzieciaczków po 6-tym miesiącu przesypia spokojnie całą noc... :-)
Ja już sama nie wiem czy to wina ząbków... Ale jak nie ząbki to co może być przyczyną takiego wybudzania??
Próbowaliśmy wszystkiego (chyba), żele, syropek, masaż, herbatka uspokajająca, samodzielne zasypianie, ojej....nic nie pomaga na nocne budzenie- nadal kika lub kilkanaście razy wstajemy do małego.
A on biedny nie może zasnąć...
A kiedyś czytałam że większość dzieciaczków po 6-tym miesiącu przesypia spokojnie całą noc... :-)
Ja już sama nie wiem czy to wina ząbków... Ale jak nie ząbki to co może być przyczyną takiego wybudzania??