reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sposoby na zasypianie

reklama
Nam się w tej sytuacji sprawdza leżenie na piankowych puzzlach. Nawet jak obsiusia, to wystarczy wytrzeć pieluszką i po kłopocie :)

szczerze mówiąc, to chciałam ściągnąć od ciebie Pytia pomysł z piankowymi puzzlami ::) ale nigdzie nie mogę ich dostać, a ty gdzie je kupiłaś

ja mam "Oline" i tez chyba Maksiowi rozloże :)
te akurat Ola dostała
ale kupowałam niedawno swojemu chrześnikowi w Carrefurze, myślę że w innych hipermarketach też są

fionka jakiś czas temu bardzo tanie były w netto. Są co jakiś czas. Ja bardzo uważnie "sledze" gazetki, doniosę, jak znajdę, bo sama też poluję :)

fionka na allegro widzialam ale nie wiem po ile i czy sie oplaca bo w ogole nie wiem po ile stoja
hmmmmmmmm calkiem fajny pomysl z tymi puzlami

Ostatnio Rafał wynalzł nowy sposób usypiania naszego brzdąca. Jak nad ranem wstaje - około 6 - i marudzi, bo jest jeszcz śpiący to kłazie go na boczek w swoją stronę i robi mu "noski - eskimoski". Oskar się uśmiecha i błogo zasypia :) :)

reklama
Mama Boo pisze:
Ostatnio Rafał wynalzł nowy sposób usypiania naszego brzdąca. Jak nad ranem wstaje - około 6 - i marudzi, bo jest jeszcz śpiący to kłazie go na boczek w swoją stronę i robi mu "noski - eskimoski". Oskar się uśmiecha i błogo zasypia :) :)

ja o tej porze, albo i wcześniej przytulam Małą do piersi....i też uspypia (albo się rozgada ;) )

Do góry