reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
U nas różnie ostatnio kiepsko do 2 razy po 15-20 minut ale jak jest spacer to nawet 3 godziny potrafi spać....
U nas różnie. Jak jest tatuś to Oliwia cały dzień może nie spać czyli zawsze w weekendy. W tygodniu jak jest za mną śpi po każdym jedzeniu. Choć ostatnio coś mi się przestawia rano po 2 śniadaniu śpi 2 godziny i popołudniu po 4 posiłku znów około 2 godzin + spacer :-).
_karincia_
Fanka BB :)
Mój różnie z tym spaniem w dzień
Na spacerze to jakies 2-3 godzinki śpi a oprócz tego tylko co najwyżej godzinne drzemki :-)
Na spacerze to wystarczy że z klatki wyjdę a Adrianek juz śpi
To samo wieczorem, wykąpiemy się, nakarmimy i spanko :-)
Na spacerze to jakies 2-3 godzinki śpi a oprócz tego tylko co najwyżej godzinne drzemki :-)
Na spacerze to wystarczy że z klatki wyjdę a Adrianek juz śpi
To samo wieczorem, wykąpiemy się, nakarmimy i spanko :-)
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Moja z reguły ma 3 drzemki w ciągu dnia i nie ważne czy 3x po 20-30 min to spać idzie miedzy 20:30 a 21:30
U nas pobudka okolo 7.30, w trakcie dnia 3 drzemki kazda okolo 40 min po jedzeniu (jak w zegarku) 2x po okolo 40 minut i jedna do 2h. Spac idziemy o 18.30.
Gdzies czytalam , ze aby dzidzia ladnie spala w nocy i szla spac o 18-19 ostatnia drzemka powinna sie konczyc okolo 14.30. Ja Bastkowi pozwalam spac gora do 16 a i tak ladnie zasypia okolo 18.30.
Gdzies czytalam , ze aby dzidzia ladnie spala w nocy i szla spac o 18-19 ostatnia drzemka powinna sie konczyc okolo 14.30. Ja Bastkowi pozwalam spac gora do 16 a i tak ladnie zasypia okolo 18.30.
Ostatnia edycja:
reklama
moja miedzy 16-17 ma ostatnią drzemke ,a i tak potem koło 20 juz śpiU nas pobudka okolo 7.30, w trakcie dnia 3 drzemki kazda okolo 40 min po jedzeniu (jak w zegarku) 2x po okolo 40 minut i jedna do 2h. Spac idziemy o 18.30.