Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja wyczytałam ,że nalezy podawać ciągiem 3 tygodnie i tyle wytrzymałam.Ja z kolei jak czytam opinie na temat Debridatu to własnie same negatywne ,może po prostu takie bardziej mi się zucaja w oczy .Ale czytałam ich sporo po prostu moje dziecko inaczej reaguje na ten lek lepiej działja probiotyki .Moja Ala na razie nie cierpi bo znaczna poprawę zanotowałam jak musiałam ją dokarmić (stosuję bebilon comfort i immunofortisem) to już wogule jak dostawała nawet niewielkie ilości mleka to kupa szła bez żadnych problemów ,a z ulewaniem nie mam większego problemu.
Na chwile obecną nie wiem jak z kolkami ,ale ogrniczyłam Sab Simplex do 8 kropel co drugie karmienie i jest ok nie ma kolek.Więc jak na razie nie mamy problemu większego .Gorzej z gardłem bo mała chrypi ,bo w pokoju za sucho było wrrrrrrrr i wczoraj po mleku jej przeszło .Dziś niby ręcznik wisiał na kaloryferze ale mała nadal chrypi.Dzwoniłam do przychodni ale dzieci przyjmują tylko z gorączką .Alusie przyjeliby bo malutka ale jak okaże się ,że nic jej nie jest to boję się ja w te zarazki pakować
Na chwile obecną nie wiem jak z kolkami ,ale ogrniczyłam Sab Simplex do 8 kropel co drugie karmienie i jest ok nie ma kolek.Więc jak na razie nie mamy problemu większego .Gorzej z gardłem bo mała chrypi ,bo w pokoju za sucho było wrrrrrrrr i wczoraj po mleku jej przeszło .Dziś niby ręcznik wisiał na kaloryferze ale mała nadal chrypi.Dzwoniłam do przychodni ale dzieci przyjmują tylko z gorączką .Alusie przyjeliby bo malutka ale jak okaże się ,że nic jej nie jest to boję się ja w te zarazki pakować
Ostatnia edycja: