reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Agacyndka hehehTy tam się nie śmiej.. trzeba m. zmotywować, a co! facet i tabletki to dwa przeciwległe bieguny więc trzeba Asitce pomóc, bo biedna dwoi się i troi... więc m. niech też się postara:] ;)

Agniesiu bardzo fajny tylko mala gondolka i kolka... ale design super :))

Sihayko no tak, trzeba Kobitc3 pomoc :))

Moja Luska po sterylizacji to tylko do mnie jest uprzejma... na Lidzie warczy i prycha, to samo na mojego A. a ze mna wlasnie spi i mnie pilnuje. a moje dziecko dzisiaj w takiej pozycji jest, ze prawa czesc brzucha mam wieksza niz lewa ;D wypina sie ?? :)

dziewczyny jaki ja mam dzisiaj śpiący dzień a mój mały przystojniak nie chce spać tylko na rączki, także w domu totalny nieogar na szczęście obiad ugotowany :)

Oo dawno nie bylo tematu obiadowego... Jakies propozycje? :-) Agniesiu co gosci u Ciebie na stole?
A Twoj Przystojniak to tylko do Ciebie na rasie chce czy do tatusia tez?

Ahh no to dobrze, niech tatus pracuje na przyszle zachciewajki Dominiki i Antka, nooo Twoje tez hehhee :-)
U mnie dzisiaj mloda kapustka z karkowka na cieplo i ziemnioki.

Hej! ale miałam urwanie głowy w weekend :) Dzisiaj już luzik, maluch śpi, mąż też przysypia, po obiadku już, zaraz i ja się położe na troszke :)
jeśli chodzi o wózki to...... nie polecam tych które siedzisko spacerowe mają kubełkowe. Maluch wtedy nie moze siędobrze wyprostować, siedzi jak w foteliku a i takie siedzisko starcza na krótko bo szybko dziecko wyrasta. Obserwując wozki w moim mieście zauważyłam ze kobietki które rodziły na początku roku i miały wózek 3w1 z siedziskiem kubełkowym to teraz pokupowały zupełnie inne spacerówki. Wiec tak se mysle ze po co wywalać kase na coś czego nie bedzie się używać..... Ja miałam pożyczony wózek 3w1, używałam tylko gondoli a od tygodnia mam już spacerówkę bo Wiko w gondoli miał już mało miejsca. To jaki wózek zależy tez w jakiej porze roku się rodzi chyba :tak: Na zime lepiej duze koła, na wiose mogą być małe. Dobre opinie słyszałam o wózkach TAKO, np Laret i innych.I nie są drogie bo 3w1 do 1700,- Dla mnie osobiście bardzo podobały się wózki Nawington. Można kupić np samą gondole i stelaż i fotelik lub bez. Teraz kupiłabym używany z tej firmy bo np na tablica.pl jest mnóstwo w dobrych cenach wózków tej firmy. A gondola zazwyczaj jest jak nowa bo mało używana. np. Wózek głęboki Navington Corvet + nosidełko Warszawa • Tablica.pl
Ja kupiłam teraz taką spacerówke czerwoną WÓZEK CONECO TRAPER+gratisy (3253506121) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fajny ja kza tą cenę. Chciałam drozszy i lepszy ale pomyslałam sobie ze jak maluszek zacznie chodzić i nie bedzie chciał siedzieć w wózku to szkoda kasy :) A ten ma wszystko czego mi potrzeba :)

ja sie chyba jednak zdecyduje na graco. mowia ze pierwsza mysl najlepsza... a w rankingach i opiniach jest bardzo dobrze oceniany.

reklama
hejo:* u nas znów doopa... mala w nocy dała mi popalic. obudziła się o 1.20, a poszła spac o 3.15:( płakała ona i ja ze zmeczenia. powoli mam dosyc. wiedziałam, że będzie ciężko, ale tego się nie spodziewałam...

wózek mam taki.Wózek EMJOT MIYO 3w1 GRATIS prezenty!!! okazja (3280763499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czerwony. to polski wózek i jestem z niego zadowolona. gondolka jest dosyc duża, albo moja taka mała:-D fotelik samochodowy ok. mała go uwielbi, a spacerówki jeszcze nie przetestowałam. jeden minus to to, że nie ma rączki przekładanej, ale za to gondolke mozna obrócić szybko po odpina sie po kliknieciu:) sklada się łatwo i szybko. jeden ruch i myk:) jest lekki, koła ma pompowane, skretne. no ale ja nie byłam wymagająca co do wózka. nie mam za bardzo gdzie nim jezdzic, jedynie po ogrodzie wiec jak dla mnie jest dobry.

AGNIESZKA Antoś boski!!! świetne ma ubranko!:)

Ostatnia edycja:
Do góry