reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

ASITA najważniejsze, że Twoja gin nie lekceważy problemu. popytaj tak jak radzą dziewczyny o tego urologa. bedzie dobrze:*

dziecie mi zasneło...ale taki koncert dała!!!!!!!!masakra.
temat wózków jest jak rzeka:-D juz wam współczuje:p

reklama
Sihaya tez chcialam tako ale nie maja przekladanej raczki, a przy malych kolkach z przodu to bardzo uzyteczne.

Domik a Ty jaki powoz masz dla Lenusi?

Hej hej...
U mnie tez pogosa do dupy:-/ deszczowo i wietrznie:-/
Doba ma za malo godzin .
Zaraz qas doczytam:-)
Jakby mi aiw nie udalo.zajrzec tutaj to prosze juz terazmo kciuki za usg glowki malej.Jutro jedziemy na kontrole.Oby sie okazalo ze ten porod nie zaszkodzil.wrr brr...

Asita glupia @!!! A jak przygotowania do slubu??wszystko dopiete na ostatni guzik??

U mnie dziś też deszczowo:( ale za to jak mi się spało.. mmmm..... tak to ja mogę sypiać;)
Skoro Agacynda poruszyła kwestię wózków.. to pochwalcie się dziewczyny, jakie macie... wiem, że już pisałyście ale poproszę o przypomnienie;)

Asitka mąż zjadł wczoraj/dziś witaminki?;>

Noelle ćwiczenia po cesarce można zacząć 12-24godzin po cesarce:) oczywiście chodzi tu o proste ćwiczenia w leżeniu lub siedząc na krążenie, na wspomaganie laktacji, zapobieganie zrostom i lepsze gojenie się blizny:)
Teraz jak już jesteś miesiąc po to spokojnie możesz zacząć ćwiczyć, oczywiście stopniując intentywność i zachowując ostrożność wobec miejsca cięcia. A masz/miałaś jakieś problemy z raną?? bo jak jest wszystko w porządku to niema najmniejszych przeciwwskazań i możesz brać się za siebie;)

Ostatnia edycja:
Hej
u mnie też pada... ale co ja będę narzekac jak siedzę w ciepłym domku i nic nie muszę? w pracy zawsze się o tym marzy, a jak sie jest w domu to by się popracowało, ehh

o wózkach poczytam baaardzo chetnie bo ja to dopiero zielona jestem:szok:
pierwsze dzidzi , żadnych koleżanek z niemowlakami, a dzieci moich sióstr już co najmniej przedszkolne...
co w ogóle jest ważne i użyteczne w takim wózku? na co sie zwraca uwagę??

hej babeczki

Asita szkoda że @ przyszła, następny cykl będzie Twój :)

A co do wózka to a mam quanni seenz który dostałam w prezenci więc ni będę wybrzydzać :)

u mnie też pada, szaro zimno i wieje, także ciąg dalszy siedzenia w domu
jeszcze dzisiaj z dzieciakami do lekarza na kontrolę, mam nadzieje ze z Dominiką już lepiej i nic jej w tych puckach juz nie zalega chociaż nadal mocno kaszle, na szczęscie Antoś zdrowy ale niech go lekarz obejrzy za to mnie coś zaczyna łapać muszę jakieś witaminy kupić
P1130185 (Kopiowanie).jpg

Załączniki

• P1130185 (Kopiowanie).jpg
    P1130185 (Kopiowanie).jpg
    17 KB · Wyświetleń: 51
o rety Agnieszko! jaki elegnat:D

Anulk@ co jest ważne w wózku hmm... zależy gdzie mieszkasz:) ale na pewno waga, zwrotność, amortyzacja, rodzaj kół (w zależności po jakim podłożu głównie jeździć będziesz), wielkość po złożeniu (jeśli ma się mieścić do bagażnika), łatwość obsługi (składanie, rozkładanie, przepinanie elementów - w niektórych trzeba się naprawdę natrudzić)...
i można tak wymieniać bo jak Domik boadj napisała to temat rzeka hehe:)

reklama
Agniesiu jakiego Ty masz przystojnego mezczyzne :-))) hihihihi fantastycznie wyglada a co to jest za wozek? Bo nie znam... Chyba ze to literowka jakas...

Asitko przykro mi z powodu malpiszona.

Sihayko wzielas sobie za cel przypominanie Asitce o tabsach dla meza? Hihihi jak tutaj na forum bedziemy pilnowac Asitowego meza to napewno polepszy sie nasienie hehehehehe

Anulka powiem Ci ze ja zwracam uwage na kilka rzeczy w wozku: wielkosc kół, czy sa pompowane czy piankowe, czy sa 4- czy 3-kolowe a zalezy mi na 4 kolach, jesli maja mniejsze kola z przodu to czy jest mozliwosc przelozenia raczki, dosyc duza gondola, amortyzatory, kosz zakupowy nie jest dla mnie istotny bo mam auto wiec podjechac po zakupy to nie problem, wielkosc wozka po zlozeniu zeby nie zajmowal calego bagaznika, jak sie sklada budka przy spacerowce i gondoli, ilosc gratisow typu moskitiera, folia, torba, spiworek no i przede wszystkim wyglad wozka! Najczesciej jak mi sie podoba gondola to spacerowka ma cos co mnie odrzuca... Yhsss.. Mam juz nawet typy... MUTSY URBANRIDER, GRACO SYMBIO, TAKO CITY MOVE LUB ALIVE i NAVINGTON CADET...A wczoraj ogladalam quinny speedi ale cZytalam ze w gondolce niemowlak ma glowke nizej niz nozki...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry