reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Asitko-sama widzisz że nasze wyniki były dużo gorsze (plus moje pco)
na meskiej częsci niepł mało kto się zna - może poszukaj naprotechnologa gdzieś blisko Was, naprawdę te wyniki dość łatwo mozna polepszyć(jak pisałam to nie są zbyt wymyślne procedury, ale leki dostępne wszędzie)
myśmy badania i leczenie mieli tylko prywatnie- choć mieliśmy wtedy jedną marną pensję- chodziło głównie o czas, żeby go nie tracić na terminy, przypadkowych lekarzy
znam przypadek, że lekarz(drogi i utytułowany androlog) wysyłał faceta co miesiąc na badanie nasienia(nie chcę myślec jak facet się czuł), a potem dawał mu androvit i rutinoscorbin:szok: szok:szok: dla mnie to nie leczenie tylko wyciąganie kasy i tracenie czasu - więc warto przemyśleć najpierw w co i w kogo sie inwestuje
moja ginka jest wspaniała ale ja widziałam że tylko w swojej działce- ginekologii- hormony, nasienie, to już nie jej domena
nie wiem czy daleko masz do Wa-wy, tam w Instytucie Rodziny, przyjmuje kilku napro (w tym moja siostra), ale w innych miastach też są, można wygooglać - niestety przyjmują tylko prywatnie, bo nfz ma to gdzieś, a kurs napro kosztuje ok8 tys USD, więc nie mogą robic tego charytatywnie, ale ceny wizyty jak u dobrego specjalisty

dobra koniec- juz Ci nie truję i nie namawiam, to co piszę to tylko z chęci pomocy komuś kto czuje się podobnie jak ja jeszcze nie tak dawno:tak:

reklama
Sihaya a trzeba mieć skierowanie???
Anluk@ je mieszkam w okolicach Poznania czyli można powiedzieć po drugiej stronie :-( to super, że Twoja siostra akurat w tej dziedzinie sie specjalizuje :tak:dziękuje za informacje na pewno skorzystam :tak:

Ostatnia edycja:
Już jestem:) Asitka mój mąż był prywatnie, wizyta z badaniem plus usg kosztowała go u nas w krakowie 100 pln. W sumie potrzebne były dwie takie wizyty i było dobrze:) a na nfz, hmm... chyba trzeba mieć skierowanie - rodzinny może wypisać, tylko na nfz znów pewnie kolejki i terminy wchodzą w grę... najlepeij zadzwoń do przychodni i się dowiedz z pierwszej ręki o to:)

Sihaya a Ty kiedy idziesz podglądać małą?? czy już byłaś bo nie kojarzę za bardzo :sorry: masz jakąś nową fotkę dzidziolka???

Asitko byłam w środę ale zdjęcia nie dostałam tym razem. Mam sprzed 3 tygodni ale z kolei nie mam jak zgrać na komp, bo wszystkie potrzebne sprzęty mamy popakowane w pudłach;)
Ale jak tylko się przeniesiemy, rozpakujemy to wrzucę:) już Agacyndce też obiecałam;)

Sihaya to bedę czekać :tak:

no nic ja sie dzisiaj zegnam :-) zajrzę jutro do Was życzę miłego popołudnia i spokojnego wieczorku oraz nocy :-D

Asitko trzymam kciuki zeby wszystko bylo pozytywnie z badaniami mezusia :)) milego wieczorku Kochana.

Sihayko no ja caly czas czekam. powiedz mi wybrany juz masz wozek? :)
ja bylam dzisiaj ogladac quinny speedi, bo w fajowskiej cenie teraz jest, ale wrocilam do domu, usiadlam do kompa a on ma tak ciulowe recenzje, ze az szkoda... i juz nic nie wiem.

reklama
Agacyndka my chyba będziemy na tako się decydować tylko nie jesteśmy pewni na który hehe... ciągle zastanawiam się tylko nad ich wagą...i też już sama nic nie wiem;)

Do góry