reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

a w jakim sensie wysokie ? ze spacerówka wysoko ?? :))
ja miała wózek dla Mai firmy dorjan - identyczny jak te wózkie tako
sprzedałam go zabezcen, spacerówka nówka, gondola uzywana 5 miesięcy, fotelik, wsyztsko zadbane bo 'tzymałam dla drugiego póki ze spacerwóki nie zaczełam korzystać... wielka, sztywna , niewygodna dla dziecka, no może dla takiego co 12 kg wazy byłaby ok, a nie dla mojej Mai ;/ niby od 6 miesiąca spacerówka, a ja Mai która miała ponad rok musiałam podkładac pod plecy poduszke bo pasów nie dało sie wyregulowac dla tak małego dziecka, ona ogólnie w niej pływała i miała pokrzywiony kręgosłup ;/ ehhh dlatego quinny kubełkowy wydaje sie idelany dla nas :D szczególnei ze Lenka wzrostowo podobna do Mai :)

reklama
Krolewno wysoko bo wysoko jest gondolka polozona...przynajmniej w speedim. a buzz tez mi sie podoba, ale znowu srednie ma opinie w porownaniu do graco, wiec chyba przy nim zostane. graco spacerowke tez ma kubelkowa. jak juz Mala wyrosnie ze spacerowki to tez sie biore za parasolke chyba mclarena.

Eeee Sihaya !! Ja chce zdjecie Twojego brzucholinoszka :D wlasnie mi sie przypomnialo ze mialam pisac rano. Mozg w ciazy :/

W ogole to dzisiaj taki dzien ze z checia bym spala... Ale nie ma jak. Tyle do roboty. Kupilam dziecku ostatnia juz pake bodziakow i do czasu az nie wyrosnie z tego co mam to nic nie kupuje bo oszaleje... A nie mialam zadnych z krotkim rekawem wiec kupilam 7pak. Posciel tez kupilam zeby moja mama mogla zaczac szyc poszewki i kocyki... Do lozka i wozka. Niech ktos ze mna pogada :-)

Dziewczyyyynki nooo...
Sihayko, Agniesiu, Domik, Mgielko.... ??? Zaginelyscie w akcji?

Widzialyscie ze na starankach nic sie nie dzieje? Yhss szkoda. Paulinka i Asitka czasem cos naskrobia...

witajcie
nie mam na nic czasu, dużo imprez plenerowych głównie wojskowych ( no zawód mojego męża) poza tym wszystko oki
będę wolna nadrobię
myślę o was
i przesyłam buziaki

AGACYNDA czytam czytam, ale czasu brakowalo na odpisanie. gratuluje udanych zakupów:) zaczyna się rozpieszczanie małej. ja mam i miałam dla niej tyyyyyle ciuchów, a tak szczerze powiedziawszy to z 60% nie założyłam... no ale większosc to kupiłam za grosze:)
NOELLE i jak po usg?? czekamy na info.
ASITA może Ci się mój patent spodoba. jak miałam zażywac tabletki co dziennie to żeby o tym nie zapomniec to nastawiałam budzik w telefonie. zadzwoniło i wiedziałam, że muszę zażyc:) i jak stresik przed ślubem jest??
MARGOTKO zobaczysz jescze chwilka i bedziecie z małą w domku:)
KROLEWNA udanego weekendu życzę:* i zdrówka dla Majeczki:* A jak łobuz Lenka??:p
PIANKO co tam u Ciebie?? jak dzieciaki??
SIHAYA jakni ci panowie:) niech sprzątaja i pomagają ciężarnej. to już tuż, tuż do przeprowadzki:)

a reszta gdzie??

Wpadam wam tylko powiedziec ze z usg wszystko pieknie.:-):-);-)
Wazy mala 4470 i mierzy 59cm.Badana neurologicznie-wszystko super.uciekam...buuuziole do jutra kochane:-*:-*

Noelle super wiadomosc :-))

Domik ja kupuje duzo ubranek na 68 zebym mogla dluzej zakladac hihi :-) a mam tak piekne rzeczy z kappahl'a ze sie nie moge doczekac az je ubiore Malej :-)

Hej babeczki :)

Noelle super wieści :)

Agacyndo gratuluje udanych zakupów :)

ja się nie odzywałam wczoraj bo Antoś dawał czadu i nic nie mogłam zrobić spał po 15 minut a jak nie spał to na rączki i nie to żeby siedzieć on chce chodzić, Z Dominiką już ok dzisiaj ostatnia dawka antybiotyku ale inhalacje ma do jutra

reklama
Do góry