reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

hej dziewczyny u mnie słonecznie, ale troszkę zimno :-(
Noelle prawie wszystko gotowe, tylko zapowiadają deszcze a ja nie mam bolerka tylko szal :angry: trudno chyba nie zamarznę od razu :-D
Agnieszko jaki przystojniak z Antosia :tak:
Sihaya tym razem ja zapomniałam mu przypomnieć bo myślę o mojej znajomej u której wykryto prawdopodobnie ciąże pozamaciczną i do tego sprawdzam czy wszystko na wesele jest już gotowe i o męża tabletkach na śmierć zapomniałam :zawstydzona/y:
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę miłego dnia :-)

reklama
Hej dziewczyny
My zaraz jedziemy na to usg...ale sie boje:-/

Info od Gosiaka to takie ze.sa.jeszcze w.szpitalu i walcza z.zoltaczka:-/

Asitka to jesteś usprawiedliwiona;) Z weselem na pewno wszystko będzie w porządku:) zrób sobie listę o odhaczaj czy wszystko zapięte na ostatni guzik:) będzie pięknie, zobaczysz:)
Domik współczuje kochana:* ehh..:(
Noelle powodzenia na usg:)
A Margotka niech siedzi w tym szpitalu, byle wyleczyć tą żółtaczkę; wrócą do domku i po chwili zapomni, ze tyle w szpitalu czasu spędzili.

Noelle powodzenia na usg, napewno wszystko bedzie okej :-)

Margociu jeszcze troszke !! :-)

Asitko wielki dzien tuz tuz :-) ale fajowo :D

Domik wspolczuje ale z czasem NAPEWNO bedzie lepiej.

Sihaya to z tabletkami dla Asity meza to musisz chyba glosno przypominac :-) wtedy nawet przez dzwony koscielne musisz sis przebic hihihihi masz donosny glos?

hehe Agacyndka normalnie raczej jest stonowany ale jak trzeba to potrafię ryknąć;) nawet dzwony kościelne mi nie straszne:D

no to idealnie, przebijesz sie :-)) To Asitka nawet w dniu slubu nie zapomni hihihihi :D

ja chyba przestane wchodzic na wage, bo mnie przeraza...dzisiaj mi pokazala dwa kilogramy wiecej niz wczoraj, to chyba malo realne.

Ja mam dziś polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowo-grzybowym;) do tego jakąś sałatkę wymyślę:) Na razie kładę się na 15 min z nogami do góry, potem biorę się za obiad.... Właśnie wróciłam z mieszkanka:] w poniedziałek panowie mają być ostatni dzień<jupi> i sami zdeklarowali się umyć mi z "fugi i pyłu" płytki wszędzie:) bo "przecież Pani nie może teraz":)

hej, ja tylko na chwile, będe dopiero po weekendzie chyba.. Maja chora, nie chodzi do przedszkola, w piatek do rodziców jedziemy, także miełego długiegu lub nnie weekendu :D:)))

a co do wózków to ja mam quinny buzz, polecam, jedynie kółko piankowe z przodu kiepskie, ja wynmienie na 2 kółka lub kółko terenowe i bedzie ok :)))
a spacerówke mam zamiar używać jak mała skonczy 4 miesiące, mamy kubełkową, będe nią jeździć teraz koniec lata, jesien i zime, a na wiosne kupuje lekką jakąś będe szukac jakiegoś mclarena uwzywanego albo kupie nówke espiro activ moze :)

reklama
Sihayko no to super!!!! To przeprowadzka niedlugo??? Moge potupac nogami razem z Toba ? :))) hihihi

Krolewno udanego wyjazdu!! A Majeczce duzo zdrowia!! Musze poogladac ten Twoj wozek. Quinny fajne bo wysokie sa...

Kupilam dzisiaj Mlodej lozeczko turystyczne... A drewniane bede robic chyba na zamowienie na wzor tego z La Millou... Strasznie mi sie podoba.

Do góry