reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Domik spokojnie. Widocznie jej tyle nie potrzebne... Moze Lencia jest specyficzna i potrzeba jej tyle jedzonka ile doroslemu. Albo po prostu z goraca...

Paulinka to jak walczycie z Mikim i termometrem to chyba faktycznie najlepszym pomyslem bedzie kupienie tego przykladanego do czolka... :-) zaciekawisz chlopa takim rozwiazaniem :)

A ja mam dzisiaj przeboje sama ze soba. Mala mi sie tak wrzyna w zebra ze mam problem zeby auto prowadzic. Nie mowiac o tym ze rece mi sie trzesa, delirke jakas mam... Niedobrze mi, jesc mi sie nie chce. A fe. I zimne poty mnie oblewaja. Chyba przechodze menopauze hahahaha a w ogole to bebolinoch mi sie nie obnizyl. Robilam dzisiaj zdjecie i brzuszek mam taki sam jak tydzien temu.

reklama
Powiem Ci Aga ze tez bym tak pomyslala gdyby nie fakt ze brzuch mam w tym samym miejscu...

Same zobaczcie.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agacynda mi do końca nie opadł:) nie wszystkim opada. A dolegliwości jakie opisujesz iście przedporodowe:)

tak? :)) ale czad... ciekawe czy to juz czy jeszcze troche... dziewczynki czy to mozliwe zebym czula jak Mala ssie kciuka? bo wyraznie czuje ruchy wlasnie przypominajace ssanie kciuka. napewno to nie czkawka i nie normalne przewracanie/przekrecanie i kopanie...tylko takie noo eeee ssanie kciuka :)

Agacynda nie odpowiem Ci na to pytanie, bo Ja czułam bardzo mało ruchów Mikołajka. Czkawki nie czułam nigdy....

naprawde ?? jeju ja czkawke czuje conajmniej 3 razy dziennie. a oprocz tego fisiowanie w okolicach zeber lub pachwin no i te zagadkowe ruchy :))

AGACYNDA śliczny masz ten brzusio zazdraszczam :tak:

ja byłam u gina pęcherzyk w lewym jajniku 1.83mm jutro mam sobie dać zastrzyk (dzisiaj zamówiłam w aptece, jutro rano lub popołudniu do odbioru
icon_e_smile.gif
) IUI na piątek, ale jest jedno ale chodzi o posiew, bo dopiero jutro zaniosę do laboratorium i nie wiem czy wyniki będą do piątku bo najpóźniej w piątek rano musiałby być bo IUI tak po 10 godz. trzymajcie kciuki, jutro rano się dowiem czy zdążą zrobić ten posiew do piątku.... ale gin. coś mówił o hodowaniu bakterii przez 2 dni
icon_e_sad.gif
acha i torbiel mi się wchłonęła hurrrrraaaaaaaaaaaa
icon_e_biggrin.gif

to ja też się pochwalę, ale zgubieniem 16 kg :-D oto fotka, ale mój mąż nie za bardzo umie robić zdjęcia
ja2.jpg

Załączniki

• ja2.jpg
    ja2.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry