reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Mgielko duzo zdrowka dla Malej, napisz koniecznie jak wyniki wyszly posiewu.

Dziewczynki macie pozdrowienia od Noellki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję Agacydna;) a co tam u Noellki??:)

Dziś w końcu trochę pogodowego oddechu, ufff... bo wczoraj cały dzień przeleżałam praktycznie...

Agacynda torba spakowana??;>

Paulinka co u Ciebie?? ostatnie tabsy wzięte?? kiedy owulka i początek staranek?:)

Ostatnia edycja:
Sihayko Noelka sprobuje sie dostac jakos na bb i ponadrabiac :-)
A moja torba a w zasadzie walizka czeka na spakowanie. Wszystkie rzeczy skompletowane leza w Malej pokoju w jej lozeczku :) aleeee za to Anieli torba spakowana hihihi i ta z ubraniami na wyjscie tez :-)

Co na obiad Sihayko pichcisz? Ja nie mam pomyslu... Jak zwykle.
Ja dzisiaj tez mam pogodowe wytchnienie. W koncu jakies powietrze...

Ja w związku z pogodą, tzn przyjemnym chłodem, wiaterkiem robię dziś placki ziemniaczane z sosem;) już za mną kilka dni chodzą ale w te upały nie miałam siły ich robić;)

A ja bym chciała coś ładnego Nadusi jeszcze kupić - ubrankowego... byłam dziś nawet po sklepach pochodzić ale nic mi się nie podobało:| ehh....

Hmm na placki jak dla mnie jest jeszcze zbyt cieplo... Bede musiala isc do sklepu i na miejscu dumac...
A co do ubranek to podejdz sobie do Kappahla... Maja takie cudowonosci ze ja moglabym stamtad nie wychodzic. Ale moja ma juz tyle ubran ze narazie jej starczy...

A widzisz... o kapphalu zapomniałam, a nawet kilka dni temu stronę ich przeglądałam, ehh...

Na obiad zrób improwzację:) ja tak przyszalałam w niedzielę jak wróciliśmy niespodziewanie z działki. Filet z kurczaka pokroiłam, dodałam warzywa jakie były w lodówce, ryż, zioła i wyszło niebo w gębie;)

Drogie mamy a jakie macie termometry do mierzenia gorączki???

Sihayka pomysle o improwizacji... Ale bez ryzu bo moj A nieryzowy niestety... I niemakaronowy. Yhs jaki ja mam ciezki orzech zawsze do zgryzienia zeby obiad zrobic. Gdybym miala gotowac to co Ja chce to nie byloby problemu... Ale jak A nie lubi wieeeelu rzeczy to wole sie nie narazac :p jak mieszkalam sama we wroclawiu to codziennie gotowalam cuda... A z mym Narzeczonym brak mi inspiracji ...
Ja kupilam Malej termometr BabyOno z miekka koncowka.

Ja myślę nad zakupem takieg, który się przykłada do główki i już wiadomo. Bo zmierzyć tempkę mojemu małemu wariatowi to już wieksza bitwa:) He he Ja i Ł przeciw niemu:)

reklama
Do góry