reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

agacynda 22 sierpnia też cudna i szczęśliwa data - mój ślub ;)
Sihaya obserwuj obserwuj nie zaszkodzi ale teraz to już trochę może się skrócić szyjka jak by nie patrzeć to już tuż tuż.. ;) jak Cię to uspokoi to ja chodziłam z córą przez ponad 2 tygodnie z rozwarciem na 2 cm i odchodzącym czopem, wszyscy mówili że urodzę lada moment a tu psikus :-D chrzciny udane - zdjęcie na fb ;-) teściowie nic nie mówią o wyjeździe ale myślę że najpóźniej w nd

reklama
Pianko coś mi się wydaje, że to może być szybciej niż 22 sierpnia... przy obecnym samopoczuciu mogę stwierdzić, że Mała nie wytrzyma ... ale wszystko płata figla, więc w sumie wyjdzie w praniu...

mało coś tych zdjęć na fb. prosimy o więcej :p

Serio może opaść Agniesiu dopiero kilka godzin przed porodem?? Nawet nie wiedziałam... Ale od wczoraj chodzę też częściej do kibelka...
Może może kochana ja miałam brzuch wysooko i prze córci i przy małym
to jest mój brzucho w 39 tc i jst bardzo wysoko P1120879 (Kopiowanie).jpga tydzień później już był Antek ;)

ehh tęsknie za moim brzuszkiem;)))

Załączniki

• P1120879 (Kopiowanie).jpg
    P1120879 (Kopiowanie).jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 45
No fakt, wysoko masz brzuszeczek na tym zdjeciu :-)) za brzuszkiem tesknisz?! Ale przeciez Antos jest obok a nie w srodku :-)))

witajcie
noc nawet przespana jako tako...
czekamy na wynik, około 11 tej może coś się juz dowiem.... matko jakie straszne jest to czekanie...... patrze jak śpi uśmiecha się i taki mnie smutek ogarnia że będą ja męczyć wenflonami, antybiotykami brrrrr

a moje dziecko od dwóch dni z plecków przekręca się na boczek wow... siłacz mały

Oj Agacndo to ze Antos obok to największe szczęście jakie mogę mieć ale za brzuszkiem i tak tęsknię te kopniaczki czkawka może jeszcze kiedyś bo na razie to mnie nie stać na trzecie dziecko niestety

hej dziewczyny
ja już w domu, ale nie cieszę się tak pełną gębą, bo bakterie wyszły w posiewie tylko w stosunku 10 do 4 a ponoć w takim stosunku ich się nie leczy, a w poniedziałek niby było 10 do 6 , gdyby dziś było tyle samo to by był antybiotyk a tak to kontrola posiewu za 3 tygodnie z wynikiem do poradni, następnie jak wyjdzie źle to do specjalisty od układu moczowego i jak zleci szpital to szpital... więc czas pokaże jak to będzie ehhh
ale planuje w następnym tygodniu zrobić jej posiew na własną rękę jeszcze i zobaczę jak to wyjdzie...

Noelle orientujesz sie może w tych wynikach
a bakteria to bakteria klebsiella pneumoniae
wczoraj niby była to bakteria coli ( chyba ze ta inna lekarka pomyliła - co wysoce prawdopodobne)
ale wczorajszy wynik to 10^6
a dzisiejszy wynik to 10^4
i dlatego nas do domku puscili
bo poza tym wszystkie wyniki super

reklama
Mgielko super, ze w domku jestescie! zrob Malenkiej badania zebys byla spokojna i zobaczysz, ze bedzie wszystko dobrze. dzielna mama i coreczka :)

moi rodzice wyjechali w niedziele na kilka dni i zostawili mojemu bratu pod opieka psy. dzisiaj brat w pracy na popoludnie wiec do 18 siedzialam z psami.. wiecie co... nalatalam sie jak glupia po ogrodzie za nimi. myslalam w pewnym momencie ze urodze za krzakiem...

spakowalam torby... mam ich 4 + kosmetyczka...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry