reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Dominika zdrowa w badaniach wyszło ze ma lekką alergie na roztocza reszta badań ok w rentgenie nic nie wyszło więc nie mam pojęcia dlaczego moje dziecko tak często choruje

jest tak pięknie ze nie chce się w domu siedzieć dzisiaj byliśmy u babci z Dominiką bo chciała iść a przecież dopiero co wróciła w środę ale nie ma ca sie dziwić tyle lat tam mieszkała, jutro idziemy na plażę jeszcze z mezem a w poniedziałek juz same bo tata idzie do pracy niestety

Domi kochana na nowym jedt cudnie :) wstaje kiedy chce prsuje kiedy chce sprzątam o której chce normalnie raj :)) he mimo tego że jeszcze nie mamy wszystkiego no i mieszkanko nie wykończone jeszcze bo brakuje tych wszstkich listw podłogowych no i nie mam lustra w łazience no i szafki na buty i zegara to i tak jest cudnie :) pewnie znalazło by sie jeszcze kilka rzeczy no i Antosia pokoik nie wykończony ale to z czasem jak tylko podreperujemy nasze konto :))

kurcze dziewczyny wiecie co ja jeszcze nie dostałam miesiączki i zaczynam się powoli zastanawiać nad testem ale jeszcze spokojnie na razie nie panikuje

Ostatnia edycja:
Agniesiu ale wazne ze w koncu jestescie u siebie i nie musicie sie przejmowac ze babci cos nie pasuje albo ze zostawilas na noc naczynia w zlewie :-) a te drobne sprawy przyjda w swoim czasie :D

Oj Agus dzisiaj bylam tylko na chwile w firmie a tak to unikam wyjsc bo nie daje rady na dworze... Nozki do gory, wiatrak na stole i mecze TV. Az sie boje co jutro bedzie i poniedzialek. A Anielcia narazie probuje wyjsc przez pepek :-) a tak szczerze to moglaby juz wychodzic bo ja juz nie mam sily a tu jeszcze miesiac... Juz nawet doprowadzam sie czasami na skraj rozpaczy i mi bol porodowy jest obojetny.

patrzcie jak to jest... kobiety w ciąży boja się porodu, a pod jej koniec to każdej jest wszystko jedno byleby urodzic. zmeczenie bierze górę.

AGNIESZKA suuuper:) miło sie czyta takie informacje. powoli do wszystkiego dojdziecie. a co do @ to masz czas. przecież karmisz. ja po 6 tygodniach przestałam karmic, a okres dostałam miesiąc temu.

No Domik to chyba wlasnie taka kolej rzeczy. Najpierw sikac w majty ze strachu a pozniej na totalnym lajciku byleby wydostac z siebie ludka. Ja mam wrazenie ze mi sie opuscil troche bebol. We wtorek zrobie zdjecie to wrzuce do porownania z poprzedniego i obecnego tygodnia.

Agus dopiero teraz zobaczylam dopisek o @ jak Domik skomentowala... Ja mysle ze nie masz co sie stresowac. Czekaj spokojnie. Karmisz Antka piersia ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry