reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Hej laski!

Mgielko gratulacje!!! Nastka jest sliczna :-)

Noelle ale Nataszka jest slodka pyzunia:-) a jakie usteczka ma piekne :-)

Agacynda juz niedlugo i Anielka bedzie juz z Wami:-)

Sihayko witaj po urlopie:-) ciesze sie ze sie udal:-)

Domik jak Lencia?

Agnieszko co u Was?

Pianko dasz rade z tesciowa:-) jakos ;) mam nadzieje ze nie bedzie tak zle :-)

U nas juz jakos sie wszystko uklada wiec niebawem bede miala wiecej czasu na pisanie z Wami:-) bo tak to tylko podczytuje ciagle z telefonu, natomiast z pisaniem juz gorzej. My ciagle gdzies chodzimy, wyjezdzamy takze praktycznie ciagle poza domem. Sara jest juz taka fajna, smieje sie i gaworzy:-) jestesmy juz tez po chrzcinach. szybko czas leci, w poniedzialek konczy juz dwa miesiace:-) trzymajcie sie, odezwe sie niebawem:-) buziaki

reklama
Hehehe Domik ja umiem rozwalic :-)) wczoraj mame doprowadzilam do lez, ze smiechu of course bo wpadlam na pomysl jak maja wygladac chrzciny Anieli jesli maja sie odbyc :D

Gosiuuu faktycznie czas zapierdziela strasznie. A jeszcze "kilka dni" temu pokazywalas Nam malutka Kruszynke ktora ledwo co opuscila brzusio :-) fajnie ze spedzacie z Sarunia tyle czasu poza domem. Dzidziol musi byc zadowolony :-))

A mnie dopadaja skurcze B-H. Az mnie na wymioty bierze... Dzisiaj wypralam gondole i fotelik samochodowy... Jeszcze posciel i kocyki. Ale to juz nie dzisiaj bo za pozno.

Dziewczyny dziękuje za gratulacje, jesteśmy już w domu, mała ma troche problemy z brzuszkiem pręzy się płacze i puszcza bąki śmierdzące, karmię piersią:-D i mam nadzieje ze tak zostanie, bo jakos nie mam pewności czy dobrze ciągnie czy wogóle pije mleko ehhh z butelki to przynajmniej widać a tak to nic nie wiem,, zobaczymy jak będzie dalej

odezwę się jak się ogarnę buziaki papa

Mgielko jak puszczka baczki teraz smierdzace to znaczy ze przeczyszcza swoj organizm i jest to prawidlowe. Tak wyczytalam w ksiazce o karmieniu piersia, ze tak wlasnie jest przez pierwszy tydzien kiedy jeszcze karmisz siara. Bo siara ma wlasciwosci oczyszczajace organizm. A Nastka dopiero zaczyna uzywac swojego ukladu pokarmowego. :-)) fajnie ze jestescie juz w domku!! :-))

domik prosze bardzo mój mały facecik : :)
wiko1111111111111111111111111.jpg

Załączniki

• wiko1111111111111111111111111.jpg
    wiko1111111111111111111111111.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 29
dziewczyny ja tak bez wstpow z zapytaniem ( sorry za byki pisze z telefonu).slyszalyscie ,ze jednak te szczepionki wadliwe byly puszczone w obieg???i stosowane?Na majowkach krazy wiesc ze szczepionki euvax o seri UFA12001 byly tymi wadliwymi i podobno normalnie byly podawane bo dziewczyny maja ta serie w ksiazeczkach wpisanych....u nas seria 12009 a przy drugim szczepieniu nic niewpisali!!! i teraz mam nerwa.....

domik karmie mala mlekiem modyfikowanym;D to i rosnie jak szalona;D a jak Lenka?
Pianko dawaj zdjecia pociech!!:D
agnieszko co slychac?
agacyndo???? torba juz spakowana ?

Noelka a co jesli byly wadliwe te szczepionki?? Jakies komplikacje w zdrowiu dziecioka moga sie pojawic????
Torba jeszcze nie spakowana bo czekam na przesylke ostatnia w ktorej mam podklady i takie tam... Wiec jak przyjdzie paczka to bede pakowac :-)

reklama
hej, na minutke wpadam bo mąż robi pizze i za pare minut bedziemy zajadać :)
Chciałam tylko napisać o tych szczepionkach wycofanych, otóż mój Wiko dosta tą serie na wzw B w szpitalu, miał po niej dużą gorączke i podwyższone crp, dawali mu antybiotyk, ale mi nie powiedzieli że to po szczepieniu bo zaszczepili mi go bez podpisania mojej zgody. Później miałproblemy skórne i ma czasem do tej pory, podobno skaza białkowa jest skutkiem ubocznym szczepionki od wzw a mi jeszcze dali wadliwą serie wrrrrrr :wściekła/y: Ciekawe jak to dalej będą wyjaśniać

Do góry