reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Sihayko z rodzenstwem dla Anielki to ciezki temat. Moj A to by od razu chcial gromadke zrobic zeby miec ekipe do zabaw w terenie :-) ja natomiast chcialabym najpierw miec wszystko ulozone, szkole skonczona i mieszkanie kupione lub dom... A poza tym troszke mnie mecza ostatnie tygodnie ciazy.
Ja to przy gosciach sie nawet na obsluge nie zabieram. Skoro moj A zaprasza to niech obsluguje :) ale calkiem dobrze mu idzie :)
Sihayka a juz masz wszystkie ubranka itp? W czym pierzesz?

reklama
hej :)

Agacynda i Sihaya: jak macie upławy to koniecznie powiedzcie o tym na wizycie, mój lekarz pytał mnie co wizyta czy mam jakieś, bo niestety jest tak że mogą to być normalne w ciąży upławy a mogą odchodzić wody płodowe, mój lekarz pytał mnie co wizyte, bo mówił ze czasami można sie pomylić co do tego i u niekótrych kobiet tak wygląda sączenie sie wód płodowych :tak:

co do szczepionki to moja ma serie 12006 chyba cos takiego obydwie, ja słyszałam jednak ze szczepionki wadliwe nie mogły być podane bo ich konsystencja nie pozwalała na przejście przez igłe to nie wiem jak to na prawde było.. ;|

Krolewno no wlasnie mnie tez sie pyta gin co wizyte wiec jak bede 7 sierpnia to mu powiem...
A to chrzciny Lenki robicie?

Agacynda ubranek jeszcze kilka chcę dokupić - piorę je w płatkach mydlanych - tak poradziła mi znajoma położna, na pierwsze tygodnie po urodzeniu. Potem mogę przejść na proszki do prania - te "dziecięce" oczywiście.
No a te ochraniacze czy elementy wózka i tym podobne rzeczy to mam zamiar dziś wyprać w proszku, nie będę z płatkami aż tak szaleć...;)

Królewno ja też powiem gin o upławach w czwartek:)

Ale jazda z tymi szczepionkami... jak tak Was czytam to aż włos się jeży na głowie... i bądź tu człowieku-rodzicu mądry, ehh...

Aaaa. To jeszcze troszke czasu :) a na ile osob sie teraz robi taka impreze? Musze byc w temacie bo chyba sie nie uchronie ...

Sihayko platki mydlane? Ja piore w loveli... Bez zadnych plynow do plukania.

No ja wlasnie tez czytam o tych szczepionkach i az uwierzyc nie moge ze cos takiego dzieciom daja...

Agacynda sama musisz zdecydowac, ja nie bede moze pisac bo u nas bedzie duuuzo osób :p

ja ubranka prałam w proszku dziecięcym tylko az mi sie oipakowanie nie sknczyło, juz chyba 2 miesiące piore w naszym proszku :p

Krolewno a Lenka nie dostala zadnego uczulenia? Bo ja tez bede chciala przejsc na normalny proszek po jakims czasie bo tak to trzeba wszystko osobno :| bez sensu...
Ja mam duza rodzine. Na sam obiad w niedziele mamy 10 osob... A plus jeszcze rodzina A.. Jeeeejuu ja to chyba od razu wesele zrobie :D

reklama
ja robie na 50 osób :]]

nie dostała zadnego uczulenia :p ja piore teraz w jakimś płynie do prania i jest ok :) i w płynie do płukania tez płukam :) od poczatku
a wlkasnie w szpitalu Lenka miała takie kropki i lekarz kazał uprać w płatkach ubrania ale ja nie uprałam i lence to zesżło i nic nie ma :)

Do góry