reklama
A
agacynda
Gość
Hahah ubraaaankaaa jak ja mysle o jakimkolwiek drugim dziecku to o dziewczynce bo mam duzo pieknych ubranek i dobrych gatunkowo :-)) a chlopiec by glupio wygladal w rozowych sukienkach albo leginsach w kwiatuszki :-)) hihihi
Agancydko a jak się chodzi w ciąży? Mi najgorzej było właśnie ostatni miesiąc, ciagłe latanie siku i problem ze schylaniem lub ze wstawaniem. Fajnie powspominać ale wtedy za fajnie nie było Ale najbardziej pamiętam jak w szpitalu po porodzie po kąpieli smarowałam sobie nogi balsamem i zarzuciłam noge na grzejnik Cudowne uczucie było gdy brzuch nie przeszkadzał
A
agacynda
Gość
Inesko no wlasnie problem wstawania, schylania, chodzenia siku w nocy po piec razy... I ta duchota na dworze... Nogi puchna, zadyszka. Juz sni mi sie po nocach ze nie mam bebolka... No i te humorki. Ja pierdziele. Sinusoida... juz sie doczekac nie moge az sama bede mogla sie ogolic albo paznokcie u stop pomalowac.
domikcw
Fanka BB :)
i mnie na wspomnienia przez Was wzięło. faaajnie było czuc te kopniaki brzuchol fakt czasem przeszkadzał no ale i tak czasem tęsknię! a po porodzie przez kilka dni łapałam się za brzuch, ze mała nie kopie chyba z przyzwyczajenie
PAULINKO pisz z nami też tęsknimy!
SIHAYA i jak po wizycie?
AGACYNDA Ty to juz chyba wszystko masz?
INESKA sunuś grzeczny? a ja bym chciala synka pomimo wielkiego wyboru ubranek to ja kocham kupowac te cuda i z przyjemnoscią bym pogrzebała w słodich spodeneczkach
PAULINKO pisz z nami też tęsknimy!
SIHAYA i jak po wizycie?
AGACYNDA Ty to juz chyba wszystko masz?
INESKA sunuś grzeczny? a ja bym chciala synka pomimo wielkiego wyboru ubranek to ja kocham kupowac te cuda i z przyjemnoscią bym pogrzebała w słodich spodeneczkach
Domik synek grzeczny ale ma już swoje humorki i potrafi pokazać co mu nie pasuje! Np nie lubi jak się go ubiera lub rozbiera, jak chcę mu fluczki wybrać z noska to łapie mnie za ręce i odsuwa i macha głową, jak cosmu nie pasuje to potrafi tak głośną rozedrzeć tą swoją małą japke jakby cos mu się strasznego stało Ale umie ładnie sam sie bawić i jest raczej mało zajmujący Żałuję bardzo ze moi znajomi nie mają malucha w jego wieku żeby poprzebywał troche z dziecmi ;(
A
agacynda
Gość
Domik chyba taaak... Zastanawiam sie czy baze do fotelika kupic... Ale generalnie to wszystko jest gotowe.
Ineska rozkoszny ten Twoj Maluch :-)
Ineska rozkoszny ten Twoj Maluch :-)
Domik po wizycie bez zmian, tzn. ten czas przewodzenia który norma jest do 150 nadal wynosi 140 (tak jak na poprzednim echu); pani doktor kazała się nie przejmować i spać spokojnie, zleciła po porodzie zrobić Nadus ekg kontrolne jak się ten czas potwierdzi to będzie sobie z tym żyła cytuję:"długo i szczęśliwie", bo w takim stopniu nie podlega to nawet leczeniu, jedynie co jakiś czas będzie trzeba kontrolne ekg robić czy coś się nie zmienia. A jeśli po porodzie w ekg nic nie wyjdzie to jeszcze lepiej, bo być może okaże się, że się wyrówna tzn spadnie poniżej tych 140.
A u nas wczoraj byli znajomi z 6omiesięczną córcią i tak sobie ta kruszynka leżała na naszym dywanie wśród grzechotek, coś tam próbowała pełzać... i powiem Wam, że to był rozkoszny widok i bardzo pasuje taka s
Stokrotka do naszego dywanu i do domu i do nas i teraz już mega nie mogę się doczekać Nadusi na rękach i na tym dywanie wczoraj to mogłabym cały wieczór patrzeć na ta malutką tylko nie wypadałoa co dopiero na swoją własną pociechę.. acchhhh..
I jeszcze się pochwalę, że wczoraj w końcu haha!! dokonałam kolejnych zakupów z rodzaju higieniczno-pielęgnacyjnych:] maści, smarowidła, sól fizjo., dla mnie specyfiki itp,itd ..:]
Agacyndko i jeszcze raz dzięki za te namiary allegrowe - jeden uzytkownik bardzo mi podpasował i mam już całą listę co będę u niego kupować
Inesko - uściski ale czas leci, parę dni i pół roczku stuknie A Wiktorek widać chłopak charakterny będzie nie takie lelum polelum i bardzo dobrze, że ma swoje zdanie
A u nas wczoraj byli znajomi z 6omiesięczną córcią i tak sobie ta kruszynka leżała na naszym dywanie wśród grzechotek, coś tam próbowała pełzać... i powiem Wam, że to był rozkoszny widok i bardzo pasuje taka s
Stokrotka do naszego dywanu i do domu i do nas i teraz już mega nie mogę się doczekać Nadusi na rękach i na tym dywanie wczoraj to mogłabym cały wieczór patrzeć na ta malutką tylko nie wypadałoa co dopiero na swoją własną pociechę.. acchhhh..
I jeszcze się pochwalę, że wczoraj w końcu haha!! dokonałam kolejnych zakupów z rodzaju higieniczno-pielęgnacyjnych:] maści, smarowidła, sól fizjo., dla mnie specyfiki itp,itd ..:]
Agacyndko i jeszcze raz dzięki za te namiary allegrowe - jeden uzytkownik bardzo mi podpasował i mam już całą listę co będę u niego kupować
Inesko - uściski ale czas leci, parę dni i pół roczku stuknie A Wiktorek widać chłopak charakterny będzie nie takie lelum polelum i bardzo dobrze, że ma swoje zdanie
A
agacynda
Gość
Sihayko nie ma za co :-) dobrzy sprzedawcy i sprawdzeni :-) ciesze sie ze i Tobie podpasowali a z serduszkiem Nadusi to sie nic nie martw, napewno bedzie wszystko w porzadku. Jak Cie pani doktor nie stresuje i mowi ze bedzie w porzadku to napewno bedzie :-)
A co do tej Kruszynki dywanowej to czemu Ci nie wypadalo patrzec na nia caly wieczor? Pewnie ze wypadalo! :-)) instynkty sie budza
Ja to sie z siebie ostatnio smieje bo sie zastanawiam czy da sie tesknic za dzieckiem ktorego a)jeszcze sie nie widzialo, b)caly czas jest ze mna :-))
A co do tej Kruszynki dywanowej to czemu Ci nie wypadalo patrzec na nia caly wieczor? Pewnie ze wypadalo! :-)) instynkty sie budza
Ja to sie z siebie ostatnio smieje bo sie zastanawiam czy da sie tesknic za dzieckiem ktorego a)jeszcze sie nie widzialo, b)caly czas jest ze mna :-))
reklama
domikcw
Fanka BB :)
SIHAYA super wiadomosci!!! na pewno tak będzie brawa za zakupy. ja odkąd mam małą to moge się gapic godzinami na te stworki
AGACYNDA rozwaliłaś mnie tymi pytaiami
INESKA JA!!!! ja nie wiem jak Twój mały wygląda też chce widziec!
AGNIESZKA jesteś tam? jak dzieciaki?
AGACYNDA rozwaliłaś mnie tymi pytaiami
INESKA JA!!!! ja nie wiem jak Twój mały wygląda też chce widziec!
AGNIESZKA jesteś tam? jak dzieciaki?
Podziel się: