reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Agacyndko braciszek bo mam dużo fajnych ubranek typowo dla chłopca :)) Dziewczynka głupio by w tym wyglądała :) A i bym chciała drugiego synka żeby mogli razem się bawic i wydurniać :-D Ale jak by była córka to płakać nei bede :-D

reklama
Hahah ubraaaankaaa jak ja mysle o jakimkolwiek drugim dziecku to o dziewczynce bo mam duzo pieknych ubranek i dobrych gatunkowo :-)) a chlopiec by glupio wygladal w rozowych sukienkach albo leginsach w kwiatuszki :-)) hihihi

Agancydko a jak się chodzi w ciąży? :) Mi najgorzej było właśnie ostatni miesiąc, ciagłe latanie siku i problem ze schylaniem lub ze wstawaniem. Fajnie powspominać ale wtedy za fajnie nie było :) Ale najbardziej pamiętam jak w szpitalu po porodzie po kąpieli smarowałam sobie nogi balsamem i zarzuciłam noge na grzejnik :) Cudowne uczucie było gdy brzuch nie przeszkadzał :-D

Inesko no wlasnie problem wstawania, schylania, chodzenia siku w nocy po piec razy... I ta duchota na dworze... Nogi puchna, zadyszka. Juz sni mi sie po nocach ze nie mam bebolka... No i te humorki. Ja pierdziele. Sinusoida... :) juz sie doczekac nie moge az sama bede mogla sie ogolic albo paznokcie u stop pomalowac.

:-D i mnie na wspomnienia przez Was wzięło. faaajnie było czuc te kopniaki:) brzuchol fakt czasem przeszkadzał no ale i tak czasem tęsknię! a po porodzie przez kilka dni łapałam się za brzuch, ze mała nie kopie:-D chyba z przyzwyczajenie:-D

PAULINKO pisz z nami:) też tęsknimy!
SIHAYA i jak po wizycie?
AGACYNDA Ty to juz chyba wszystko masz?
INESKA sunuś grzeczny? a ja bym chciala synka:p pomimo wielkiego wyboru ubranek to ja kocham kupowac te cuda i z przyjemnoscią bym pogrzebała w słodich spodeneczkach:-D

Domik synek grzeczny ale ma już swoje humorki i potrafi pokazać co mu nie pasuje! :) Np nie lubi jak się go ubiera lub rozbiera, jak chcę mu fluczki wybrać z noska to łapie mnie za ręce i odsuwa i macha głową, jak cosmu nie pasuje to potrafi tak głośną rozedrzeć tą swoją małą japke jakby cos mu się strasznego stało :) Ale umie ładnie sam sie bawić i jest raczej mało zajmujący :) Żałuję bardzo ze moi znajomi nie mają malucha w jego wieku żeby poprzebywał troche z dziecmi ;(

Domik chyba taaak... Zastanawiam sie czy baze do fotelika kupic... Ale generalnie to wszystko jest gotowe.

Ineska rozkoszny ten Twoj Maluch :-)

Domik po wizycie bez zmian, tzn. ten czas przewodzenia który norma jest do 150 nadal wynosi 140 (tak jak na poprzednim echu); pani doktor kazała się nie przejmować i spać spokojnie, zleciła po porodzie zrobić Nadus ekg kontrolne jak się ten czas potwierdzi to będzie sobie z tym żyła cytuję:"długo i szczęśliwie", bo w takim stopniu nie podlega to nawet leczeniu, jedynie co jakiś czas będzie trzeba kontrolne ekg robić czy coś się nie zmienia. A jeśli po porodzie w ekg nic nie wyjdzie to jeszcze lepiej, bo być może okaże się, że się wyrówna tzn spadnie poniżej tych 140.

A u nas wczoraj byli znajomi z 6omiesięczną córcią i tak sobie ta kruszynka leżała na naszym dywanie wśród grzechotek, coś tam próbowała pełzać... i powiem Wam, że to był rozkoszny widok:) i bardzo pasuje taka s
Stokrotka do naszego dywanu;) i do domu i do nas:) i teraz już mega nie mogę się doczekać Nadusi na rękach i na tym dywanie;) wczoraj to mogłabym cały wieczór patrzeć na ta malutką tylko nie wypadało;)a co dopiero na swoją własną pociechę.. acchhhh..:)

I jeszcze się pochwalę, że wczoraj w końcu haha!! dokonałam kolejnych zakupów z rodzaju higieniczno-pielęgnacyjnych:] maści, smarowidła, sól fizjo., dla mnie specyfiki itp,itd ..:]

Agacyndko i jeszcze raz dzięki za te namiary allegrowe - jeden uzytkownik bardzo mi podpasował i mam już całą listę co będę u niego kupować;)

Inesko - uściski:) ale czas leci, parę dni i pół roczku stuknie;) A Wiktorek widać chłopak charakterny będzie nie takie lelum polelum;) i bardzo dobrze, że ma swoje zdanie:D

Sihayko nie ma za co :-) dobrzy sprzedawcy i sprawdzeni :-) ciesze sie ze i Tobie podpasowali :) a z serduszkiem Nadusi to sie nic nie martw, napewno bedzie wszystko w porzadku. Jak Cie pani doktor nie stresuje i mowi ze bedzie w porzadku to napewno bedzie :-)
A co do tej Kruszynki dywanowej to czemu Ci nie wypadalo patrzec na nia caly wieczor? Pewnie ze wypadalo! :-)) instynkty sie budza :p
Ja to sie z siebie ostatnio smieje bo sie zastanawiam czy da sie tesknic za dzieckiem ktorego a)jeszcze sie nie widzialo, b)caly czas jest ze mna :-))

reklama
SIHAYA super wiadomosci!!! na pewno tak będzie:) brawa za zakupy. ja odkąd mam małą to moge się gapic godzinami na te stworki:)
AGACYNDA rozwaliłaś mnie tymi pytaiami:-D
INESKA JA!!!! ja nie wiem jak Twój mały wygląda:( też chce widziec!
AGNIESZKA jesteś tam? jak dzieciaki?

Do góry