reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Krolewno ja nie wiem ktora to Mamusia uzywa mleka tego konkretnego. a jak tam Lenka i Maja? wakacje jakies sie szykuja?

wiecie co... myslalam, ze obejdzie sie u nas bez chrzcin ale wlasnie ojciec moj dzisiaj mnie uswiadomil, ze on chce zeby Anielka byla ochrzczona, bo on sobie nie wyobraza zeby nie byla... kill me. moj A tez bardzo chce chrzcic, ale jak ja powiedzialam swoje to odpuscil.... mam zabitego klina teraz.

reklama
KROLEWNA oj moja piła ale teraz jesteśmy na nutramigenie. moze mała przez pogodę apetytu nie ma. zmieniłaś mleko? jaka reaKcja?
AGACYNDA jak tam mamuśka? decyzja o chrzcinach powinna byc wspólna więc nikt nie ma prawa na Ciebię naciskac.

co tam kobietki słychac?

Domik powinna byc wspolna ale jestem ja jedyna przeciwko mojej rodzinie, A i jego rodzinie... Juz mnie to wk... Nie lubie takich szopek. Wlasnie sie wzielam za pranie mlodej ubran... Nie wiedzialam ze mam ich tak duzo... Jeszcze posciel musze wyprac i sciereczki i przescieradla i gondolke z wozka i fotelik samochodowy...

agacynda masz jakieś wieści od mgiełki? ciekawe co u nich :-) co do chrztu to musicie razem podjąć decyzję tzn Ty i A, pogadać na spokojnie, rozważyć wszystkie za i przeciw..Właśnie sobie wyobraziłam reakcję mojej teściowej gdybyśmy dzieci nie chrzcili :-Dz pewnością niejedna klątwa zostałaby rzucona :rofl2: :-p ja też jestem wkurzona na mojego K bo na chrzestnego dla Kubiszonka wziął ostatnią osobę którą bym chciała...:no:
domik jak Lencia?
A u nas od rana nie ma wody :angry: brak wody przy dwójce małych dzieci to jedna wielka masakra - już lepiej jak prądu nie ma...:baffled:

Pianko zadnych wiesci od Mgielki poki co... Ale czekam caly czas :-))
Chrzest to ciezki temat. Tak samo jak slub koscielny... Kill me.
Wspolczuje braku wody... Ja tez jestem zdania ze lepiej jak pradu nie ma. A kiedy "zwroca" Wam wode?

Na stronie umieścili informację że usunięcie awarii przewidują ok 17 :baffled: a jeszcze jak na złość nocnik ma dziś wyjątkowe branie...:-D zmywarka czeka, pranie też... wrrrr :wściekła/y: dzisiaj jestem sama bo K do jutra w pracy, mają przyjść goście ale chyba odwołam jak wcześniej nie naprawią bo nawet nie ma jak zawartości nocnika spłukać :no: średniowiecze normalnie :-D

Do 17 niedaleko wiec uzbroic w cierpliwosc sie musisz :-) a gosci odpusc jak nie masz ochoty :-) zrozumieja. Ja za poltorej godzinki smigam na szkole rodzenia, a w tym momencie tak mi sie oczy kleja ze szok. I sama nie wiem czego chce... Czy jesc czy spac bardziej...

AHACYNDA HAHAAAAA humorki i niezdecydowanie w ciąży jest boooskie:-D
PIANKA jest woda?? Lencia ok:) po wczorajszym wielkim wieczornym koncercie dzis jak aniołeczek była.

a gdzie reszta lasek??

Domik ojj to niezdecydowanie to przysiegam ze czekam az minie... Bo jestem jak chodzaca tykajaca bomba. Cos okropnego :-) wlasnie zmienilam ustawienie mebli w pokoju Malej. Niech ten miesiac juz minie... Wczoraj zamowilam na allegro ostatnie brakujace elementy. Wstrzymalam sie tylko z decyzja o laktatorze. Kupie jak juz Aniela sie urodzi. Takze zamowilam torbe do wozka (pieeeeeekna!!), wszystkie podklady higieniczne, wklady poporodowe, majtki poporodowe, pampersy, smoczki, butelki, nozyczki i bla bla blaaaa... :D

Oooo Cholera! Przeciez jeszcze cycochonosze do karmienia!!

A Sihayka kiedy wraca z urlopowania sie?

Resztaaaaa zaginelaaaa w akcji. :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziś o godz.8.50 urodziła sie Anastazja, waga 3530, dł.55 cm, cesarka przebiegła jako tako, były przeboje ze znieczuleniem, straszne to było, ale już po wszystkim, mała spokojna, nawet pare razy possała, zobaczymy jak będzie dalej, a o to moje cudo"

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 27
Do góry