reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Witaj Noellko !! Jak tam, co tam?? :-))

Ogladalam dzisiaj porody na szkole rodzenia. Moja delikatna psychika zostala mocno zrysowana. Auc. Bedzie bolec. Polozna ktora prowadzi ta szkole pochwalila wybor szpitala na ktory sie zdecydowalam, bo to nie nasz powiatowy tylko 45 km dalej... Nasz powiatowy to rzeznia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No hej hej
U nas dobtze.Czas leci jak szalony.Podczyguje was ale z odpisywaniem wiekszy problem.

Ktora w kolejmosci na porodowke?? Agacynda??

reklama
O jaaaa :szok: joga przez 9 m-cy? joga w 9 m-cu? :szok: ja nie byłam w stanie butów zawiązać czy paznokci obciąć przed porodem:sorry2:obawiam się że jakbym zeszła wtedy do parteru to już bym sama nie wstała :-D za to patrząc na falujący brzuch stwierdzam że dzieci to zdecydowanie ćwiczą jogę ;-)szkoda że to nie wystarczy... ;) a masz jakąś pozycję do porodu czy standardową?

Do góry