reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Ohh jak przyjemnie!! Az by sie chcialo polezec na tej trawie :D fajnie ze te Twoje Dzieci maja tyle powietrza :-)) nasza Anielka tez bedzie duzo na dworze bo Moj A ma adhd hehehe i w domu nie wytrzymuje takze jak tylko jakas ladniejsza pogoda to Nas w domu nie ma.

reklama
dziewczyny byłam na ktg, wszystko ok, lekarz chodził po oddziale jak w poniedziałek, po czym położona go zawołała, bo zaczęłam się denerwować że nic nie wiem
a on : no jak Pani nie wie, jak ktg będzie złe to zostaje Pani z nami, jak będzie ok to w poniedziałek rano na oddział, do kiedy ma Pani zwolnienie ? ja mówię: do poniedziałku, a on : no to od wtorku będzie miała Pani już macierzyński ...
no i ktg wyszło ok, więc położona ( wyobraźcie sobie że to żona mojego lekarza, który jest orydynatorem na oddziale) spytała czy doktor wystawił skierowanie? a ja się śmieje i mówię no właśnie nie!, a ona się uśmiechnęła i powiedziała: no to ma Pani ustne potwierdzenie że ma Pani się rano stawić na izbie przyjęc w poniedziałek na przyjęcie na oddział patologii ciąży i powiedzieć że to z doktorem jest ustalone....

no kuźwa czeski film!!!! ale procedury śmieszne to wszystko ehhh

Agacynda pieski śliczne
ale mi się spać chce, korzystam z ostatnich chwil wolności

No to w poniedzialek juz bedziemy trzymac kciuki Mgielko :-)) superasnie!!

Ja dzisiaj tez bylam u swojego gin... Bez usg, szkoda... Myslalam ze mi powie ile kluska wazy... Ja duzo w ciagu miesiaca przybralam bo az 2,9kg. Troche mnie to zmartwilo. Kazal mi brac zelazo...fuuuu... Powiedzial ze jak brzuch mi bedzie twardnial na dluzej niz 3 minuty to mam brac luteine, ktora mi dal. Ale wszystkie specyfiki typu luteina i buscopan tylko do 30 lipca. Pozniej niech sie dzieje wola nieba. Zrobil ktg, we wtorek pobierze gbs i od 7 sierpnia co tydzien wizyta... Szkoda ze nie widzialam dzisiaj Anielki, troche by mi to humor poprawilo jakbym sie na Niunie popatrzyla. A tak to dalej mam zryty humor. Juz sie za mna tak ciagnie od tygodnia prawie.

To Agacynda życzę poprawy nastroju,
mi waga przez ostatnie dwa tygodnie skoczyła o 3 kilo ehhh ale pocieszam się tym że to chyba raczej nie otyłość, tylko woda w organizmie, puchnięcie i takie tam... hihi

już niedługo będziesz i ty na porodówce wow ale to zleciało ;-)

Hej dziewczyny :-)
AGACYNDA jakie słodkie szczeniaczki
0
0

DOMIKCW na IUI umawiam sie dopiero jak gin. stwierdzi, że pęcherzyk pęknie i wtedy podaje zastrzyk i po 36h mam robioną IUI, także dokładnej daty nie znam
0
o ile mi się cykl nie wydłuży to @ powinnam dostać za tydzień w sobotę i po @ umawiam się na monitoring (chyba będę musiała co drugi dzień jeździć), myślę, że jak dobrze pójdzie to na poczatku sierpnia podejdę do IUI
0
chyba że owulkę będę miała z prawego jajnika to cykl mi przepada, bo prawy jajnik mam niedrożny
0

PIANKO dziękuje :*
życzę wszystkim udanego weekendu
0

aaaaaaa domikcw powiem ci że ja też nie mogę się doczekać ;-) ale boję się strasznie
no ale co zrobić muszę wierzyć, że będzie dobrze

agacynda da wam znać, postaram się od razu zdjęcie małej jej przesłać

reklama
hej dziewczyny, nie moge sobie przypomniać, szukam na forum ale znaleźć też nie moge :p któraś z was chyba daje dzieciątku Bebilon Pepti ??? ja daje mojej Lenie, ale ostatnio cos nie chce jesc i nie wiem czy to zęby czy jej to mleko az tak nie smakuje ;/ tak postanowilismy ze spróbujemy dac jej zwykłe bebiko i zobaczymy czy będą jakies objawy alergii. Więc tu pytanie do was, będe wiedzieć za ok 2/3 dni czy ma alergie czy nie, bo jesli nie to będe miec do sprzedania chyba 7 puszek pepti 1? sprzedam po 10 zł puszke, Buziaki :)

Do góry