reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Asitko nic sobie nie rob <nunununu> uda sie ! Udaaaaa !!! :-))))

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 16
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
AGACYNDA jakie słodziaki!!! urlop?? z dzieckiem to nie urlop... taka sama praca jak i w domu więc dziękuję bardzo za takie atrakcję:-D z moja maruda i wyjcem to nie za bardzo do ludzi:-D
AGNIESZKA najważniejsze, że wiecie co małemu jest i jak z nim postępowac, co może a czego nie. trzymac bedę mocno kciukaski, zeby wszystko szło w dobrą stronę. ucaluj malego:*
MGIEŁKA aaaaa za chwileczkę będzie dzidzia!!! rany!!! jak to przeleciało!
ASITA jeszcze chwila i iui będzie Twoje:) na kiedy masz wizytę?

Ohh to szkoda. Ja uwielbiam wode. Moglabym nie wychodzic... Ale na takie rarytasy to do przyszlego roku musze sie wstrzymac :(

O tak tak, woda w morzu cieplutka Polecam! ;)
Ja w wolnej chwili w lesie po krzaczkach latam w poszukiwaniu jagód ;-)no i za tydzień urodziny córci a za dwa chrzciny więc też mało czasu na bb zostaje :-(właśnie szukam przepisów na jakieś ciacha na kinderbal
mgiełko jakie wieści po ktg?
agacynda niestety ale jeszcze przed porodem trochę krwi Ci upuszczą ;) no i na GBSa też wymaz będzie Ci pobierał :tak: a te psiaki to chyba duże wyrosną co?
Agnieszko trzymam kciuki za Antka, to duży silny chłopiec i na pewno ma mocne serducho :)
Asitko oby fluidki od znajomej pomogły a najlepiej żebyś na koniec tego cyklu miała niespodziankę i w ogóle nie musiała do IUI podchodzić :tak: zaciskam kciuki!
domik co Ty opowiadasz, Lena na zdjęciach to przecież taki słodki aniołeczek :-) nie, ona nie może być taka niedobra;-)

Pianko ten wymaz to gin bedzie robil? Ostatnio jak bylam to mi zelazo przepisal, ale nie biore i spadla mi hemoglobina o 0,3 ... Ale nie wezme zelaza dopoki hemo nie bede miec na poziomie 7... A mam 11,6... Boje sie. A psiaki to border collie. Mamy juz jedna starsza sunie. Mi siega do kolan... Takze nie takie super duze. Mniejsze od owczarka ...
Pianko nie zlap jakis kleszczy jak tak po lesie smigasz:) Kubus i Kalinka z Toba biegaja?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agacynda tak gin na fotelu pobiera, coś jak na cytologię, nie boli, krótko przed porodem powinno się robić bo ważne jest kilka tygodni. Ja miałam tylko z pochwy ale wiem że często robią też z odbytu :sorry2: Kochana Hb 7 to już zdecydowanie za nisko! powiedziałabym że nawet niebezpiecznie niska także kiwam Ci paluchem, pilnuj tej Hb :tak:11,6 to jeszcze ok, ale gdyby spadła poniżej 11 to jednak radziłabym łykać żelastwo ;-)są też preparaty bez recepty np Ascofer jak właśnie Hb jest w dolnych granicach. Dzieciaczki też biorę do lasu, ja w krzaczory a K z dzieciakami - Kubulek śpi w wózeczku a Kalinka rozrabia z psiakiem nad jeziorem, oczywiście wieczorem podczas kąpieli szczegółowy przegląd w kierunku kleszczy ;-)

No 11,6 jest wynikiem dobrym wiec nie zamierzam lykac zelaza jeszcze... Ehh boje sie tego dziadostwa i bede unikac jak ognia. No wlasnie jakbym miala 7 to rozumiem ze jest juz koniecznosc. :)
Ale sie te Twoje dziecioki wyszaleja po lasach ;-) faaaajnie :-) chcialabym nad morze polazic po lesie, tam jest taki fajny specyficzny klimat :D

reklama
agacynda staram się żeby dzieciaki jak najwięcej korzystały z lata więc jak nie nad morze to nad jezioro lub do lasu, za dzieciaka wakacje spędzałam najczęściej pod namiotami i baaaardzo miło wspominam ten czas :tak:
IMG_20130711_173152.jpg a to kawałek naszego jeziorka :-)

Załączniki

• IMG_20130711_173152.jpg
    IMG_20130711_173152.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 20
Do góry