reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Noo Asitka pedzi strasznie... Ja juz sie z Anielka dogadalam ze jesli ma ochote to moze wyjsc wczesniej :-)) hihihi
Zobaczysz jeszcze troszke i sama bedziesz odliczac czas :D

reklama
hej :)
a co tutaj tak cicho dzisiaj ?

wiecie dzisiaj zaczęłam sie zastanawiać co tam u dziewczyn ze staranek czy którejś sie już udało ehh...

dzisiaj byłam myć okna w mieszkanku, ogarnąć troszeczkę i w ciągu dwóch tygodni przeprowadzka już karton zabawek wywieźliśmy ale co z tego jak mała ma pół pokoju zabawkami zawalane

Agniesiu ja tez sie ostatniomzastanawialam, ale tam widzialam ze watek wymarl. zostalysmy oddelegowane i zapanowala cisza...
wszystkiego najlepszego dla Antka z okazji drugiego miesiaca :))

Troszke zmienil mi sie poglad na moje stopy. :-)
Juz ich dokladnie nie widze :p

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 44
Witam się z rana :-)
AGACYNDA śliczna fotka :tak: co do zgubionych kg to mam 12kg na minusie :-):-):-) jeszcze 16kg:zawstydzona/y:
DOMIKCW wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu dużo miłości, radości i wszystkiego o czym marzycie :-)
AGNIESZKA no to jeszcze troszkę i będzie mieszkać w nowym mieszkanku :-D z tego co wiem żadnej ze starających jeszcze się nie udało :no:
SIHAYA tak jak mówiłam tempka leci mi w dół

Agacyndo taki śliczny brzusio taki okrąglutki :) eh zazdraszczam w pozytywnym tego słowa znaczeniu . Jeszcze troszkę i Anielka będzie z wami
a jak tam szkoła rodzenia?

Asita gratuluje zgubienia 12 kg idziesz jak burza !! jeszcze nam znikniesz kochana

reklama
Agnieszka szkola rodzenia zaczyna sie 5 lipca... Mialam chodzic z wczesniejsza grupa na ich ostatnie zajecia ale jakos nie mialam weny. Zreszta troche mam roboty jeszcze wokol firmy...

Looo Asita 12 kg!! Spore osiagniecie!!!

Do góry