reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

jesooo padam na pysk!!! nogi mi do dooopy włażą!!!! no ale tak to jest jak po weselu się o 5 rano wróciło a czowraj poszliśmy na poprawiny:-D a Lenka w nocy mi godzinną przerwę zrobiła:baffled: ale było ekstra. Lenka została z babcią i była bardzo grzeczna!

ASITKO super wiesci!!! to teraz trzymamy kciukaski za owulkę:*
AGACYNDA jaaaaa chcę zobaczyc!!! a co do zdjec to nie za bardzo mam:zawstydzona/y: wszystko na ostatnia chwilkę bo Lenka co chwila mnie odciągała od przygotowan.
MGIELKA asz te babska. mogłyby dooope ruszyc.
NOELLE Jak po chrzcinach??

reklama
Można powiedzieć, że udana chociaż mieli zrobić badanie nasienia rozszerzone a zrobili podstawowe, ale gin. stwierdził, że nie trzeba rozszerzonego więc specjalnie już nam się nie chciało jechać żeby jeszcze raz zrobić badanie, mój m. sam stwierdził, ze od dzisiaj nie pali i o braniu witamin nie muszę mu już przypominać, ale ja i tak dla pewności sie pytam czy wziął :-p

No popatrz Domik.. te babcie to mają jakiś magiczne mocne nad dzieciaczkami...
Super, że się wybawiłaś bo przy okazji pewnie też się trochę oderwałaś od codzienności, odstresowałaś... a to każdemu dobrze robi:) no i może Lenka teraz też będzie bardziej litościwa dla mamy;)

Asitko super, ze jest coraz lepiej. trzymam kciuki za wysmienitosc :)) &&&&&&&&&&&&&&&

Domik no ni0eeeeee teraz to ja umre z ciekawosci jak wygladalas :)
fajowsko, ze Lenka z Babcia dala rade :D i super, ze sie wybawilas :)

Sihayko jak tam mieszkanko? rozpakowane?

zdjecia. posciel i kocyk made by mama moja + zdjecie pokoju :)
zdjęcie 1.jpgzdjęcie 3.jpgzdjęcie 2.jpg

Załączniki

• zdjęcie 1.jpg
    zdjęcie 1.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 33
  • zdjęcie 3.jpg
    zdjęcie 3.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 29
  • zdjęcie 2.jpg
    zdjęcie 2.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 32
No to teraz Agacyndka "słucham" gdzie się kupuje tak cudne materiały?? bo ja od dwóch miesięcy chodzę po sklepach z tkaninami, żeby uszyć małej pościelkę ale nic nie ma.. tzn są standardowe pastelowe misie itp... blee;)

Byłam właśnie w laboratorium i już wiem, że glukozę mają na miejscu więc mam nie kupować.. jutro sądny dzień;)

Sihayko moja mama na allegro kupila. :)) maja mnostwo pieknych wzorow. te akurat ktore ja mam to czysta bawelna i polarki.
uzytwkonicy ktore maja ladne wzory- szyjkolorowo, drecoton albo drecotton. i glownie te wzory najladni3jsze to robert kaufmann i micheal miller bodajze... poogladaj sobie :)

aaaa:) bardzo dziękuję:) bo jak tak dalej pójdzie to Mała nie będzie mieć pościeli;) swoją drogą, że też nie wpadłam na to żeby na allegro poszukać:/ tylko męczyłam się jeżdżeniem po sklepach ehh...:/

edit...

ile tego jest!! aaa!! cudnie:) dziękuuuuuuuuuuuuuuję:*

Ostatnia edycja:
a Sihayko prosze uprzejmie :)) tylko niektore wychodza strasznie drogo za metr...
aaaa i jeszcze w Ikei maja bardzo ladne materialy i niedrogie :)

reklama
AGACYNDA i SIHAYA tak patrzę na Wasze suwaczki i już wielkimi krokami zbliża sie dzień w którym będziecie tulić wasze maleństwa w ramionach, ależ ten czas leci :szok:

Do góry