reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

hej kobietki :)

ale u mnie dzisiaj zimno brry.. w ogóle jakaś dziwna pogoda raz ciepło a chwilkę pizga normalnie masakra a moje dziecię ma znowu kaszel :( Już nie wiem czym ja faszerować żeby tak nie chorowała a wyniki badań książkowe ma eh widocznie musi wychorować swoje

Asita piękna temp !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&

Agacyndo malutka cudna wózek też :)

reklama
witajcie
u mnie po staremu jutro i w srode mam egzaminy zawodowe, eh, Pań z Zusu dalej nie było, tyle czekałam i nie przylazły .... a od wtorku będzie nowe zwolnienie, szczerze to nie wyobrazam sobie siedzieć jeszcze 4 tygodnie w domu cały czas do 15tej więc zaczełam na to lać.... o kasie nie wspomne, nadal nie mam pieniędzy bo przecież moje zwolnienie zostało wytypowane do sprawdzenia ehhh

sihaya brzuszek cudny, jaka ty zgrabiutka jesteś mamusia, a mała śliczna,

Agacydna to dobrze ze wszystko ok, wózek ekstra, mała super że duża

Noelle fajnie że już chrzciny, nasza się rodzi 18tego lipca a chrzciny robimy 1 września, szybko i będzie z głowy ;-)

Mgielko masz racje, lej na to :-) beda chcialy to Cie znajda :-)) hihihi faktycznie szybciutko te chrzciny robicie.

Agniesiu jak to zimnooo?? U nas 27 stopni i piekne slonce.

Noelle jak tam po chrzcinach? Widzialam jedno zdjecie, no aleee jedno tylko? :D

Domik ja caly czas czekam na Twoje zdjecie w czerwonej kreacji :p

Dziewczynyyyy wreszcie pokoj Mala ma gotowy!! 4 godziny meble skladalismy ale warto bylo bo efekt jest :-))

Agacynda super, że Anielka rośnie:) i że wszystko w porządku:) szkoda tej Chorwacji ale wiadomo Wasze dobro i zdrowie ważniejsze:) Odbijecie sobie innym razem:)
Ja też mam buskopan ale odkąd mam go "przepisany" to nie mam potrzeby łykać;) jak brzuszek twardnieje to tylko na kilka-kilkanaście sekund.
A gdzie fotki pokoiku Anielki?????????????? No weź Agacyndka, jak już się chwalisz to na całego:p ;)

Asitko jak po konsultacji.... proszę jutro bladym świtem zdać grzecznie relację...
a tempka wczoraj i dziś fiu fiu fiu...

Domik jak po weselichu??

Agnieszko u Ciebie dziś zimno a u nas upał... Dzień milusio spędzony na działce:)
za to łączę się w glukozowym bólu;) ja się we wtorek wybieram...:/

A powiedzcie mi, ja mam wcześniej kupić tą glukozę czy w lab dają?? czy to w zależności od lab?? jak to jest?

edit...
Agacyndka już obejrzałam pokoik;)

Ostatnia edycja:
Sihayko zdjecie zaraz jakies wstawie :-)) no Chorwacji szkoda, ale mama mi obiecala ze Nas zabierze w trojke juz w przyszlym roku :D

A glukoze ja kupowalam sama, ale ponoc sa laboratoria ktore daja juz przygotowana. Lepiej kupic w aptece, rano w domu sobie rozpusc w goracej wodzie i wystudz, schowaj do torebki cytryne i do lab. Wiooo :D

Edit.
To jak Sihayko widzialas to nie wstawiam :-) chyba ze ktoras z Pan reflektuje :p

Sihayko wstawie jutro na FB, bo dzisiaj mi coś moja sieć cudowna szwankuje i nie mogę sobie nawet wysłać na pocztę ... :eek::eek: nie ma to jak pomarańczka... :cool::cool::cool::cool: a to nie pościelka tylko kocyk drugi :p na łóżeczku są dwa kocyki i kilka poduszek :p

witam się z rana :-D życzę miłego dnia :tak:
na enpr napisałam przebieg wizyty, ale jeszcze raz krótko opiszę, mam jeździć do mojego gin. na obserwacje pęcherzyków jak będzie przed pęknięciem to o 22 mam zrobić zastrzyk i na następny dzień zadzwonić i umówić się na IUI muszę tylko zrobić z mężem badania na HIV, HCV i coś tam jeszcze i ja dodatkowo posiew z pochwy :tak:
plemniki męża się polepszyły nadal poniżej normy ale już niewiele :tak:
tylko teraz modlę się owulację z lewego jajnika i żeby nie przypadła od czwartku do soboty bo w weekend nie robią IUI, a robi się ją po 36h od podania zastrzyku no i żeby nasienie męża nadawało się do IUI

SIHAYA co do tempki to nie podniecam się wcale bo już mi spada, a zresztą już nie raz miałam taką obiecującą, już nie łudzę się, że zajdę naturalnie wiem, że bez IUI się nie da i mam tylko nadzieje, że IUI wystarczy :-(

reklama
Noooo Asitko, prześledziłam na enpr te wyniki m. i rzeczywiście ładnie się poprawiło:) może to go bardziej zmobilizuje do rzucenia palenia i łykania systematycznie witaminek:)
To ogólnie chyba wizyta udana??
Teraz tylko badania zrobić i pilnować pęcherzyki:)
Trzymam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mocno kciuki:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry