reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
witajcie
Asita gratuluje zrzucenia 12kg super ;-)

Agacynda fajna fotka ooo i jaki okrągły suwaczek

ja teoretyczny mam zdany, jutro praktyczny ten o wiele gorszy ale moze jakos pójdzie

wczoraj miałam wizytę u ginka mała już nie mała ma 3100-3300 :szok:, tak więc 8mego mam się stawić do niego na dyżur zobaczymy co i jak a ostatecznie 16tego kończymy ciąże... ale może nawet wcześniej bo dość duża ta moja kobietka, no ale wszystko proporcjonalne i w normie ;-)

aaa dzwoniłam do Zusu panie nie dotarły bo nie miały czasu, więc na koniec tygodnia będą pieniądze,
no i akurat mi się umowa kończy 1 lipca więc mam o te dwa tygodnie przedłużoną do dnia porodu, tak więc dowiedziałam się w Zusie że roczny macierzyński też mi się należy hurrra

życzę wszystkim miłego dnia
buziaki

Witajcie:)
Ja dopiero teraz się melduję, bo byłam na glukozie - mniami!;) buahaha... o matko, jakie to paskudztwo!! niemniej nawet dałam radę bez cytryny i jestem z siebie dumna:] z tym, że jakieś 5 minut po wypiciu musiałam ją polizać trochę bo bym zwróciła im całą tą glukozę;)
do teraz mi się odbija ale ogólnie jest dobrze:)

Co do naszych staraczek to z kilkoma na tyle na ile mam kontakt, bez dwóch kreseczek niestety:(
Ale ja ciągle trzymam za nie mocno kciuki i wierzę, że się uda:)

Agacynda na tym zdjęciu to Ty przecież całkowicie widzisz stopy:p ja nie pochylając całego ciała tylko samą głowę nie widzę już nawet kawałeczka;)
Od wczoraj buszuję w pościelkach:D dwie już wstępnie wybrane:) z nieba mi spadłaś z tym allegro!;)

Asitka to już prawie połowa kilogramków!! - pięknie!! i oby tak dalej:)
Tempka... właśnie widzę, że spada:( a to uparciucha z niej... ale nadal wysoka jest:) a jak się tak będzie upierać to Ty ją i tak pokonasz w klinice i nie będzie miała już nic do gadania! i tego się trzymamy:)

Mgiełko gratuluje egzaminów i super, że z malutką wszystko dobrze:) czyli to już tuz tuż:)

SIHAYA dziękuje :* jestem z siebie dumna jeśli chodzi o kg :-D co do tempki to mam nadzieje, ze IUI ją pokona i będzie się wtedy rosła ;-) jesteś dzielna, ze dałaś rade na glukozie :tak:

Hej hej laski :)

Kurde nie mam nawet kiedy Was nadrabiać :/ Niby tyle czasu człowiek ma ale ciągle a to jeść, a to spacerek i tak nie ma kiedy nawet usiąść spokojnie także z góry przepraszam.

Domik u nas dobrze, mała grzeczna, w nocy śpi mi już po 5-6 godzin także jest dobrze :) Mała kluska już z niej jest, przybiera szybko na wadze :) fajnie, ze wesele udane :) pokaz sie w tej kiecce :)

asitko gratuluje spektakularnej utraty wagi! super efekt! :)

sihaya fajnie ze juz glukoze masz za soba :)

agacynda fajnie z ta grupa na FB :) czesciej tam zagladam niz tutaj :)

GOSIAK dziękuje :* super, że mała przybiera i grzeczna jest, pewnie wie na jakich super rodziców trafiła :tak: i że nie może dawać się im we znaki ;-)

Sihaya gratuluje przejscia przez glukoze! Wyniki jutro? Koniecznie musisz sie pochwalic. No bebol nie jest spektakularnie wielki ale ciaaaaazy mi juz :-)

Mgielko lojoj jaka kluseczka fajna u Ciebie juz :-)) ona gotowa juz do wyjscia :D fajnie wyszlo z tym macierzynskim :-)

Gosiaku no na tej grupie to fajnie bo i zdjecia mozna wysylac i na bierzaco komentowac wszystko :-) jak tam powoz dla Saruni? Sprawdza sie? Nie za malo miejsca? Dobrze ze Ci Malutka nie daje popalic :-) grzeczna coreczka :D

reklama
Do góry