reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Agacynda no właśnie wydaje mi się że na upartego to moja córa już ok prawie jak donoszona hehe, no i cesarka się chyba przyspieszy przez to, bo wychodzi na to że termin jest jednak trochę bliższy ;-)

Sihaya powodzenia z wynikami glukozy super że taka dzielna byłaś, ja też gdzieś 5 min po wypiciu miałam kryzys bleeee....
Gosiak to super że Sarunia taka grzeczniutka, buziaki dla was

topię się!!! masakra. w cieniu 33 stopnie.

ASITA kciukaski dalej trzymam:) i bardzo dziękuję za życzenia:*
AGACYNDA uroczy brzusio, a posciel meeeega piękna!!!
SIHAYA gratulacje! jak mi sie przypomni ta slodycz:baffled:
MGIEŁKA ooo to tuz, tuż i mała bedzie z Wami. suuuper!
GOSIAK fajnie, że mała rośnie! niech się zdrowo chowa,
AGNIESZKA i jak mała? kiedy przeprowadzka??
NOELLE, PIANKA puk puk!

dziewczyny moje dziecko ma zapalenie oskrzeli znowu masakra jakas dostałam skierowanie do alergologa bo pediatra podejrzewa ze to alergologiczne .. ja się zastrzelę

Domi przeprowadzka w ciagu dwuch tygodni , ale już powoli rzeczy zwozimy

u mnie wstępnie 16ty lipiec, ale 8mego idę do ginka mojego na oddział, ale nie położyć się tylko na badania i mamy sprawdzić, czy jeszcze nie wcześniej cc

agnieszka zdrówka dla pociechy ehhh

ooo Mgielko to ciekawe ile w ciagu 3 tygodni jeszcze Nastka przybierze :)) ojj jaki to bedzie cudny Miszelinek hihihihi moja chyba tez bedzie duuuza babka :)) juz sie tych oponek nie moge doczekac :D

Agniesiu zdrowka dla Dzieciaczkow, zeby jedno od drugiego sie nie zarazilo :|

Domik ja tez sie topie... myslalam, ze urodze z tego goraca... jak zaczelo padac to chwile musialam na dworze postac zeby sie schlodzic...

ponoć jest długa, bo pytałam lekarza czy ona taka spasiona to powiedział , że ma długą kość udową jest długa,
a powiem ci, że Oliwia urodziła się 36/37 tydzień i miałam 3450 i 59cm :szok:, a widziałaś ją na zdjęciach, wogóle ani nie jest jakoś wysoka, ani gruba ehhh widocznie taka moja natura że te moje dzieciaczki to nie mikrusy ehhh jedyne szczęście że będzie cc i że nie będę musiała takiego kolosa rodzić sama haha

Nooo to akurat fakt, bo przepchac w terminie prawie lub ponad 4kg to ja chyle czola... No ale Ty tez jestes wysoka i Twoj Maz takze nie ma co sie dziwic ze dziewczynki tez sie dlugie rodza...

reklama
Witam sie z rana :-) i życzę miłego dnia :tak:
AGNIESZKO nosz kurde balde biedne te Twoje dziecie, że ja tak choróbska łapią :-( trzymam kciuki żeby szybciutko wyzdrowiała i cieszyła się słoneczkiem
pozdrawiam

Do góry