reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Sihayko cuuudo masz brzusio! Taki sam jak moj wielkosciowo :D i cuuudna Nadusia :)) slodkosci Male :-))
Obawiam sie bo ostatnio miala roznice miedzy brzuszkiem a glowka poltorej tygodnia... I jestem ciekawa czy jest juz okej. No a poza tym dzisiaj chyba mi bedzie robil wszystkie przeplywy... No i jestem ciekawa czy mi pozwoli na podroz do Chorwacji...

reklama
To trzymam kciuki Agacynda żeby wszystko było ok:) Będzie na pewno, a Chorwacja.... hehe dziś rano z mężem.. tzn ja w domu do śniadnaia, m. w pracy w chwili przerwy chodziliśmy po znanych nam miejscowościach i uliczkach Chorwackich przez "ludka" z google maps;) to się nazywa chorwackie skrzywienie;)
Oby gin nie miał przeciwwskazań do Waszego wyjazdu:)

Oooo mamusiu, ciasto już połowę czasu siedzi w piekarniku i taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak pachnie... czujecie?;)

Asitkoooo...... mów mi tak jeszcze:D z 30tką w dowodzie poczytać, że jestem laską:D mioooodzio:) uwielbiam Cie za to:) :*

Sihayka jaaaa czuje!!! ;-)) podziel sie! Zaraz bede :-)) mam taka chcice na slodycze... Yhhss dobrze ze mi ciotka nie zabronila :-) tylko po 18 nie moge.

Sihaya piękny brzusio :) jeju ja też chce taki,ale niestety na trzecią dzidzie nas nie stać może w niedalekiej przyszłości ;)

Agacyndo ja też mam zajawkę na słodkie i to jaka mimo tego kg lecą w dół bo mam małą pijawkę w domku, a boje sie tyle jeść bo glukozę trzeba powtórzyć bleee
daj znać jak p[o wizycie

po wizycie...

mam isc na konsultacje do internisty i stomatologa.. tylko nie wiem po co ten internista...?

Anielka- kluuuuuuuska!! 1,5kg!!!! wazy troche wiecej niz powinna, nadrobila az za bardzo :)) generalnie wszystko w porzadeczku, akurat miala czkawke podczas badania. :)) zdjecie mam 2d wiec nie za bardzo jest sie czym chwalic, moj lekarz nie ma 3d niestety... ale wstawie.

Ja- od poprzedniej wizyty +0.9kg co daje efekt +5.9kg... lekarz odradzil mi wyjazd do chorwacji. powiedzial, ze to za duze ryzyko, wiec.. nie jedziemy :(( pojedziemy sobie do jakiegos SPA w PL...spada mi hemoglobina wiec przepisal zelazo. na twardniecie brzucha przepisal buskopan no i mam brac tez magnez.

noo to tyle co po wizycie. nie opierdzielil mnie za diabetologa, powiedzial, ze dobrze ze jestem na diecie i ze diabetolog tez by ja ustalil, wiec wszystko w porzadku.

Agniesiu strasznie Ci tej glukozy wspolczuje.

a to zdjecia Malej i wozka :))

zdjęcie-37.jpgzdjęcie-34.jpgzdjęcie-40.jpg

Załączniki

• zdjęcie-37.jpg
    zdjęcie-37.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 38
  • zdjęcie-34.jpg
    zdjęcie-34.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 36
  • zdjęcie-40.jpg
    zdjęcie-40.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 33