reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Noelle no maluni brzusio mialas, ja zaluje ze nie pomierzylam sie wczesniej bo nie wiem ile mi w centach przybylo. Wiem ze mam teraz 93 w pepku...
Udanych chrzcin zycze :-) i czekam na zdjecia

Sihayka dobry plan nie jest zly :-)) tez mam nadzieje ze zniknie. No dobra, zarty sie skonczyly. Czekam na fotke Twojego bebolinka :D

Asitko czekam na wiesci jutro w takim razie, w razie W tak jak i Sihaya trzymam kciuki za wykres :-) a zdjecie wozia wstawie Wam moze pozniej :-)

Dzisiaj ide do gina popodgladac moja Kluseczke i zobaczyc ile wazy. Troche sie denerwuje...

reklama
AGACYNDA z Anielką na pewno wszystko OK :tak::tak::tak:
nie wiem czy dam radę wejść jutro na forum ale napisze na enpr informację z wizyty ;-) mam nadzieje, że będą dobre:zawstydzona/y:

AGACYNDA taaak. moja mała 3 miechy ma:) wielki człowiek z niej:-D celulit też mi się pojawił, ale zniknał po porodzie:) kiecke kupilam:) a kilogramy lecą. jestem -4 kg I DOBRYCH KILKA CENTYMETROW TEŻ UBYŁO:) powodzenia na wizycie, czekamy na relacje
ASITA to i ja kciukasy bedę jytro mocno trzymac!!! napewno wszystko będzie ok:*
SIHAYA z tymi ciucholandami to tak masz jak ja. chodziłam za mama i nic nie znalazłam. gubie sie tam i nie umiem szukac. a poza tym nienawidzę grzebac w szmatach. ale wyjątkiem stały się tylko dziecięce ubranka:-D ale niedługo sie skończy bo na większe dzieci to już zniszczone są. na allegro to samo.
NOELLE biedna Nataszka:( oby juz nie gorączkowała. a waga super! niech dzieczyna rośnie zdrowo:)

w ciąży psztyłam jakieś 12 kg z czego zostało mi do żrzucenia jeszcze 1,5 kg. ale che schudnąc więcej. a po ciąży brzuch został jeszcze i cyce:-D i temu w nic nie mogę wejsc. kieckę mam czerwoną. na szerokich ramiączkach z zakładkami na brzuchu. faaajna:)

mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, ale jestem strasznie zrezygnowana i już nie mam na nic ochoty :-:)-:)-(
DOMIKCW idziesz jak burza z tą wagą :tak: mam nadzieje, ze fotkę wstawisz jak się prezentujesz w sukience :-)

Agacynda mówisz i masz:D
brzucholek z dzisiaj:
DSC07037.jpg

i Nadyjka 22tydz.:
DSC07038.jpg

A czego Ty się dziś obawiasz na wizycie, hm??;> Zobaczysz cudną Anielinkę, nic tylko się cieszyć:)
Oczywiście czekam na relacje i fotki:D

Asitko ja jutro jadę zamawiać stoły z krzesłami, ale całym serduchem jestem z Tobą!! będzie dobrze:)

Domik!!!! braaaawo:) gratuluję kg i zakupu sukienki:) no widzisz, udało się:)
i taaaaaak czekamy na fotki Domik w wersji weselnej:)

Ja wróciłam z zakupów, wszystko kupione zgodnie z planem:) i biorę się teraz za ciacho:)

Załączniki

• DSC07037.jpg
    DSC07037.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC07038.jpg
    DSC07038.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 42
reklama
SIHAYA jaka z Ciebie laska i jaki brzuszek śliczny a Nadia po prostu księżniczka :tak::-):-) zazdraszczam :zawstydzona/y: zyczę udanych zakupów jutro ;-)

edit
kochane ja już uciekam życzę Wam udanego weekendu :***

Ostatnia edycja:
Do góry