reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

No Agniesia widzisz! Wszystko jest w porzadalu :-))

Margociu jak tam po wizycie poloznej?

Jeju dziewczyny mam taki syf na chacie... :|

reklama
ooooooooo a co tu taka cisza?? gdzie Wy się podziałyście??

GOSIAK fajnie, że mała grzeczna. a Ty jak po cc??
AGNIESZKA super wieści, że Domisia wyniki ma dobre, a o Antosia się nie martw. napewno bedzie ok. moi znajomi też mieli z maleństwem zgłaszac się z powodu szmerów i po kilku tygodniach znikneło:) powiedzieli, że czasem się tak zdarza, czasem jeszcze wody zalegają. będzie dobrze:* a dzieciaczki masz prześliczne!!!
SIHAYA I idzie Ci sprzątanie??
PIANKA, NOELLE, ANIULKA co tam słychac??
A nasza świeżo upieczona Panna Mloda co tak nic nie pisze??;-)
AGACYNDA wózek suuuper:)

Witam sie z rana :-) dzisiaj w końcu piątek, piąteczek, piątunio :-D:-D:-D
wczoraj mój mąż kupił sobie tabletki salfazin i od wczoraj bierze :-D
Agnieszko no i widziałaś super, że z córcią wszystko OK :tak:
życzę wszystkim miłego dnia oraz udanego weekendu :****

U mnie pogoda paskudna... A ja nie wiem w co rece wlozyc. Mam taki burdel w domu. Przyszly meble Anieli wiec musielismy uprzatnac maly pokoj, wiec wszystko jest teraz w duzym pokoju... Bylismy kupic wczoraj szafy dwie i okazuje sie ze mam duzo mniej miejsca na ubrania wiec czesc bede zmuszona trzymac pod lozkiem... Do tego musze zlozyc sama dzisiaj szafe bo inaczej kompletnie sie nie rusze ze sprzataniem. Malej pokoj jest pomalowany i schnie, dzisiaj bedziemy malowac pasy na dwoch scianach... Trzeba bedzie jeszcze zlozyc jej lozeczko zeby nie zagradzalo... Ehh tyle roboty i kompletny brak zapalu.

Agnieszka jaka łądna pogoda ? :p u nas brzydko :((( tzn. około 20 stopni jest, ale pochmurno i deszczowo ;//

Agacynda z jednej strony Ci zazdroszcze, my mamy na wynajmie dwa pokoje, salon z kuchnią i małą sypialnie, w sypialni mamy łóżko małżeńskie Mai i Leny łózka i małą komode.. ehh mogłabym tam zrobić pokój dla dzieci ale one i tak są cały dzien w salonie wiec bez sensu a śpimy razem trudno..
ja strasznie chciałabym juz ten dom i żebym mogła moim dziewczynom zrobić sliczne pokoiki
a jakie masz mebelki dla małej ?? :))

a ja sie wam chciałąm pochwalić efektami moich ćwiczeń, moze nie jakieś super widoczne ale narazie ćwicze od 2 tygodni i nie jestem na żadnej diecie, najbardziej widać od góry poniżej biustu schodzi tłuszczyk :p

Załączniki

• Bez_tytułu_1.jpg
    Bez_tytułu_1.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 40
Wow Krolewna! Jak Ty wygladasz mega :-)) super figura!!

A meble dla malej mam z voxa z kolekcji Romantic, bo my mamy sypialnie tez z tej kolekcji a mam dwie dodatkowe komody wiec tylko dokupilam lozeczko i tyle...
My tez wynajmujemy mieszkanie i mamy 3 pokoje na 50m2... Nie jest to malo, wiem, ale brakuje miejsca na pelnowymiarowe szafy... A mam tyle szmat i ja i A ze fajnie by bylo miec szafe na 150 cm szeroka i 270 cm wysoka... A mam 117x190.... I musze kombinowac.

my tez mamy 50 metrów, ale salon z kuchnią i sypialnie tylko, w sumie spoko, i duzy przedpokój dobrze ze jest bo tam mamy szafe bo tak to nie ma na nią nigdzie miejsca bo w sypialni tylko łóżka sie zmieściły :p no ale mamy dwa wielkie balkony, jeden jest na siedzenie a drugi na graty hahaha:p

reklama
Krolewno zazdroszcze balkonu!! Jak mieszkalam we wro to wynajmowalam piekne mieszkanie z tarasem i ogrodkiem, a u nas zeby wynajac mieszkanie z balkonem to trzeba szukac na blokowiskach...

U nas tez sie ladnie zrobilo... Ponad 20 stopni i slonce.

Do góry