reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

KROLEWNA ooo nie lubię Cię za to zdjęcie!!!!:wściekła/y: ale pięnie wyglądasz. taka figura po 2 ciążach. brawo!!!
AGACYNDA tylko się tam nie forsuj za bardzo. fajnie, że już koniec pracy widac:)
ASITA no no no maż się za dzialania bierze:) powodzenia:*
AGNIESZKA a Ty kiedy się przeprowadzasz??

a ja się chciałam pochwalic moim małym sukcesem. SCHUDŁAM 3 KG!!!!:) dumna jestem z siebie. w nagrodę upiekłam ciasto z bezami i masą chałwową i czekoladową!!! mniam szkoda tylko że nie tknełam:-)

reklama
Domi my czekamy na meble do pokoju i wtedy się przeprowadzamy , są robione na zamówienie i będziemy tak czekać do czterech tygodni
Kobieto ale TY masz silną wolę ja bym to ciasto wszamała w całości taki ze mnie łasuch się zrobił:)
a i gratuluje zgubienia kg :)

Pianko co u Ciebie?

Domik gratulacje zgubionych kilogramow :-)) coraz wieksza motywacja teraz bedzie :D

Pokoj Anielki pomalowany, lozeczko skrecone, dzisiaj przewieziemy komode od rodzicow i zawiesimy karnisz :-) Dzidziolka mojego tylko jeszcze brakuje. Ubranka ma juz poprane i wysuszone, jeszcze raz bede to robic tuz przed porodem :D
A w kwestii posprzatania to zostalo wywiezienie kartonow, odkurzanie i mycie podlogi. Jestem wyczerpana... Obudzilam sie dzisiaj zmeczona.

Dziewczynki co u Was?
Pianko jak Kubusiek?
Mgielko co sie nie odzywasz?
Myniu podczytujesz Nas? :)
Sihayka jak mieszkanko?
Agniesiu juz sie pewnie nie mozesz mebli doczekac, co?
Krolewno a co to za cwiczenia ze takie efekty? :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ojej Domik ale bym zjadla teraz takiego ciacha... Akurat sobie dogadzam kawka...

Podesle tylko dokoncze :-) moze w poniedzialek. Cos czuje ze dzisiaj komody nie przewieziemy...

Hej :) doczytam Was dziewczyny w tygodniu bo teraz korzystamy z pięknej pogody oraz ostatnich dni urlopu K i działamy od rana do wieczora na działce a dzisiaj tak się spiekłam na słonku że ledwo się ruszam tak mnie wszystko piecze :szok::-D Buziaki!

Witam się po krótkiej nieobecności:)
My już od piątkowego wieczoru na nowym:) Jest suuuper, w końcu u siebie, wśród swoich rzeczy, na zadowalającym metrażu;) Oczywiście zdecydowana większość rzeczy jeszcze w pudłach i torbach ale dziś daliśmy sobie luz - od jutra zabieram się za rozpakowywanie:) AAAA... no i w końcu mam wygrzebanego z pudła swojego laptopka i nie muszę korzystać z kompa m.- mała rzecz a cieszy, hehe;)
Do wczoraj całe dnie mijały pod znakiem sprzątania, ale mała na szczęście się nie skarżyła tylko dzielnie znosiła wygibasy matki;) Dieta też no cóż opierała się na pizzy, pierogach, spaghetti....ale od jutra wracamy na zdrowe żywienie; w zasadzie od dziś, bo jesteśmy do teściów na niedzielny obiadek zaproszeni;) No i tyle pokrótce u nas:)
Agacynda jakie szafy kupiliście? My będziemy robić na zamówienie, żeby właśnie z wszystkim się pomieścić. Pokój Anielinki rozumiem gotowy??:)
Agnieszko nie martw się echem, będzie dobrze:) Ja idę na echo Nadki 19ego i jestem dobrej myśli:) Mam nadzieję, że podała się na mnie i będzie zdrowa, silna babka:)
Margotko witam po-szpitalnie, bo nie pamiętam już czy miałam okazję wcześniej;)
Asitko ale tempka pięęęeknie winduje do góry;> &&&&&&&&&&
Królewno woooow!! no takich efektów ćwiczeń to można tylko pozazdrościć:) mam nadzieję, że w swoim czasie będę mieć taki zapał co Ty...
Domik dla Ciebie tez gratulacje za całe 3kg:) brawo kochana:) (...) teraz dojechałam do zdjęcia ciacha!! o matko!! mniaaaaaaaaaaam:)

no to się rozpisałam.....:D

Sihayko kupilismy szafy z ikei z kolekcji brimnes. Pokoj Anielki jest pomalowany i ma firanki zawieszone. Stoi skrecone lozeczko, ale bede je oddawac do rodzicow do domu zeby Mala miala gdzie lezakowac a my kupimy meble dla Malej w ikei bo mi sie nic nie miesci... I generalnie jestem zazenowana. I zla ze glupio kupilam... Ehh no ale teraz jak kupie to juz bede zadowolona.
Super ze juz jestescie na swoim, zazdroszcze Wam tego "swojego". Ile macie metrow, pokoi itp? Pochwal sie zdjeciami :-))

Hej,
Przepraszam ze nie udzielam sie ostatnimi czasy ale przygotowania do chrzcin pochlonely mnie zupelnie...jak ja bym chciala zeby bylo juz po...

Dzisiaj nic nie zrobilam z zaplanowanych spraw...caly dzien rycze...
Pamietacie jak pisalam wam o moim psie?ze choruje na padaczke?dostawal leki i ataki od 2 tygodni nie wystapily.Dzisiaj rano wzielam ja na spacer,w trakcie ktorego miala atak....do domu wrocilam ryczac i niosac na rekach martwego psa:-(((( caly dzien nie moge sie skupic na niczym...rycze na widpk smyczy ...miski...

reklama
Do góry