reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

hejo:* jestem, zyje ale czasu brak. ta noc była ok:) mala trochę ulewa ale nie tak jak przedtem. sukienki nie kupiłam bo w nic w sklepie się nie mieszczę, a jak zmieściłam się to wyglądam jak serdelek:( wyc mi się chce. pójdę w majtasach:zawstydzona/y:

ANIULKA ciażowe dolegliwosci Cię nawiedzają??
SIHAYA I jak sprzątanko?
AGACYNDA brzusio uroczy, a łozeczko małej śliczne:)
ASITA no kurcze z jednej strony to dobre informacje bo wiesz gdzie się zglosic i co Was czeka. powodzenia:*
AGNIESZKA jak tam dzieciaki??
PIANKO puk puk!!
MARGOTKA witamy:* jak się czujesz?? jak maleńka?
NOELLE OOO ile Twoja krupka zjada!!! moja nigdy tyle nie zjdała:( nie dam rady jej przegłodzic. jak bym chciała dac jej herbatke to musiałabym tyle w nią wlac co mleka. a ona czasem wola jeśc co 3 godziny a czasem co 5. i badz tu mądry. a TY się tylko ciesz:)

reklama
Domik napewno cos znajdziesz! moze sprawdz w happymum.pl tam maja ladne ubrania dla kobiet po ciazy tez.

my jutro jedziemy do wro do ikei kupic szafy wnekowe, bo zabieramy sie za pokoj Malej i musimy gdzies upchac rzeczy z graciarni...jutro tez bede malowac pokoj, tylko nie moge sie zdecydowac na kolor. mysle o paskach kremowo-brazowo-oliwkowych...

hej babeczki padam na twarz.... wczoraj byłam z małym na szczepieniu i niestety dostał gorączkę i strasznie marudził przez całą noc trzymałam go na rękach i przysypiałam na fotelu i gorączkuj do teraz , a dzisiaj byliśmy w przychodni z Antkiem u kardiologa i na USG główki no i z główką ok za to jakieś szmery na serduszku i 1 lipca na echo, a Dominika u laryngloga nie najgorzej tak pan doktor określił dostaliśmy skierowanie na badania u hematologa też biedna skierowanie na krew biedulka moja, mam nadzieje ze wyniki będą ok bo strasznie sie martwię, staram się myśleć pozytywnie

a teraz idę was poczytać .....

Agacyndo śliczny brzusio i łóżeczko cudne :)

Asito kochana trzymam kciuki uda się zobaczysz :) musi !!!

Domi super ze nocka byla ok mam nadzieje ze ta też taka będzie i się kobieto wyśpisz chociaż troszkę

nie wiem jeszcze co komu miałam napasać bo nie kontaktuje juzze zmęczenie uciekam pod prysznic i do wyrka

Ostatnia edycja:
Agniesiu napewno echo serdusia Antka wyjdzie dobre, a ktores z Was ma problemy z sercem? Dominiki badania tez beda bardzo dobre! trzeba sie nastawiac pozytywnie!

Agacyndo musi być dobrze :) u nas nikt z sercem problemów nie ma no Dominika ma stronę rzekoma i bloki przedsionkowo komorowe

moje dwa łobuzy
P1130259 (Kopiowanie).jpgP1130253 (Kopiowanie).jpg

Załączniki

• P1130259 (Kopiowanie).jpg
    P1130259 (Kopiowanie).jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 27
  • P1130253 (Kopiowanie).jpg
    P1130253 (Kopiowanie).jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 29
cudowne Twoje lobuzy :)) za kazdym razem jak ogladam Twoja Dominike to mi sie przypominaja moje zdjecia z dziecinstwa bo dokladnie tak samo sie usmiechalam hihi

Margoooociuuuu Kochana, powiedz prosze jak Ci sie wozek sprawdza? zastanawiam sie nad tym symbio B... bo ma cudowny malinowy kolor a znalazlam na allegro za 1099 zl i walcze ze soba...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zakonczylam walke... zamowilam wozek. uzywany. mam nadzieje ze bedzie z nim wszystko w porzadku.

http://m.allegro.pl/show_item,item=3288133915

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się z rana u mnie słoneczko świeci i mam nadzieje, że nie zachmurzy się tak jak wczoraj :-(
AGACYNDA wózek śliczny :tak:
AGNIESZKA śliczne Twoje dzieciaczki :tak: trzymam kciuki za badanie Antosia :tak:
DOMIKCW zobaczysz szybko zgubisz kg i we wszystko wejdziesz :tak:
życzę wszystkim miłego dnia :-D

Hej :)

Domik na pewno znajdziesz jakąś ekstra kreację :) Nie załamuj się kochana! U nas dobrze wszystko :) Malutka grzeczna no i już ma dwa tygodnie więc jest bardziej kontaktowa :) Dałabyś jakieś zdjęcia Lenki :)

Agacyndo nie powiem Ci jak się sprawdza bo jeszcze nie byłam na spacerku :) Ale myślę, że będziesz zadowolona :)

Agnieszko moja mała też miała szmer na serduszku i się okazało, że wszystko jest w porządku także u Ciebie na pewno też tak będzie! Trzymam kciuki za to! Śliczne te Twoje łobuzy :)

Asitko Tobie również miłego dnia :*

My czekamy na położną bo ma zaraz przyjść, chociaż nie wiem w sumie po co bo ja to już wprawiona po tych dwóch tygodniach w szpitalu :)

reklama
Do góry