reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Witam się z rana :-D
DOMIKCW gratuluje pozbycia się 3 kg :tak: poproszę przepis na to ciacho, zrobię mężusiowi ;-)
KRÓLEWNA jaki figurka łał :-)
SIHAYA tempka idze do góry, ale na pewno w dniu @ spadnie drastycznie :-( juz pogodziłam się z myślą, że normalnie się nie uda tylko IUI jak dobrze pójdzie. chciałam także powiedzieć, że mój mąż kupił sobie salfazin i łyka codziennie :-)
AGACYNDA jak tam mebelki dałaś radę???
NOELLE kochana wiem, że żadne słowa nie pomogą przy takiej stracie, ale kochana wiem co czujesz i jestem z Tobą myślami i całym sercem :***** teraz Twój piesek jest razem z Chanelką i będą na nas patrzeć z góry. tulam Cię kochana :*****

reklama
Słoneczne dzień dobry:)
U mnie piękna pogoda, ptaszki śpiewają, słonko świeci, jem właśnie śniadanko i trzeba będzie zabierać się za pudła:/ A wieczorem kolejne zajęcia w szkole rodzenia;)
Agacyndka mamy 65m, 3 pokoje, osobne łazienkę i wc, kuchnia, przedpokój i maleńki balkonik. 2 minuty do parku, do wielkiej połaci łąk z alejkami, ławeczkami, placem zabaw, na obrzeżu i osiedla i samego krakowa a równocześnie 20 min od ścisłego centrum:) Niby do domku z ogródkiem daleko ale jesteśmy baaaaaaardzo zadowoleni:)
A Ty się nie wkurzaj, kupisz teraz mebelki jak należy i będzie ok:)
Noelle:( tak mi przykro:( ja ostatnio przyjechałam do rodziców a tam nie ma psinki... już taka staruszka była (16lat) i rodzice nie mówiąc mi uśpili ją. Ale tak myślę, że to lepsze dla niej niż jak miałaby się dalej tak męczyć - ledwo chodziła, nie trzymała moczu itd... Ściskam Cię mocno:*
Asitkoooooo....noooooo jestem dumna z Twojego męża:] ;)

sihaya daj jakies fotyy ;d a gdzie to macie ze taka okolica fajna z parkiem??:))
agacynda pochwal sie pokoikiem ;d a cwiczenias, narazie robie skalpel ewki, ale okrojony bez cwiczen ktore nadwyrezaja mi kolano, a dodałam cie na fb do znajomych bo mi sie kiedys niechcaco usuneło zamiast kogos innego ;p
asita gratki dla meza ;dd
noelle przykro mi z powodu psa, ehh ja mojego wywiozłam z ulga... niestety nie zywie do niego zadnej sympatii po tym co robił

Noelle współczuje ci straty eh ściskam cię mocno

dziewczyny nie mam na nic czasu, rzadko zaglądam, za tydzien egzaminy zawodowe, poza tym Oliwia cały czas na dwór ciągnie, juz robię się troche ospała, zmęczona i nerwowa,
czekam juz drugi tydzien na tą okropną kontrolę z zusu, uziemiona jestem nawet nie wiem jak długo, zwolnienie konczy mi sie w następny poniedziałek a w poniedziałek mam egzamin,ehhh
buziaki dla wszystkim papa

KRÓLEWNA ja tez robię sklapel Ewki, a w sumie to robiłam, bo jakoś ostatnio nie mam do niego weny, ale muszę się zmobilizować :-p

Asitko dalam dalam :-) w zasadzie dalismy :-) w przyszlym tygodniu moze pojade po nowe meble do pokoju Malej.

Krolewno zaakceptowalam :-) wlasnie brakowalo mi Ciebie w zacnym gronie :p pokojem sie pochwale jak meble nowe beda to wtedy bedzie idealnie. Teraz nie ma co :p

Sihayka no to super Wam sie udalo z tym mieszkaniem!! Teraz bierz sie za kartony i czekamy na zdjecia :-)))

Mgielko no nic nie zrobisz, musisz na babki z zusu czekac... A jak tam Nastka? Kiedy jakas wizyta?

Moj wozek bedzie w czwartek :-))

Asita mnie sie juz znudził ten skalpel ale nic innego mi sie nie chce :p:p

Agacynda ojatam ojatam bez mebli tez bys sie mogłą pochwalic :D:D ja tez bym chcuała juz urządzać pokoiki dla moich dziewczyn ahhh

AGACYNDA to super, nie mogę doczekać się fotek i pokoju i wózeczka małej Anielki :tak:
KRÓLEWNA to tak jak mi :-p wolę biegać i jeździć rowerem niż robić ten skalpel :-p od dzisiaj ruszam w trasę rowerową, bo wcześniej tylko do pracy i z pracy rowerkiem, a biegam już 2 miesiąc :tak:

reklama
własnie griluje sopbie polędwiczki :D
a nie wiem czy wam pisałam, ze od środy mam spirale założoną :D moj lekarz powiedział ze u niego zadna pacjentka z tym nie zaszła a ja mu mówie ze znaj ac moje szczescie doantykoncepcji to bede pierwsza <Lol>

Do góry