reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Witam się z rana :-)
Agacynda jaki śliczny brzuszek i łóżeczko też fajoskie :tak:
ja wczoraj byłam u gin. i powiedział, że on już nic więcej nie może zrobić i dał skierowanie do kliniki niepłodności na IUI, sam z siebie nawet nie musiałam go pytać o IUI, torbiel się zmniejszyła, ale stwierdził, że nie trzeba usuwać bo sama się w chłonie i mówi do mnie, że najlepszym wyjściem byłoby gdybym zaszła w ciąże, a ja do niego, że szkoda że to nie jest takie proste :-(

życzę Wam miłego dnia :*

Ostatnia edycja:
reklama
Oj Asitka... :* ja nieustannie trzymam kciuki za Was i gorąco wierzę, że się uda w końcu!! super że torbiel sie wchłania:) a co do kliniki.. hmm...mam nadzieję, że traficie na kogoś kto będzie chciał prawdziwie pomóc a nie tylko kasę ściągnąć - kciuki kochana!!
Agacynda super łóżeczko:)

Ja uciekam sprzątać na mieszkanko!! więc pewnie dziś już nie zaglądnę.. jutro jak coś to też tak z rana na momencik przy śniadaniu;)

Miłego dnia!!:)

Asita torbielą się nie przejmuj - ja miałam dwie i usłyszałam to samo, że w czasie porodu same pękną- moje zniknęły same do następnego monitoringu...
Też dostałam adres do kliniki na iui... ale nie skorzystałam i naprawde nie żałuję. Naprotechnologia uwaza ze jeśli para nie zachodzi w ciążę to znaczy ze coś w ich zdrowiu przeszkadza i trzeba to znaleźć i naprawic, żeby mogli począć i donosić zdrowe dziecko. Być może tez u Was wystarczy niewiele... i tego Wam serdecznie życzę:tak:

Agacynda czy w takim łóżeczku da się podnieść dno wyżej na początek?

Asita uda sie!obojetnie w jaki sposob ale uda sie!!ja w to wierze!!:-*
Anukl@ co u ciebie?jak sie xzujesz?

U mnie pogosa do dupy a ze.wlasciwie kazdy dzien jest uzalezniony od pogody(no wiecie noe w kazda pogode da sie dzieckiem wyjsc) to juz zupelnie do kitu.
Najblizsze dwa tygodnie to urwanie glowy:-/ usg,szczepienia,chrzest,wizyta u gina(musialam przelozyc bo dostalam @) i tysiac drobniejszych ...
Teraz szukam czegos.co bym mogla na siebie wlozyc na chrzciny...bo w szafie wszystko w biodrach za duze a w cyckach za male....

Noelle dzięki że pytasz. Czuję się super. Na wizycie pierwszy raz widziałam MOJE DZIECKO!! Przedtem podziwialiśmy taką plamkę na monitorze a tu dzidzia nam pomachała, tak się wierciła ze trudno było ją zmierzyć:-D gin próbowała ją złapać z miarką a my liczyliśmy paluszki...aaa
teraz cały czas mam to zdjęcie przed oczami-moje szczęście maleńkie - coraz bardziej realne
wiec czytam Wasze rady o karmieniu i spaniu i próbuję coś zapamiętac:laugh2: i też szukam kiecki na wesele ale nie potrafię przewidzieć jaka byłaby dobra ani jak będę wyglądać za miesiąc -byłby to ok 18 tydz??

Anulk@ wyglad w danym tyg.czy miesiacu ciazy to baaardzo indywidualna sprawa.Mi np brzuch pojawil sie dopiero ok28/30tyg.a i wtedy nie wtajemniczeni nie widzieli w nim brzucha ciazowego:) jak mnie mierzyly przyjmujac na.porodowke to w pasie mialam.82cm wiec wiesz.... A brzuch moze z tygodnia na tyszien wyskoxzyc...no tak bo to juz maly ludzik jest:-) jeszcze troche i bedzie kopac:-)

Anulk@ lozeczko ma podwieszane dno :-) pozniej dopisze bo musze wywalic swoje kocice z sypialni :|
Moje dziewczyny sobie legowisko chca z lozeczka Anielki zrobic. O nie!

Anulk@ tak jak juz napisalam, w tym lozeczku jak i wielu innych turystycznych jest rozwiazanie z podwieszanym dnem specjalnie dla niemowlaka do osiagniecia jakiejs okreslonej wagi. Ale nie pamietam co to za waga.
No i gratuluje machajacego dzidziusia :-)) fajnie popodgladac, co? :-)

Asitko uda sie!! Zobaczysz!! Trzeba probowac roznymi sposobami. Moze faktyczne naprotechnologia?

Sihayko udanego sprzatania! Tylko sie tam nie przemeczaj. Co za duzo to wiesz :-)

Noelle jak Ty to zrobilas ze w biodrach masz za male ubrania? :-)) szukajcue a znajdziecie hihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w invimed mieli promocję, że do pierwszej wizyty badanie nasienia rozszerzone i umówiłam go na 13 czerwca a na wizytę obydwoje idziemy 15 czerwca i zobaczymy co mi powiedzą :-)

jestem i ja :) wreszcie w domu od wczoraj :) dziękujemy za gratulacje :)

Asitko kciuki za pomyślne wieści!!!! &&&&&
Aguś, Pianeczko śliczne maluchy :)
Sihayko nie przemęczaj się zbytnio z tym sprzataniem :)
Agacayndko śliczny brzusio i ekstra łóżeczko :) daj linka do niego bo musze sobie do salonu takie wstawic :)
Noelle serdecznie dziekuje kochana za przekazywanie wiesci :) Nataszka prześliczna :)
Witam dwie nowe koleżanki :)

u nas ok, mała grzeczna i kochana :)

reklama
Margociu sprzedajacy od ktorego kupowalam juz nie ma tych lozeczek ale poszukaj u innych. Ja kupilam za 369 zl i jestem bardzo zadowolona bo ma wszystko to co te za 465zl. GRACO CONTOUR ELECTRA VIBE. :-) sa bardzo ladne na zywo. Duzo ladniejsze niz w sieci.

Do góry