reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Pianko wygodniej Ci w krotkich? Ja wlasnie sie borykam z mysla o scieciu wlosow ale wydaje mi sie ze jak zetne to bede miec wiecej roboty. A tak to przynajmniej zwiaze i po klopocie.
Koniecznie wyciagnij tego kamyczka zeby sie Psiakowi jakas infekcja nie wdala. Bo bedzie masakra...
Wszystkiego najlepszego Kubusiowi z okazji drugiego miesiaca :-)

Agnieszko to chyba tylko o nas słonko zapomniało bo jest 18st wiatr i zero słońca :baffled:mam nadzieję że i do mnie w końcu dojdzie słoneczko
agacynda jest mi wygodniej bo muszę codziennie myć a dłuższe zanim umyłam wysuszyłam itp to trochę zleciało a tak to nawinę na szczotkę, 3 min suszenia i po sprawie :-) ale ja nie mam skomplikowanej fryzurki więc nie muszę specjalnie układać żeby w miarę wyglądała ;-)
Ależ mnie wzięło na ciasto cytrynowe.. idę wygrzebać jakiś przepis ;)

No ja bym musiala oprocz suszenia jeszcze prostowac, bo mam siano straszne. Teraz i tak prostuje i susze... Ahh musze sie zastanowic.

U nas nie za cieplo ale sloneczko swieci.

Hej
od razu napisze Domik ja byłam na weselu miesiąc po porodzie w starej sukience, taki krój ze zakrył brzuszek i wszyscy się dziwili za jestem 4 tygodnie po porodze, jak chcesz to ci poszukam jaka to sukienka albo wkleję foto tylko jutro :D:D

Agacynda ja przy Mai scielam włosy...z długich..masakra, przeszkadzały mi okropnie zawsze na twarzy, teraz mam długie, myje codziennie rano i same schna. :) nie przeszkadza mi to, związuje w koka i ok :):)

Ja postanowiłam przesadzic lene do spacerówki quinny, jutro próba bo gondola jej nie podchodzi :/:/

AGH zapomniałam.co jeszcze

PIANKA buziaki dla Kubuzia:* niech chłopak zdrowo rośnie, a psinka sdo zdrówka wraca.
ASITA wszystkiego najlepszego kochana:* juz sie doczekac relacji nie mogę:*

weselicho mamy 15 czerwca. dziadkowie z małą zostaja. a co do sukienki Agacynda Twój pomysl odpada. jakbym załozyła suknie odcinana pod biustem to wyglądam jak kopa siana w 6 miesiącu ciąży:baffled: nawet przed ciążą nie nosilam takich sukni bo mam duzy biust, ramiona szerobie i wygladam potwornie grubo:( wyc mi sie chce nad soba, dietę stosuje, ale cwiczyc to się i boje po cc bo czasem mnie jeszcze boli, a jak jest wszystko ok to ze zmeczenia padam i nie w glowie mi cwiczenia:( wniosek: trzeba było tyle nie żreć w ciąży:zawstydzona/y::wściekła/y::baffled:

PIANKA buziaki dla Kubuzia:* niech chłopak zdrowo rośnie, a psinka sdo zdrówka wraca.
ASITA wszystkiego najlepszego kochana:* juz sie doczekac relacji nie mogę:*

weselicho mamy 15 czerwca. dziadkowie z małą zostaja. a co do sukienki Agacynda Twój pomysl odpada. jakbym załozyła suknie odcinana pod biustem to wyglądam jak kopa siana w 6 miesiącu ciąży:baffled: nawet przed ciążą nie nosilam takich sukni bo mam duzy biust, ramiona szerobie i wygladam potwornie grubo:( wyc mi sie chce nad soba, dietę stosuje, ale cwiczyc to się i boje po cc bo czasem mnie jeszcze boli, a jak jest wszystko ok to ze zmeczenia padam i nie w glowie mi cwiczenia:( wniosek: trzeba było tyle nie żreć w ciąży:zawstydzona/y::wściekła/y::baffled:

AGACYNDA ja tez sciełam włosy. teraz mam boba i jest ok. myje i czasem suszę. po domu mi to wystarcza. jak wychodze to modeluje i prostownicą przejadę. jak miałam dluższe to prostowanie i suszenie musiało byc bo inaczej każda kudła w ninną strone....

a włosy mi tak wypadają!!! garsciami wyciągam!!! pomocy

KROLEWNA dzięki:* będę czekac na foto:)

To podesle tu rano foto :D
Kup coś w aptece, mi przy mai wypadały i farmaceutka coś mi dala, piłam 2 tygodnie i po problemie, teraz mi nie lecz bo mam zdrowe i nie farbowane :p ale i tak coś wypadnie czasem urok długich wlosow

Domik spokojnie, znikna w swoim czasie te kilogramy. A jak masz ramiona szerokie to sukienka z rekawem 3/4 i dekolt w serek. Fason sukienki w A. Lub taka ktora do lini pepka jest dopasowala i ma rozkloszowana spodniczke.

Krolewno to oby sie Lence spodobalo w spacerowce. Tak wlasnie myslalam ze sciecie wlosow bedzie u mnie problemem przez te lecace wlosy na twarz...

Ja dzisiaj poszlam w gory z mama na krotki spacer po czosnek niedzwiedzi i wlasnie mija kolejna godzina jak leze plackiem na kanapie. Tak mnie boli brzuch jak na okres ze szok. A do tego Anielka glowka jest do gory wiec niemilosiernie kopie mnie po pecherzu... Siedze i sycze sama do siebie. Narzeczony to mi tylko nadskakuje zeby sprawdzic czy musi gdzies jechac czy daje rade. Mam nadzieje ze to nic groznego, prawda? Zmeczenie materialu po prostu?

reklama
Domik ja to bym musiala codzien prostowac bo inaczej z domu bym nie wyszla. Jak mam krotkie i samo wyschniete to wygladam jakby mi ktos mopa do glowy przyczepil... :-) kazdy wlos mk sie wywija jak mu sie podoba, dodatkowo sie faluja i sa strasznie oklapniete...
Ale z drugiej strony chcialabym sciac zeby odzyly troche bo tak jak i Tobie mi wypadaja... I krusza sie. Mam zupelnie na odwrot. Przed ciaza piekne wlosy, blyszczace, nie wypadaly a teraz... A fe

Do góry