reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

to komplet do kołyski dotarł ;-)
zaraz się pochwalę,
Panie z Zusu nie dotarły, znając moje szczęście, przylizą w poniedziałek jak na 14tą mam do dentysty k...urwa mać!!!!

Noelle wózek bardzo ładny lubie taki styl
ja mam ten: BALLERINA NOWOŚĆ!! SKÓRRKA. + SUPER GRATISY!!!!!! (3287050646) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a to moja kołyska

DSC08491.jpg

Załączniki

• DSC08491.jpg
    DSC08491.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Mgielko cuda ta kolyska, tez sie zastanawialam czy nie kupic kolyski. Ale juz nie chce wiecej miejsc noclegowych dla Malej. A wozek masz bardzo ladny, juz widzialam go wczesniej :-))

Agacynda póki co dla Nadki mam aż 2 kaftaniki, 3 bodziaki i komplecik: sweterek i czapeczkę dziergane ręcznie z włóczki;) Ale nadrobię, nadrobię:D
Dziś np kupiliśmy Malutkiej lampę do jej pokoju:] hehe...

życzę wszystkim dzieciaczkom, tym narodzonym i tym co jeszcze w brzusiach siedzą samych szcześliwych chwil. usmiechu na buzinkach i dużo zdrówka:* dziś kochane maleństwa Wasze święto:)

MGIEŁKA pościel i kolyska cudo!!!!

u nas niec ciekawego. mala w miarę ok. a ja szukam kiecki na wesele ale na orki nic nie ma:( a buuuu.....a pogoda do bani!!! ciągle pada!!!

hej babeczki :)

Ante śpi więc mam chwilkę żeby was poczytać a tu cisza na tak weekend przecież:)
u mnie dzisiaj piekna pogoda muszę szybko obiad robić i na spacer z rodzinką dość siedzenia w domu mam tylko nadzieję ze padać nie będzie

Hej :)
Miałam gości cały tydzień więc zero czasu na bb :sorry2: teraz muszę sajgon w domu ogarnąć ale widzę że dużych zaległości na forum nie mam, wszystkie kobitki odpoczywają :-) wszystkim dzieciaczkom składamy spóźnione życzenia z okazji Dnia Dziecka! samych radosnych chwil w ramionach rodziców, zero kolek i samych kolorowych snów!
Asitko mam nadzieję że miałaś cudowny ślub! czekamy na relacje :tak:
Noelle super że wszystko ok! ale jak Twój mały robaczek tak pięknie rośnie to przecież nie mogło być inaczej :tak:teraz możesz się spokojnie skupić na przygotowaniach do chrzcin
Agnieszko mój mały też w dzień już tylko drzemie po 10-15 min :baffled: za to w nocy zaczyna coraz więcej przesypiać co mnie ogromnie cieszy :-)
mgiełko mam bardzo podobną kołyskę ;-)u nas się sprawdza
agacynda kociaczki się dogadały po zabiegach? nasz psiak rozwalił sobie kilka dni temu łapę jak biegał po łące za piłką :wściekła/y: depnął na rozbite szkło - przeciął opuszek i prawie zerwał piąty pazur :no:
domik kiedy się bawicie na weselu? Lena z dziadkami zostaje?

Cześć:)
U mnie też piękna pogoda:) może uda się wyskoczyć po obiedzie na kawkę i truskawy na działkę:)
Mnie od rana kuje w z boku brzucholka:( albo się rozciągam, albo mała gdzieś mi się wgniata:/
Wczoraj za to szalała cały wieczór i nie dała matce spać;) dyskotekę sobie urządziła w brzuchu i tak do 1ej w nocy;]
Agacyndka łóżeczko, wózek itp kupimy jak tylko się przeprowadzimy:) póki co jest kolor ścian i lampa:]
Asitka wszystkiego co najlepsze z okazji ślubku:) niech Wam się spełnia teraz szybko to największe pragnienie:) ściskam mocno:*
Domik a kiedy to wesele masz??

Domik na orkii? Nooo prosze Cie, jestes swiezo upieczona mama :-) wystarczy sukienka do kolan odcinana pod biustem i wszystkie ewentualne mankamenty sa zakryte :-))

Pianko moje Kocice sie dogadaly w miare szybko :-) juz razem swiruja po calej chacie. Gryza sie i ganiaja po pokojach :D wspolczuje Twojemu psiakowi, ale wszystko jest okej? Zadnego zakazenia? Czy mi sie wydaje czy scielas wlosy? :-) na fb widzialam wczoraj jakies foty nowe :D

Sihayko a jaki kolor scian Malej zrobiliscie? Bo ja chyba zrobie brazowe, taka kawe z mlekiem i na waniliowo meble przemaluje.
Moze ten bol to wiezadla rozciagajace sie? Dyskoteka tez mi jest znana bo Aniela mi taka urzadza co wieczor :D i pozno w nocy tez szaleje np o 3 :-)

Asitko udal sie slub? :-) teraz musi sie udac Dzidziol :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agacynda włosy ścięłam z miesiąc temu, jakoś niedługo po porodzie bo zaczęły się przetłuszczać no i przy małym z krótkimi jest mi po prostu wygodniej :-) psiak trochę odchorował widać że go bolało, dość głęboko sobie rozciął więc krew się z niego nieźle lała ale już się pozrastało tylko siostra wczoraj łapę oglądała i jakiś kamyczek malutki mu w ten rozcięty opuszek wszedł i muszę mu dziś go wydłubać..mam nadzieję że mi nie poodgryza przy tym palców :baffled:
Sihaya zazdroszczę pogody! u nas ponuro, na szczęście w miarę ciepło ;-)
Moje dziecko dziś 2 m-ce kończy a ja już kolejną @ mam :wściekła/y:nie nacieszyłam się długo..

Do góry