reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Bo swieto :-) i dlugi weekend. Forum opanowala ciiiiiszaaaaa ;D

No i po dlugich przemysleniach kupilam dzisiaj Malej lozeczko... My mamy w sypialni kolekcje Romantic z voxa i dzisiaj znalazlam lozeczko w wyprzedazach... A ze mamy u moich rodzicow jeszcze komody dwie z tej serii, to jedna wejdzie do sypialni a druga do pokoju Malutkiej. Bede chciala tylko przemalowac komode i lozeczko, zeby bylo pod Mala zrobione i z tych duzych wydatkow to mi tylko wozek zostal... Uff...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGACYNDA no no no:) szalejesz. fajne takie zakupy nie?? aż uwierzyc nie mogę że u Ciebie 27 tydzień:szok: dopiero test robiłaś. czas jak szalony biegnie.
AGNIESZKA dzis z Antkiem lepiej?? widocznie miał zły dzień. a dalej jesteś na diecie eliminacyjnej??

a no Domik fajne fajne. szkoda ze pieniazki tak szybko uciekaja... a tu tyle jeszcze przede mna... :)) a u Ciebie i Lenci jak tam?

witajcie
Agnieszka ale ten twój Antoś przywiązany do mamusi, ciekawe jaka ta moja będzie... wow
Noelle strasznie się cieszę, że z malutką wszystko oki
Agacydna to fajnie że zakupy pełną parą ruszyły, no jeszcze ten wózek z tych droższych rzeczy, tylko że z tych niby nie droższych tyle sie uzbiera... ehhh :szok:

ja mam już wszystko, oprócz kapturków tych na sutki, zapomniałam kupić :no:

aaa i dzwoniłam w środę do Zusu czy moje zwolnienie już dotarło od pracodawcy, to miłe Panie powiedziały że dotarło, ale zostało wytypowane do kontroli, więc mam się spodziewać wizyty w domu ( już raz były w marcu) Matko one chyba nie mają co robić, więc do 17tego czerwca ( do tego dnia mam zwolnienie) muszę warować w domu, niby mam chodzone zwolnienie, ale jak mnie nie zastaną to tyle jeżdżenia wyjaśniania że szok, a mam koleżanki które od 5 tygodnia na zwolnieniu i ani razu ich nie sprawdzili co za pech :szok::wściekła/y:

mnie dzisiaj taki skurcz w nogę złapał że szok, dziś 11 kilo na plusie, może się uda nie przekroczyć 15tu, no staram się nie jeść dużo

a i z ciśnieniem to mam kontrolować kilka razy dziennie jak znów przekroczy 140 dzwonić do ginka, narazie mam porażająco dobre wczoraj miałam 110/56 to już przegięcie w drugą stronę :szok::-D

aaa i miałam te bóle przy pępku, czytałam gdzieś że to może być coś z łożyskiem, więc jak jeszcze raz wystąpią to też zadzwonie do lekarza

Hej!!
Ja cierpie na brak czasu.A jak juz mam chwile wolnego to i tak znajdzie sie cos do zrobienia wiec bb tylko podczytuje z komorki.
Ja mam dzisiaj wolne czyt.maz.zabral mala z.calym majdanem i pojechal do tesciowej,wroxa za.pare godzin.Ja ogarnelam juz mieszkanie,drugie pranie wstawione,obiad wstawiony.Zaraz ruszam z psem z ksiazka i dzbankiem kawy do ogrodka!!macierzynstwo jest cudowne!!;-)

Z tego co doczytalam to temat wozkow na tapecie-ja z mojego jestem bardzo zadowolona.Az milo:-)bo postawilam na wyglad i nieznana firme.Mozna by powiedziec ze mi sie udalo:-) ja wybierajac stawialam na funkcjonalnosc ,wyhlad i...wysokosc wozka.Im wyzszy tym lepszy dla mnie przy moim kregoslupie:-)
Mgielko o ja cie...kontrole z zusu:-/ u mnie nikt przez cala ciaze nie byl.A to cisnienie to tez nie wiadomo:-/ eaz dobre potem graniczne:-/
zaraz postaram sie was doczytac.
Pozdrawiam.wszystkie:-*:-*

NOELE super wieści:) matko jedyna Twoja dama jest dłuższa od mojej i wazy prawie tyle co moja:szok: to Ci babeczka rośnie jak na drożdzach! brawo:*

Zaczyna mnie przerazac tepo jej wzrostu;-)
Urodzeniowa.waga 2730g teraz 4470g
Urodzeniowy wzrost 50cm teraz59cm.....

Nie ogarniam!!;-)

Cześć kochane:)
Agacyndka jak się przeprowadzimy to Cię zasypię zdjęciami:p że będę Ci się po nocach śnić hahaha...:p
A gdzie jakaś Twoja foteczka??;> bo już tez dawno nic nie wrzucałaś...
Ja od rana jestem w biegu.. ostatnie zakupy pod kątem remontu, jeszcze różne szczegóły do dogadania a czas ucieka;)
Możesz tupać ze mną nogami;) we wtorek wchodzę ze sprzątaniem i myślę koniec tygodnia, weekend przyszły przeprowadzka:]
a potem biorę z Ciebie przykład i zabieram się za zakupy dla Malutkiej, bo z tym to kompletnie w lesie jestem.
Noelle bardzo się cieszę, że usg wyszło w porządku:) a jaki wózeczek masz?;>
Domik jak tam u Was? jak Lenka??
Uciekam już, Miłego dnia Wam życzę i do potem:)

reklama
Mgielko wspolczuje tej kontroli z Zusu... No ale coz. Polska.

Noelle cudny masz wozek :-) nie badz przerazona wzrostem swojej Ksiezniczki :-) niech rosnie !! :D

Sihayka jaaaa ale fajnie ze moge z Toba potupac :-) juz zaczynam przebierac nozkami. :D i faktycznie moglabys juz cos pokupowac dla Nadusi :-) a te zdjeciaaaa to mysle ze przezyje wszystkie a jak bedziesz mi sie snic po nocach to spoko :-)) zdecydowanie lepiej niz koszmary heheh
A ja swoje zdjecie wsadze w przyszlym tygodniu jak skoncze 28 tydzien :D moze sie skusze na jakies porownanie :D

Do góry