reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Witam sie z rana :-)
Dziękuje za życzenia :******************************
Ślub sie udał, pogoda była nie za ciekawa, ale jak jechaliśmy do kościoła to przestało padać :-) weselicho trwało do 3 nad ranem :szok: ogólnie jestem strasznie zmęczona a tu jeszcze 7h w pracy muszę siedzieć :-( zdjęcia postaram się wrzucić wieczorkiem :tak: niestety fotograf nie przybył ale mój kuzyn robił zdjęcia i też fajnie mu wyszły :) zresztą ocenicie same jak je wstawię :)
DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ WASZYM DZIDZIUSIOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA, ŻEBY BYŁY ZDROWE, GRZECZNE I WAS SŁUCHAŁY I DOSTARCZAŁY WAM SAMYCH RADOSNYCH CHWIL :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nooo Asitka to ja czekam z niecierpliwością na zdjęcia:) super, że wszystko się udało:) teraz uda się To najważniejsze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
Agacynda, jak samopoczucie dziś?? ale dałaś czadu... po dupsku Cię:p
Co do włosów to ja mam krótkie i też się biłam z myślami co robić.. czy zapuścić do porodu czy obcinać.. ale jednak chyba będę mi podcinać żeby były jak teraz... do oczu mi nie lecą, suszenie zajmuje chwilę... więc raczej nie będę kombinować.
Królewno i jak Lenka zapatruje się na spacerówkę??
A my dziś zaczynamy zajęcia w szkole rodzenia:]

Sihaya nie jestem pewna czy się uda bo wydaje mi sie, że owulacje miałam w środę a serduszkowaliśmy się dopiero rano w niedziele:-(czyli po 3 dniach :( okaże się jutro bo jadę do gin. bo kazał mi się wstawić po @

Ostatnia edycja:
Sihayko dzisiaj znacznie lepiej. Moja mala Kobietka obudzila mnie seria strzalow po 9 :-) widzisz, Tobie teraz wygodnie bo jestes przyzwyczajona do krotkich wlosow a ja od dwoch lat zapuszczam klaki :-) latem 2011 mialam wlosy pod lopatki i scielam ktoregos pieknego dnia najpierw do ramion a nastepnego juz dnia mialam ledwie za ucho :-) ale od tamtej pory rosna sobie i juz mam prawie za lopatki. Szkoda by mi bylo. Moj A powiedzial ze na takie decyzje jeszcze przyjdzie pora.

Asitko to sie wybawiliscie :-) jestem juz zniecierpliwiona i czekam na zdjecia :D

DOmiku przykro mi ale nie moge znaleść zdjęć sukienki :((

a u nas leje, spacerówki nie przetestowałam bo do przedszkola musiałam zabrać chuste bo mimo ze 2 kroki mam to szłyśmy pod parasolem bo w wózku mi sie folii nie chciało zakładac :p

Asita super ze imprezka udana :)

u mnie wczoraj taka piękna pogoda a dzisiaj szaro i wieje, pewnie będzie padać :(
jutro jedziemy z Antkiem na szczepienie a w środę na USG główki no i powoli zaczynam się denerwować chociaż wiem ze na pewno jest ok i jeszcze w środe z Dominiką do laryngologa i hematologa za to Tym ie strasznie denerwuje

Agniesiu spokojnie, wszystko bedzie dobrze :-) nie masz sie czym martwic. I z Antkiem wszystko jest dobrze i z Dominika :-) trzymam kciuki za jutro i za srode.

Sihayko ja w srode ide na pierwsze zajecia ze szkoly rodzenia i w czwartek. W srode gimnastyka a czwartek teoria :-)

Moja Gwiazda znowu ma czkawke :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KROLEWNO wybaczam:-D
ASITA już sie doczekac foteczki nie mogę:)

byłam na zakupach ale nic nie ma na mnie:(

a poza tym to padam na pysk. od jakiś dwóch tygodni mała mi robi 4 pobudki w nocy i w tym dwugodzinną przerwę:( a każde usypianie też swoje trwa!!! jestem taka zmęczona. nie wiem o co chodzi. przedtem budziła się tylko raz czasem 2 razy. jadła od 100 do 120 ml a teraz w nocy zje max 50ml i rano też jeśc nie chce:( ulewa jak szalona. nawet dwie godziny po posiłku leci. lezy sobie biedna i co chwilke albo jej z buzi wyleci albo przełyka:(

dziewczyny ja chcę spac:(

KROLEWNO wybaczam:-D
ASITA już sie doczekac foteczki nie mogę:)

byłam na zakupach ale nic nie ma na mnie:(

a poza tym to padam na pysk. od jakiś dwóch tygodni mała mi robi 4 pobudki w nocy i w tym dwugodzinną przerwę:( a każde usypianie też swoje trwa!!! jestem taka zmęczona. nie wiem o co chodzi. przedtem budziła się tylko raz czasem 2 razy. jadła od 100 do 120 ml a teraz w nocy zje max 50ml i rano też jeśc nie chce:( ulewa jak szalona. nawet dwie godziny po posiłku leci. lezy sobie biedna i co chwilke albo jej z buzi wyleci albo przełyka:(

dziewczyny ja chcę spac:(

DOmik a nie dajesz jej nutritonu do mleka? moja po nim nie ulewa prawie..
a co do ilości mleka to ja bym sie nie przejmowała, moja w dzien je ok 90 ml czasem mniej, na noc 110 i w nocy raz 60/90 ml

reklama
Do góry