reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

DZIĘKI:*

KROLEWNA właśnie mama mi kupiła to co Ty dajesz lenie. zrobilam butle i mala nie ulała. boję się tylko żeby nie miała problemów z brzuszkiem i kupką. a jak u Ciebie jest??

reklama
Witam się z rana :biggrin2: przepraszam, że wczoraj nie wrzuciłam fotek, ale przyszła do mnie moja bratowa i się rozgadała, a jak poszła to już nie miałam sił żeby wrzucić fotki :no:

tak ubraliśmy salę:
20130530_182807.jpg20130531_135737.jpg

błogosławieństwo rodziców (nawet Fabia się załapała na fotkę :)):
20130601_154823.jpg

w kościele:
DSC_8146e.jpgDSC_8171e.jpgDSC_8195.jpgDSC_8196.jpg

na sali:
DSC_8230.jpgDSC_8275.jpgDSC_8271.jpg

Załączniki

• DSC_8146e.jpg
    DSC_8146e.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_8171e.jpg
    DSC_8171e.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_8195.jpg
    DSC_8195.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_8196.jpg
    DSC_8196.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_8230.jpg
    DSC_8230.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_8275.jpg
    DSC_8275.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC_8271.jpg
    DSC_8271.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 69
  • 20130530_182807.jpg
    20130530_182807.jpg
    72,1 KB · Wyświetleń: 32
  • 20130531_135737.jpg
    20130531_135737.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 35
  • 20130601_154823.jpg
    20130601_154823.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
I ja się witam:)
Agnieszko
na pewno z dzieciaczkami jest wszystko w porządku:) nie stresuj się i powodzenia!
Domik trzymam kciuki, żeby nutriton pomógł!
Asitka jeszcze raz gratuluję:) niech te uśmiechy ze zdjęć towarzyszą Wam każdego dnia:)
achh..jak tak się ogląda czyjeś ślubne zdjęcia to od razu wspomnienia z własnego wracają:)

hej!!
jestem!!
podczytywalam z komorki ale i tak malo co kojarze:zawstydzona/y:

Asita cudowne zdjecia!!pieknie wygladalas!!!Gratuluje:*
Domik wspolczuje,mała faktycznie daje ci w nocy popalic:sorry: Kiedys to sie unormuje.

Moja np dzisiaj szalala od 23 do 3.Trzeba ja bylo nosic bo ona koniecznie chce wszystko poogladac,miziac masowac i bawic sie z nia.Sama jestem sobie winna bo pozwolilam jej spac za dnia.A uz wiem ze na dobe czuwa takie 3-5 godzin.I jak za dnia sie nie wybawi to w nocy sobie odbije.No a ja wczoraj nie mialam sily w dzien.Wiec tak sobie caly dzien mała przespala z przerwami na karmienia.

U mnie jeden wielki NERW!! Tesciowa przyechala i sie zaczelo...Nerwy mam takie ze nawet mi sie pisac nie chcialo zeby nie smedzic wam tu o tej kobiecie.Wiecie co najgorsze ze przez ten stres i nerwy pokarm znika mi w oczach:angry::angry::angry:Praktycznie juz nic nie mam."Od trzech dni mala karmiona glownie mm.Robnie wszystko zeby laktacje utrzymac ale nic to nie daje.No i mam kolejny powod zeby tej kobiety nie lubic.wrrr...W dodatku tego mleka co chcialam to w calym moim miescie sie nie uraczy.Chcialam mleko HIPP combiotyk comfort.W koncu kupilam bebilon comfort.Odrazu nakupilam mleka na kolki i wzdecia.Poki co ok.

No i wam sie wyzalilam.

Agnieszko usg sie nie martw.Dobrze bedzie!Wiem wiem ja wam tydzien temu marudzilam ze sie usg malej boje :confused2:

Ja w sobote jade z mala na usg stawow biodrowych i oczywiscie juz wszystkie czarne scenariusze przerobilam.

Pogoda do dupy a ja musze w miasto ruszyc.Maz w pracy,samochod zabral.A mi pozostaje w ten deszcz mala w wozku leciec....:/

ASITA pięknie!!! Bosko wyglądałaś:* widac jaka szczęśliwa. cud, miód, orzeszki weselicho:)

mała znów mi zrobiła przerwę w spaniu od 1 do 3:( popsula mi się. przedtem była kąpiel, butla i zasypiala w łożeczku, a teraz jest kapiel + wielkie darcie bo nie chce jeśc mimo, ze od ostatniego karmienia mineło 3 godziny. zasnąc sama też nie może i drze się jak opętana. nawet bujanie nie pomaga. a jak zaśnie to co chwile się budzi:(

KROLEWNO mam pytanko: daje od wczoraj ten zagęszczacz do mleka, ale czy jak mleczko spływa po butli to na sciankach widzisz tak jakby w melu była kasza manna?? czy to ja źle rozpuszczam to??

mała mi jak na razie nie ulewa po tym, kupka też byla ok. na brzuszek się nie skarżyła. prosze trzymajcie kciuki żeby tak dalej było!

domik moja je co 4 godziny.Czasami co 5.I powiem Ci ze jak te przerwy sa takie dlugie to potem wciaga jedzenie az milo ok.150-180ml.A jak ja probuje nakarmic po 3 godzinach to pluje mlekiem po calym pokoju.I zaczyna sie wtedy zabawa,wypija 20 ml,drze sie ,przysypia na 10 minut i potem od nowa...Wiec teraz nawet ja juz szuka po godz to ja oszukuje herbatka a za godzine dostaje mleko i w 5 minut wciaga te 150-180ml

Domik kciuki dla Ciebie i Lenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Noelle współczuję przejść z teściową:(może spróbuj jakoś wyluzować, "olać"... bo jakby nie patrzeć szkoda maminego mleczka... powodzenia!!

Ostatnia edycja:
Asitka przepięknie! Życzę Wam wszystkiego, wszystkiego co najlepsze!! Niech spełnią się Wasze najskrytsze marzenia!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Noelle - faktycznie pamiętaj że Maleńka jest najwazniejsza, a nerwy wrzucaj tu do nas ,może troszkę pomozemy

Asitko pieknie pieknie!! Nie otworzyly mi sie tylko pierwszd trzy zdjecia ale rewelacja na reszcie :-) gratulacje :-)

Noelle wspolczuje tesciowej, krew sobie kobieto zepsujesz! Nie przejmuj sie nia...

Domik trZymam kciuki, zeby Malej podpasowalo mleczko :))

reklama
domik dokładnie tak jak u ciebie, takie widac cos na butelce to norma

noelle jak to mozliwe ze twoja tyle je!! bosz... moja je co 3 godziny niecałe 90 raz ja przetrzymałam co 4 h cały dzien ale nie jadła wiecej ;//
ale jeszcze 1,5 miesiaca i wprowadzam słoiki
mam teraz dobre pory karmienia na wprowadzanie pokarmów stałych ;)

Do góry