reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Agacyndka to rzeczywiście kicha z tym krwawieniem:/ mam nadzieję, że mnie to ominie:/
Nelcia widocznie przez pogodę miała taki nastrój drażliwy;) bez słonka, szaro buro, to nie ma się co dziwić. Musiała się przyzwyczaić to jesiennej aury:) Dobrze, że dziś ma już uśmiech na buzi:)
Z tymi matami to mam podobnie trochę, tzn jakoś każda wydaje mi się " nie taka" jak być powinna hehe... na tych zdjęciach niektóre tak kiczowato wyglądają... już sama nie wiem hehe...
A następne punkty programu pt "z diety 'nic' przechodze na dietę matki karmiącej" to będą borówki i chudy twaróg:] w tym tygodniu zamierzam spróbować;)

Domik witaj witaj:) co u Was??

Ostatnia edycja:
Uuuu.... widzę, że nie tylko u nas intensywny weekend :tak:

Dla mnie szczytem odwagi było to, że zdecydowaliśmy się na wyjazd do domku na długi weekend. Bardzo chciałam poszykować już mieszkanie, łóżeczko, ubranka dla maluszka. Wprawdzie mąż by sobie sam poradził, no może trochę gorzej z prasowaniem, ale i to w końcu mu nieźle szło (tylko wooolniej:)) Wpadła rodzinka i też było fajnie - teściowa zrobiła krokiety dla mnie, bo wie, że bardzo lubię. W ogóle wszystko przywieźli ze sobą - myśmy zaserwowali herbatę
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Łóżeczko i kołyska już ubrane, wszystko poprane i poprasowane- bo teraz przyjedziemy już z dzidzią.
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
...za niecały miesiąc
Dzisiejszy powrót do Warszawy to koszmar - bolał mnie brzuch, denerwowałam się i mały to wyczuwał - skakał jak szalony - co chwilę miałam wrażenie, że wody mi odchodzą brrr... W końcu dojechaliśmy i spałam prawie 2godz- już trochę lepiej. Teraz już tylko leżę i czytam co u Was...

Mgiełko masz małą modelkę hoho
Domik ja też chcęęę takąąąą krówkęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!
Sihaya powodzenia z rozszerzaniem diety - może ja zawczasu się najem krokietów, gołąbków itp.
:tak:

SIHAYA fajnie, że rozszerzanie diety idzie Ci coraz to lepiej. sama jestem ciekawa od czego mała ma ten śluz w kupce. może faktycznie taki urok Nadusi. u nas nic nowego. mała rozbujnik jakich mało :p
AGACYNDA jak Anielcia. uspokoiła się czy szaleje?
MGIEŁKA jak chorowitki?
ASITA, NOELLE, GOSIAK, PAULINKA PIANKA, AGNIESZKA co u Was?
ANIULKA jeśli tylko chcesz to Ci uszyję taka krówkę nie ma sprawy. ani się nie obejrzysz a mały będzie juz po drugiej stronie brzuszka :)

paulinko gratuluję małego serducha! kiedy kolejna wizyta? teraz już chyba będzie USG genetyczne? matko Ty już zaraz 2 trymestr zaczniesz! :szok: będziecie sprawdzać płeć czy chcecie niespodziankę?
Noelle co u Was? zorganizowałaś się już przed powrotem do pracy?
domik świetne zdjęcia z sesji! Lena będzie miała super pamiątkę :tak: widzę że Twój skarbek jak mój Kubulek chwili nie usiedzi tylko pełza po całej chałupie :-D
agacynda a jak z chrzcinami? robicie? czy będą razem ze ślubem?
Gosiak jak zdrówko?
Agnieszko co u Was? kiedy następna kontrola Antosiowego serduszka?
Sihaya no no szalejesz z menu :-D
Anulk@ takich rarytasów chyba nie da się najeść na zapas :-D trzymam kciuki żeby Maks był tak tolerancyjny dla mamy jak mój synuś i pozwolił Ci jeść wszystko :-) mam nadzieję że dasz nam jakoś znać jak się synek zdecyduje na wyjście :-)
Asita pewnie zapracowana? odezwij się do nas kochana!

Kolejna wizyta 25 listopada:) Usg genetyczne będzie:) mój gin to mi płeć będzie chciał powiedzieć dopiero na połówkowym, ale w sumie to się zastanawiam czy chcę w ogóle wiedzieć... Ł powiedział, że on nie wytrzyma do czerwca w niewiedzy, a ja coraz bardziej się do tego pomysłu przekonuję:)
Domik a gdzie są fotki z Twoimi dziełami? Chętnie bym pooglądała...

Ale dziś pogoda...:/ aż Nadusia zareagowała i taaaaka marudna dziś:/ nawet na spacer nie poszłyśmy tylko na szybko w chuście po pieczywo.
Ja zdegustowałam dziś twaróg i czekam na reakcję Nadusi.. a raczej na brak reakcji, hehe.

Domik zdjęcia z sesji super:) cudną masz modeleczkę:)

Anulk@ fajnie, że weekend się Wam udał:) czyli na powitanie Maksia wszystko już dopięte na ostatni guzik?:) a torba spakowana??;> Za chwile zaczniemy już dni odliczać do terminu;) ale to zleciało <szok>

Ostatnia edycja:
Hej :)

Melduję się i ja :) u nas wszystko dobrze, ostatnio tu takie pustki że też rzadko zaglądam :)

Sihayko fajnie że macie sukienusie już :)

Potwierdzam że ubranka z kaapahla są cudne, zazwyczaj tam Sare ubieram :) super ze dietke rozszerzasz, trzymam kciuki żeby Nadusia dzielnie to znosila :)

Agacyndo może Nelka skok miała albo po prostu zły dzień, dobrze że jej przeszło po weekendzie :)

Domik ale piękna modelka Ci wyrosła, ho ho :) boska jest!

Anulka już niedługo, już bliżej niż dalej :) teraz to już na spokojnie możecie sobie czekać :) fajnie że domek przygotowany już na przyjęcie Maksa :) a jak fryzurka? Uratowana?

Pianko a co u Was kochana? Jak dzieciaczki?

Paulinko życzę córy tym razem :)

Mgielko Nastusia śliczna! Dobrze że u Was ok :)

reklama
Sihayko i jak po tym twarogu ? U nas tez dzis bezspacerowo, zimno i ponuro, bleeech. Tylko z domu do auta...

Gosik jesli to skok to chyba dalej trwa bo dzieckowa dalej maruda :)

Pianko chrzcin narazie nie bedzie. Bynajmniej nie mam w planach przed slubem.

Anulka szalona kobieto!! Dobrze ze juz z powrotem w wawie jestescie. Bezpieczniej. No ale plusem jest ze mieszkanko gotowe. Teraz tylko czekac i juz nigdzie nie jezdzij :-) nu nu nu chociaz zdaje sobie sprawe ze Cie nosi :D

Paulinko super jakby to byla dziewczynka :-)) ojj &&&&&&&&&&

Oj kobitki ta moja babolinka ma takie dni ze sprzedam hehehehehe nie no zarty. rano jest cudowna a pozniej wchodzi w jakas taka faze dziwna ktora trwa do wieczora i pozniej znowu spokoj a przed snem amba fatima bo zmeczona ale nie chce zasnac...

Do góry