reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Hej dziewczyny :-)
Przepraszam że się nie odzywam ale mam kiepski humor i nie chce Wam truć. Wizja posiadania dziecka z każdym dniem się oddala, nie mam już sił się starać. Zaglądam do Was ale nie mam o czym pisać :-(
Pozdrawiam Was wszystkie a Waszym dzieciom przesyłam ogromnego buziaka :-*

reklama
Paulinko super że na usg wszystko dobrze :-) serducho pięknie bije, najważniejsze.

Anulka matko boska! Współczuję fryzjerskiego koszmaru!! Mam nadzieję, że da się uratować i nie będziesz już płakać :* a synek pokocha Mamusię bez względu na jej fryzurę.

Gosiu bidulki z Was :* zdrówka kobietki. A Mąż kiedy wraca? Czy już wrócił bo nic nie mówiłaś.

Sihayko napewno dziewczyny Ci pomogą z dietą karmiących :-) ja sama pozwalam sobie na dużo więcej. Aczkolwiek unikam wołowiny jeszcze i nabiału...

Asitko Ty tam nie mów, że Nam truć nie będziesz bo każda z Nas wylewa żale więc możesz i Ty :-) ja cały czas kciuki za Ciebie trzymam :*

Domik jak tam? Odegnałyście chorobę?

Dzisiaj udało mi się Nelkę położyć spać wcześniej, bo o 22 :-) a to dwie godziny , no prawie trzy, wcześniej niż zwykle i zobaczymy o której wstanie. Bo dzisiaj się obudziła o 10.25. Byłam w tak ogromnym szoku jak spojrzałam na zegarek, ale od razu się do cyca dopadła, nawet nie dała sobie pampersiocha zmienić :D a ja jak Nelę usypiałam to miałam ochotę się od razu z nią położyć ale goście byli... Także się nie dało.
I przy okazji pokażę Wam mojego Potworka :-) ImageUploadedByForum BabyBoom1383694257.256467.jpg
Szaleństwo poranne :-)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383694257.256467.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383694257.256467.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 69
Asitko!! wrr... chyba chcesz zarobić porządnego kopniaka w tyłek:p jakie nie truć?? a od czego my tu jesteśmy?? żeby każda z nas mogła reszcie potruć jeśli ma na to ochotę:D więc bez ceregieli pisz co Ci leży na serduchu, kiedy badania m. robicie, wszystko:) już tyle dziewczyn od nas uciekło więc chociaż Ty pisz!!
Ja trzymam kciuki za cykl mimo dzisiejszej temki:) takie spadki się zdarzają więc póki @ nie ma trzeba wierzyć, że się udało!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agacyndka Anielka boska haha.. pewnie jeszcze śpicie?;) no chyba, że dziś wcześniej pobudka z racji wcześniejszego zaśnięcia?

jestem i ja. mój mały rozrabiaka wypełnia mi czas po brzegi. łazi wszedzie. zapyla jak mały samochodzik. włazi nawet po schodach:baffled: chodzi sobie przy meblach i przy łózku. nie ogarniam jej :p
choroba zażegnana:)

SIHAYA piekna sukienusia!!!!!!!
AGACYNDA ulalala ale lasencja :) sliczna jest Nelunia.
ASITKO pisac tu prosze ładnie!!!!! nie wolno sie zamykac w sobie.
ANIULKA trzeba było babsztylowi nie zapłac!!!!1 masakra

Hej :)

Asitko co Ty piszesz wgl? Przecież nam nie trujesz wcale więc nawet tak nie mów!

Agacynda Nelka boska! Minka wygrywa:) ale masz super ze Nelka tak śpi długo :) a mąż mój już jest :) myślałam że pisałam w czwartek zeszły że jadę po niego :)

Noelle co tam u Was?

Domik no to masz co robić :) a Lenka mała spryciula :) szybko zaczęła :) super że już zdrowe jesteście :)

U nas też ok, katar mija Sarze :) wczoraj byłam z nią u lekarza i poza katarem wsio ok :)

No dobrze, że wszystkie cztery dziewczynki zdrowieją :-))

Gosik albo nie pisałaś albo mi umknęło, że po mężowego byłaś :D

Sihayko co tam u Nadusi i u Ciebie?

Mgiełko jak Nastka? Rośnie? :-)

My już ustalony termin ślubu mamy :-) wyszło na 27 września :D idealnie. Nelka już będzie chodzić więc nie będzie noszona z rąk do rąk tylko sama będzie śmigać po parkiecie :D no i więcej czasu by uzbierać samodzielnie pieniądze :D

Agacynda to super! My byliśmy w zeszłym roku u znajomych na ślubie i ich synek miał wtedy 11mcy i już taki fajny był :)

reklama
Asitko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czyżby tempka zmieniła zdanie i kierunek?;> kciuk!!!!

Agacynda super, ze termin już macie to teraz przygotowania pełną parą można zacząć. Jak poszukiwania sukni/sukienki?;> krótka w końcu czy długa?

U nas w porządku. Małymi kroczkami oduczamy się usypiania na rękach. Pracochłonne to bardzo i wymagające mega cierpliwości ale zaczyna być widać postęp. Obyśmy tylko wytrwali!!
Poza tym dziś idziemy na kontrolę bo są wyniki kału i dowiemy się prawdy.
Ja poszerzyłam dietę o kukurydzę i por:) na razie w małych ilościach, tak delikatnie i póki co jest dobrze:)
Wczoraj byłam jeszcze zamówić chrzest, ostatecznie 24ego będzie;]

Do góry