Domik a ta wysypka to po czym? Po szczepieniu? Czy o co chodzi? Biedna Lenusia... :-( ucaluj Kruszynke i buziole dla Ciebie :* cierpliwosci Kochana i duzo zdrowka :**
Sihayko jak dietka? Co nowego w lodowce? :-) a do A na strzyzenie zapraszam serdecznie ;-) tylko 3,5 godzinki z krk :-) noo moze mniej
Pianko superasny stroj, ale moja Bambarylka dopiero konczy rozmiar 62 wiec daleko jej do 80 :-) a jak Rozrabiaka Kubalinek? :-))
Agniesiu maaatko jedyna i co lekarz powiedzial? Znalazl jakas przyczyne? Moze to podloze wlasnie psychiczne a nie fizjologiczne, hm? Kurcze... Ciekawe. Daj znac koniecznie.
Asitko ? Hop hoooop?
Krolewnooo a Ty gdzie sie podziewasz? Jak Twoje Ksiezniczki? I powiedz mi jak Ty sie czujesz na spirali? Uciazliwa jest? ja chyba zainwestuje bo szalu dostaje na tabletkach...
Anulka jeszcze troszke i zamiast brzuszkowe falowania to bedziesz ogladac Maksia na zywo. :-)) i takie fajne ruszanie raczkami w zwolnionym tempie :-) mam filmik jak 4 dniowa Nelka pierwszy raz lezy w swojej hustawce i tymi raczkami tak powietrze lapie hihihi takie to smieszne :-)
U nas calkiem okej aczkolwiek od 16-19 mam taki cyrk ze dzisiaj juz razem z Nela plakalam zamknieta w ciemnej pralni u rodzicow w domu. Niczym jej uspokoic nie moglam. Jakas masakra. I tak od kilku dni dokladnie o tej samej porze. Nie wiem o co chodzi... Jesli to ten skok rozwojowy o ktorym Gosia mowila, to pliiiiiis niech sie juz skonczy. A tymczasem udaje sie spac bo pierwsza juz
Czytajacym dobranoc, jutrzejszym Dzien Dobry