reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Agacynda Nelusia boska!! I fanjnie, że macie już termin:) Wrzesień piękny miesiąc:) Moja przyjaciółka i świadkowa z mojego ślubu wychodziłą za mąż 21 czerwca tego roku, no i wszyscy zalożyliśmy, że Mikołaj będzie wtedy śmigał po parkiecie, bo będzie miał skończone 13 miesięcy... A on śmigał na czworaka. Chodzić zaczął 18 września- dwa dni po skończeniu 16 miesięcy:)

reklama
Sihayko i jak wyniki??

Ja mam nadzieje ze Nelka pojdzie w slady mamusi i zacznie chodzic majac 10 miesiecy :-))
Przygotowania sie dopiero zaczna. Poki co jeszcze lajcik, narazie tylko zaliczka za wesele musi pojsc. I tee koscielne sprawy :| yhs.
A suknia chyba dluga jednak bo to koniec wrzesnia w koncu. Ale po dwunastej chce krotka i na poprawiny tez... Albo spodnie na poprawiny :-)) sasasa :D

Paulinko jak tam objawy?

Dziewczynki co tam u Was? Czemu tu taka cisza jest? Hmm? Znowu weekend i znowu zastoj?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agatko wyniki ok, żadnych bakterii; wyszły tylko jakieś drożdzakopodobne cosie, które traktowane są jako naturalna flora bakteryjna. Niemniej Nadka dostała Nystatynę na 7 dni po 1ml 4x dziennie:/ i generalnie lekarka nie ma już koncepcji z czego ten śluz jeszcze może być:( jak zapytałam, czy może być taki jej urok - w sensie Nadusi, to odpowiedziała, że tak.. eh.. więc generalnie bierzemy przez tydzień tą nystatynę i jeśli nie będzie porpawy to olewam chyba sprawę albo do innego lekarza... choć generalnie nie ma żadnych innych objawów żeby coś złego się działo, brzuch nie boli, kolek nie ma, kupki robi regularnie, ma apetyt... więc już sama nie wiem.

Dziś jedziemy po sukienkę na chrzciny- tą z kappahla;) jutro na imieniny teścia, w poniedziałek błogie lenistwo - takie mamy plany na weekend:)

Asitko przykro mi kochana:( trzymaj się i pisz kiedy i jakie dalsze działania. kciuki za ten cykl!! z siódemką w liczbie to musi się udać:)

Ostatnia edycja:
Agacynda ostatnio dużo lepiej- chyba się nauczyłam z tym funkcjonować:) Dzisiaj nawet ugotowałam obiad bez większych problemów:) Co prawda bezmięsny... Śnaidanie uległo zwrotowi, ale obiad pozostał tam gdzie ma być, więc nie jest źle:)

Sihayko dobrze, że brak bakterii. Chyba Wam ulżyło, co? A myślę, że jeśli Nadusia jest zadowolona i ma apetyt i ładnie przybiera, to nie ma co się przejmować. Mi tak Nasz pediatra powiedział jak pytałam o ewentualne zielone kupki i śluz. No chyba, że by mnie coś bardzo zaniepokoiło to żeby się pokazać.
I jak ta sukienusia? Mi się strasznie w kappahlu podobają ubrania dla dzieci. Są boskie :-))

Paulinko to sukces obiadowy :-) od mięsa Cię odrzuciło? Mnie też na początku :-)

Oj ulżyło Agacynda, ulżyło.
Sukienusia kupiona:] super jest:) od razu wzięłam jej rajstoopki - swoją drogą ciekawe jak na nie zareaguje. Pamiętam, że ja jako dziecko nie znosiłam rajstop hihi....
W kappahlowskich ubrankach dzieciowych też jestem zakochana, cudne są:) a sukienusie to już w ogóle są rozkoszne:)

Cześć kobitki! i mali kawalerowie;)
I jak po dłuższym weekendzie??? bo ja w końcu trochę odpoczęłam... tzn bez szału ale zdecydowanie złapałam oddech jak m. był w domu i przejął część zajęć z Nadusią:) aż nie chciałam żeby szedł dziś do pracy haha...na szczęście tylko 4 dni i znów weekend;)

Asiiiiitkoooooooooooooooooooooooo?????????

Anulk@ jak fryzura? uratowana??

Paulinko jak samopoczucie??

Mgiełko Nastka cudna:) oj jak ja bym już chciała żeby Nadusia tak tarmosiła już zabawki...:) rozkoszny widok a i chwila spokoju hihi;)

Agacynda jak Twoje plamienia po tabsach? bo u mnie na razie ok... odpukać i mam nadzieję, że tak zostanie;) Anielica grzeczna przez weekend była?

Nadusia właśnie zasnęła więc szukam mat edukacyjnych bo babcia kazała jakąś wybrać na chrzecielny prezent... a ja się zdecydować nie mogę hehehe.... dużo ich...

aaa.. do mojej diety doszły biszkopty i kokos;)

reklama
Hieloł :-))

Sihayko moje plamienie po tabsach a w zasadzie krwawienie ustało po dwóch tygodniach. Także miałam przerwe od połogu kilku dniową... :| masakra... Ale bolą mnie jajniki wieczorami.
Nelka przez weekend była straaaaaaszna. Takie uskuteczniała wyjce nie wiadomo czemu. No ale na szczęście dzisiaj się obudziła o 10.30 z uśmiechem na twarzy więc jestem dobrej myśli.
Fajnie, że u Was udany weekend i troszkę odpoczęłaś. Biszkopty i kokos :) no powiem Ci że coraz większe szaleństwo. Akurat kokos bezpieczny powinien być dla Ciebie od początku :-)
Co do mat, to ja dostałam dwie i żadna nie spełnia moich oczekiwań. Jedna cała różowa a druga czerwono-niebieska... A chciałam jakąś mega kolorową.

Do góry