reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

HEj ja też zaglądam jak Antoś mi tylko na to pozwoli teraz śpi to zajrzałam ale tylko na chwilkę bo trzeba mieszkanko ogarnąć no i za obiad się zabrać i tak pewnie nie zdążę zanim wstanie

Anulk@ śliczny brzusio :D

reklama
No ja w sumie też zerkam jak Mała tylko zaśnie hehe...
Teraz ze spaceru wróciłyśmy to mam chwilkę na zrobienie obiadku;)

Anulk@ pięęękne wariacje i piękny Maksiowy domek:)

hieloł
Ja jestem, cały czas czytam :-) tylko jakoś nie chciało mi się pisać z telefonu, bo niewygodna ta nowa aplikacja. a do kompa średni dostęp bo A zabrał mojego do salonu a swój używał, więc został mi telefon i tablet a to kiepskie to pisania strasznie...
Nooo... Ale już nadrobiłam i podkradłam mamie komputer :-)

Anulka ja miałam torbę spakowaną w 35/36 tygodniu, ale za dużo rzeczy miałam w szpitalu, bo suma sumarum skorzystałam z niewielu. No ale to też dużo zależy od tego co w szpitalu mają... piękny brzusio!!!!!!;-);-);-)
Sihayko to poszalałaś z tym ciastem ;-) hihi i zupą... fju fju :p super, że imprezka udana no i ten adorator heheheh a imprezka zwiazana z chrzcinami na ile osob w planach?

U nas bardzo dobrze, moje Dziecko przez cały weekend budziło się o 9/9.30. w piątek byliśmy w zielonej górze u rodzinki. Mała przespała całą drogę, tylko w powrotnej była troszkę marudna...poznała swoją tydzień starszą ciocię :-) ale wiecie co, niesamowite są różnice między takimi małymi dzieciakami.
odnośnie daty ślubu to cały czas czekamy na odzew z hotelu...

u nas lepiej:) ja się kuruje, mała pokaszluje.

ANIULKA ale sesja:) brzunio uroczy:)
SIHAYA i jak Ci przyszły zięc spasował??:-D
AGACYNDA coś hotel długo się namysla....

ale u mnie brzydko dziś. wiatr okropny, że z domu sie wyjsc nie da. leb może porwac co tak wieje:rofl2:

Jestem, jestem:) Za długo nie daję rady siedzieć przy kompie (10 min) i dlatego mało mnie tutaj... Byłąm wczoraj na wizycie. Serduszko bije wiek z usg identyczny jak z OM:) następna wizyta 25.11:)

Hej!
ale dziś szaro-buro... ale nie damy się, nie?
Domik - zdrowiejcie wreszcie :tak:eh, coś Was nie moga te zarazki opuścić
Paulinko - gratulacje wizyty i serduszka, a mdłości już Cię opuszczają powoli?

Hehe na zdjęciu widać jak bardzo potrzebuję fryzjera, więc wczoraj sie skusiłam i wstąpiłam do salonu po drodze z poczty. TO BYŁ SZOK !! Pomyślałam, ze mam zwykłą krótką fryzurę, coś a'la Dorota Gardias na przykład, której przy dobrym cięciu nie trzeba układać - wystarczy wysuszyć, więc chyba to nie wielka filozofia i bardzo zepsuc się nie da... DA SIĘ!!! Cokolwiek chciałam powiedzieć, to pani twierdziła, że jeszcze do tego nie doszła.... Pocieniowana grzywka zaczesana na bok w jej wykonaniu wyglądała jakby ją wycinał przedszkolak od kreski i mu się zemskło:no::no::no: Ryczałam pół popołudnia, próbowałam poprawić, mąż mi wycinał zęby przy uszach, bo pani nie potrafiła z dwóch stron zrobić tak samo:wściekła/y::wściekła/y:ale marne szanse...
No cóż... zdobyłam doświadczenie, zeby nie korzystać z przydrożnych fryzjerów i wydałam 45zł najgorzej w życiu:baffled::baffled: Pocieszam się, że jak będę się dobrze czuć to w piątek pojedziemy do domu na weekend, może moja fryzjerka zechce to naprawić - bo jak ja się synowi pokażę jak się urodzi???????

Hej :)

Ja z tel podczytuje, z pisaniem już gorzej bo bb się wiesza ciągle :/

Paulinko gratuluję serduszka :)

Anulko piękne fotki, fajnie wykorzystaliscie weekendowa nudę ;) a z tym fryzjerem to lipa :/ może jak zaczną odrastac to się jakoś uloza.

Domik zdrówka dla Was! :*

Agacynda no to się wysypiasz jak Nelka tak ładnie śpi :) super ze tak ładnie zniosła podróż :)

Sihayko fajnie że Nadusia taka imprezowa dziewczyna ;) fajnie ze chrzciny robicie :) pochwal się jak wybierzesz już kreacje dla Nadki :)
U nas Sara ma katar, mnie trochę gardło boli ale dajemy radę. Zdj jeszcze nie dałam bo nie mam jak z tel się dostać

Agatko no przyszalałam, przyszalałam:D
A dziś tak sobie pomyślałam, że jak zacznę rozszerzać dietę to chyba zamęczę Was pytaniami czy "to" mogę zjeść hehe... bo teraz mam tak sprany mózg w kierunku "nic nie mogę" :D że potem mogę pójść z radości i rozpędu w drugą stronę hehe...

Chrzciny w najbliższym gronie będą - z nami 13 osób plus główna zainteresowana i dwie malizny poniżej 3rż. Zadania już rozdzielone - mama i siora zaoferowały pomoc kuchenną;) ciasta zamówione u znajomej, która piekła nam również ciasta na wesele. Został do zamówienia tort:)
A sukienka Gosiaku bez fajerwerków - tzn ja jestem zakochana w niej, bo nie lubię u takich dzieciaczków tiuli szyfonów itp nie chce mieć małej panny młodej więc sukienka będzie ta: Sukienka - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci o ile na żywo zachwyci mnie równie mocno jak na www;)
No i zdrówka dla Ciebie i Saruni - chyba Domik z Lencią Was zaraziły;)

Domik przyszły zięć boski:) ma taaaaakkie oczyska i taaaaaaaaaaaaaaaaaakie długaaaaaaaśne rzęsy, że ja nawet po wymalowaniu takich nie mam haha:D

Paulinko super, że serducho się ujawniło w pełnej okazałości:)

Anulk@ jest aż tak źle?? współczuję.. oj ja też swego czasu nie raz ryczałam po wizytach u fryzjera... aż trafiłam na tego właściwego;) byle do weekendu i kciuki za "Twoją fryzjerkę" żeby Cię wyratowała z opresji:)

Asitkoooooo................. gdzie Ty się podziewasz???????????????????????????????????/

Ostatnia edycja:
reklama
Sihayko piękna ta sukienka, na żywo też jak dla mnie bo nawet się zastanawiałam ostatnio czy nie kupić Sarze :) to chrzciny będziecie mieli na tyle osób ile my :) a z jedzeniem to możesz jeść wszystko i obserwować Nadke. Raz na trzy dni możesz jeść coś nowego, oprócz cytrusów.

Do góry