reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

HEj ja też zaglądam jak Antoś mi tylko na to pozwoli teraz śpi to zajrzałam ale tylko na chwilkę bo trzeba mieszkanko ogarnąć no i za obiad się zabrać i tak pewnie nie zdążę zanim wstanie

Anulk@ śliczny brzusio :D

reklama
No ja w sumie też zerkam jak Mała tylko zaśnie hehe...
Teraz ze spaceru wróciłyśmy to mam chwilkę na zrobienie obiadku;)

Anulk@ pięęękne wariacje i piękny Maksiowy domek:)

hieloł
Ja jestem, cały czas czytam :-) tylko jakoś nie chciało mi się pisać z telefonu, bo niewygodna ta nowa aplikacja. a do kompa średni dostęp bo A zabrał mojego do salonu a swój używał, więc został mi telefon i tablet a to kiepskie to pisania strasznie...
Nooo... Ale już nadrobiłam i podkradłam mamie komputer :-)

Anulka ja miałam torbę spakowaną w 35/36 tygodniu, ale za dużo rzeczy miałam w szpitalu, bo suma sumarum skorzystałam z niewielu. No ale to też dużo zależy od tego co w szpitalu mają... piękny brzusio!!!!!!;-);-);-)
Sihayko to poszalałaś z tym ciastem ;-) hihi i zupą... fju fju :p super, że imprezka udana no i ten adorator heheheh a imprezka zwiazana z chrzcinami na ile osob w planach?

U nas bardzo dobrze, moje Dziecko przez cały weekend budziło się o 9/9.30. w piątek byliśmy w zielonej górze u rodzinki. Mała przespała całą drogę, tylko w powrotnej była troszkę marudna...poznała swoją tydzień starszą ciocię :-) ale wiecie co, niesamowite są różnice między takimi małymi dzieciakami.
odnośnie daty ślubu to cały czas czekamy na odzew z hotelu...

u nas lepiej:) ja się kuruje, mała pokaszluje.

ANIULKA ale sesja:) brzunio uroczy:)
SIHAYA i jak Ci przyszły zięc spasował??:-D
AGACYNDA coś hotel długo się namysla....

ale u mnie brzydko dziś. wiatr okropny, że z domu sie wyjsc nie da. leb może porwac co tak wieje:rofl2:

Jestem, jestem:) Za długo nie daję rady siedzieć przy kompie (10 min) i dlatego mało mnie tutaj... Byłąm wczoraj na wizycie. Serduszko bije wiek z usg identyczny jak z OM:) następna wizyta 25.11:)

Hej!
ale dziś szaro-buro... ale nie damy się, nie?
Domik - zdrowiejcie wreszcie :tak:eh, coś Was nie moga te zarazki opuścić
Paulinko - gratulacje wizyty i serduszka, a mdłości już Cię opuszczają powoli?

Hehe na zdjęciu widać jak bardzo potrzebuję fryzjera, więc wczoraj sie skusiłam i wstąpiłam do salonu po drodze z poczty. TO BYŁ SZOK !! Pomyślałam, ze mam zwykłą krótką fryzurę, coś a'la Dorota Gardias na przykład, której przy dobrym cięciu nie trzeba układać - wystarczy wysuszyć, więc chyba to nie wielka filozofia i bardzo zepsuc się nie da... DA SIĘ!!! Cokolwiek chciałam powiedzieć, to pani twierdziła, że jeszcze do tego nie doszła.... Pocieniowana grzywka zaczesana na bok w jej wykonaniu wyglądała jakby ją wycinał przedszkolak od kreski i mu się zemskło:no::no::no: Ryczałam pół popołudnia, próbowałam poprawić, mąż mi wycinał zęby przy uszach, bo pani nie potrafiła z dwóch stron zrobić tak samo:wściekła/y::wściekła/y:ale marne szanse...
No cóż... zdobyłam doświadczenie, zeby nie korzystać z przydrożnych fryzjerów i wydałam 45zł najgorzej w życiu:baffled::baffled: Pocieszam się, że jak będę się dobrze czuć to w piątek pojedziemy do domu na weekend, może moja fryzjerka zechce to naprawić - bo jak ja się synowi pokażę jak się urodzi???????

Hej :)

Ja z tel podczytuje, z pisaniem już gorzej bo bb się wiesza ciągle :/

Paulinko gratuluję serduszka :)

Anulko piękne fotki, fajnie wykorzystaliscie weekendowa nudę ;) a z tym fryzjerem to lipa :/ może jak zaczną odrastac to się jakoś uloza.

Domik zdrówka dla Was! :*

Agacynda no to się wysypiasz jak Nelka tak ładnie śpi :) super ze tak ładnie zniosła podróż :)

Sihayko fajnie że Nadusia taka imprezowa dziewczyna ;) fajnie ze chrzciny robicie :) pochwal się jak wybierzesz już kreacje dla Nadki :)
U nas Sara ma katar, mnie trochę gardło boli ale dajemy radę. Zdj jeszcze nie dałam bo nie mam jak z tel się dostać

Agatko no przyszalałam, przyszalałam:D
A dziś tak sobie pomyślałam, że jak zacznę rozszerzać dietę to chyba zamęczę Was pytaniami czy "to" mogę zjeść hehe... bo teraz mam tak sprany mózg w kierunku "nic nie mogę" :D że potem mogę pójść z radości i rozpędu w drugą stronę hehe...

Chrzciny w najbliższym gronie będą - z nami 13 osób plus główna zainteresowana i dwie malizny poniżej 3rż. Zadania już rozdzielone - mama i siora zaoferowały pomoc kuchenną;) ciasta zamówione u znajomej, która piekła nam również ciasta na wesele. Został do zamówienia tort:)
A sukienka Gosiaku bez fajerwerków - tzn ja jestem zakochana w niej, bo nie lubię u takich dzieciaczków tiuli szyfonów itp nie chce mieć małej panny młodej więc sukienka będzie ta: Sukienka - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci o ile na żywo zachwyci mnie równie mocno jak na www;)
No i zdrówka dla Ciebie i Saruni - chyba Domik z Lencią Was zaraziły;)

Domik przyszły zięć boski:) ma taaaaakkie oczyska i taaaaaaaaaaaaaaaaaakie długaaaaaaaśne rzęsy, że ja nawet po wymalowaniu takich nie mam haha:D

Paulinko super, że serducho się ujawniło w pełnej okazałości:)

Anulk@ jest aż tak źle?? współczuję.. oj ja też swego czasu nie raz ryczałam po wizytach u fryzjera... aż trafiłam na tego właściwego;) byle do weekendu i kciuki za "Twoją fryzjerkę" żeby Cię wyratowała z opresji:)

Asitkoooooo................. gdzie Ty się podziewasz???????????????????????????????????/

Ostatnia edycja:
reklama
Sihayko piękna ta sukienka, na żywo też jak dla mnie bo nawet się zastanawiałam ostatnio czy nie kupić Sarze :) to chrzciny będziecie mieli na tyle osób ile my :) a z jedzeniem to możesz jeść wszystko i obserwować Nadke. Raz na trzy dni możesz jeść coś nowego, oprócz cytrusów.

Do góry