reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Gosik no powiklan oo szczepieniu zadnych, ale chyba nie moge przy karmieniu jesc jajek, bo to co sie z Nelka dzieje po jajkach to jakas masakra... nie moglam jej dzisiaj uspokoic w zaden sposob jak tylko smoczkiem. i w ogole nie chciala na plasko lezec ani spac, dopiero teraz poszla w kimonko. w samochodzie w foteliku bylo okej a jak ja wyciagnelam i wlozylam do wozka to ryk...
bardzo grzeczna Sarunia tyle przespala :-) a co to za zakupowe szalenstwo? ciucholand? :D pozazdroscic :p

reklama
No to niestety kochana ale musisz zrezygnować na jakiś czas z jajek. Za kilka dni spróbuj znów i zobacz jaka będzie reakcja. A zakupy będą w centrum handlowym :)

Agacynda Nadka waży 4350;) pyzunia - dobrze ja określiła Pianka haha i coraz bardziej to odczuwam w rękach haha..
Super, że Anielka tak ładnie poradziła sobie ze szczepieniem:) nie ma to jak przespać problem;)

Gosiaku jak na razie kupki bez zmian, ale dziś rano dopiero drugą porcję tego nowego probiotyku dostała więc na efekt czekamy póki co, świadom tego, że pewnie od jednego podania cudu nie będzie;)
Udanego wypoczynku u babci i udanych łowów zakupowych :D

Paulinko a jak tam u Was??

U nas ciąg dalszy strasznego samopoczucia... Wczoraj cały dzień przeleżałam, bo głowy podnieść nie mogłam... Nie dośc, że mdłości to jeszcze jakieś zawroty głowy i dreszcze. Nawet dziecku śniadania zrobić nie mogę, bo zaraz przytulanie porcelanki. O obiedzie to nawet nie wspomnę. Ale jeszcze tylko kilka tygodni:)))

paulinka trzymaj sie dzielnie
u nas poprawilo sie z laktacja
ja zadowolona ze szczepionek skojarzonych ale kazdy robi jak woli

a co ci lekarz powiedzial na kupy ze sluzem? bo kurde po tym probiotyku w kropelkach kupy zrobily sie zielone

reklama
A co tu taka cisza???

Dziewczyny czym czyscilyscie dzieciom uszka? Bo moja Gwiazda ma tyle woskowiny w uszkach ze chyba ja swedzi bo caly czas uszy trze...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry