reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Paulinko - moja gin tez nie chciała robić usg na samym początku, a później jak najszybciej (bez słuchania serduszka), żeby nie zaszkodzić Maluszkowi, więc może dlatego u Ciebie tak było, a przecież ważne że ciąża się rozwija, reszta "podglądania" to dla naszej ciekawości bardziej;-) ... a 4.11 już niedługutko
Mgiełko - ale masz inteligentne dzieciątko:tak:

A ja wreszcie czuję się na tyle dobrze, że wróciła we mnie wiara, że dociągnę do grudnia nawet...;-)
Dziś dałam się wyciągnąć do maximusa i kupiliśmy dla Małego pluszowe pajacyki i kombinezonik za jedyne- uwaga!- całe 20 zł
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
, chyba z jakiejś ekspozycji bo nie pierwszej świeżości, ale cieplutki i dobrze wykonany, no i cena:)
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
. Za to nie mogę za nic znaleźć koszuli dla siebie, bo nie cierpię różu, zmytych kolorkow i infantylnych nadruczków, a jak są inne to mają spodnie wrrr..

Mgiełko, jak tam wasze kupy,czy dalej są zielone?bo nam się pojawiły zielone:/ też po tym nowym probiotyku.Wizytę mamy dopiero we wtorek. Co u Was pomogło?

Helloł :)

Agacynda to Ci Nelka ładnie przybiera :)) Mały pulpecik z niej będzie :)

Paulinko a jeszcze niedawno się martwiłaś że objawów brak. Jeszcze trochę musisz wytrzymać, przyjdzie drugi trymestr i będzie ok :)

Domik super, że Lenka się poprawiła tfu tfu :) Oby tak dalej! Czapy robisz cudne! Fajnie, że przy dziecku znalazłaś nowe hobby :))

Sihayko mam nadzieję, że kolki już nie wrócą. A mówiła wgl lekarka od czego ten śluz się mógł zrobić? No i jeszcze teraz zielone kupy :/ Mam nadzieję że to po tym probiotyku tak jak u Mgiełki.

Asitko a może na przekór się uda naturalnie? Trzymam mocno kciuki!!! &&&&&&

Anulko super, że u Ciebie lepiej i masz nowe siły i wiarę że dotrzymacie do grudnia :) Fajnie ze udało Ci się wyrwać super łupy. A koszule ciążowe czy do karmienia to niestety dla Ciebie są w takich kolorach czy z wzorkami :)

U nas all ok :) Już jesteśmy w domu. Zakupy się udały, Sara obkupiona że hoho :) Zadowolona jestem bo wyhaczyłam w C&A dwa zestawy ubrań spodnie, bluzka i sweterek za 15 euro jeden a jak weszłam do nas na stronę C&A to jeden zestaw 100 zł a drugi 130:szok: o takie:
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/p.../Kolekcja/Sukienki, stroje i zestawy/105816/1
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/p.../Kolekcja/Sukienki, stroje i zestawy/105755/1

Gosiu cudowne te kompleciki i faktycznie przebitka nieziemska!! :-) niezle tracilas :D

A ja dzisiaj roztrzaskalam pol zeba jedzac kamyczki z orzeszkow... Musze do dentysty sie umowic tyle ze maja okres oczekiwania miesiac czasu. Moze mnie wezma na liste rezerwowa... K**wa!!

Agacynda tam była akurat przecena na te kompleciki ale kurde u nas jakoś nie mogą takich przecen zrobić a tam i owszem. Ojj to ładnie z tym zębem dałaś. A który to? Kurde mam nadzieję, że wciągną Cię jakoś jako nagły przypadek.

Aaa to super przecena. Kurcze. Udalo Ci sie :-)
No na szczescie malo widoczny zab, bo to piatka u gory... Ja tez mam nadzieje ze mnie gdzies wcisna.

PAULINKO ja byłam w 6 tygodniu ciązy i test nie wychodził, na usg nic nie bylo widac. dopiero w 10 tygodniu zobaczylam stworka. glowa do góry:)
AGACYNDA ladnie Nelunia rośnie.... DENTYSTY WSPÓŁCZUJE:(
GOSIAK śliczne te kompleciki. ten z Panterką mnie powalił:) Sara bedzie wystrojona, że ho ho
SIHAYA kurcze... nie fajnie... jak jedno sie skończy to drugie znów coś wsykoczy...
MGIEŁKA to, że Nastusia je w nocy co 3 godziny to nie musi oznaczac, że masz mało pokarmu. widocznie tak ma. tak potrzebuje. na lutówkach mamy takie dzieciaki, że jedzą w ncy co 3 a czasem częściej i u nich to norma.... a niektóre maja po 9 miesięcy.

Doczytałam zaległości od piątku:) bo przez weekend jakoś czasu nie było;)

Weekend zaliczam do udanych, byliśmy na działce w sobotę i na zakupach wczoraj (te skrócone bo Nadusi nie spodobało sie głośne c.h. - była akurat jakaś impreza i faktycznie dzikie tłumy, głośno itp) poza tym Nadia grzeczna jak aniołek tylko wczoraj wieczorem było darcie bo rano dostała wit K:/ za każdym razem po tej witaminie jest cyrk... a daję tak naprawdę co kilka dni... czasem tylko raz, 2x w tygodniu...

W pt byłam u gin, wszystko ok;) dostałam tabsy - ovulon i nawilżacze haha...

Agacynda uważaj na zęby;) załatwiłaś się ładnie, nie ma co...
Na szczepienie idziemy jutro:) więc wielki dzień nam się szykuje;) no i przy okazji kontrola brzuszkowa.

A dziś chciałabym do fryzjera podejść podciąć włosy i zastanawiam się czy królewna mi pozwoli czy urządzi scenę w trakcie hehe...

Asitko szkoda tego iui :( ale może uda się bez tego:) trzymam kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&& i powodzenia na dzisiejszym szkoleniu!!!

Paulinko faktycznie z tego co piszesz to wizyta.. hmm... szybka i tak po macoszemu potraktowana... mam nadzieję, że następna będzie już taka jak powinna!

Anulk@ super, że samopoczucie i nastrój dopisuje:) tak trzymać!!
Co do koszuli to ja miałam jedną taką, która być może Ci spasuje- żywe kolory i nie infantylna;) poszukam link i Ci prześlę;)

Gosiaku niestety nie mówiła od czego ten śluz... a zieleńce w sobotę był jeden, wczoraj dwa i odpukać w nocy i dziś rano ładne żółte... sama już nie wiem co myśleć i od czego to...
Zestawy suuuuper upolowałaś:) takie zakupy to można robić:)

Ostatnia edycja:
reklama
Sihaya - dzięki za link, właśnie o to chodziło tylko raczej inny model, bo w grudniu na ramiączkach... a fryzjera Ci zazdroszczę, bo mam krótkie włosy, ale obcinane na początku września i się czuję zarośnięta jak kundel bury:eek:, właśnie się zbieram zadzwonić do fryzjerki może mnie gdzieś upchnie koło czwartku, bo tu w Warszawie to się tylko zrujnuję (poszłam na badania podstawowe krew - mocz i mi zaśpiewali 50zeta, kiedy w moim mieście płacę 25:wściekła/y: - chcę do domku!!)

Domik - a co u Was ? wrzuć tu swoje wyroby, popodziwiam:tak:

Agacynda - może Zębowa Wróżka do Ciebie przyjdzie? :-D

Do góry