reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Hej!
Jak tam dziewczynki? Chyba cięższa nocka byłapo tych szczepieniowych przeżyciach, bo tu cisza taka...
A u nas pierwsza nocka od dawna bez dodatkowych tabletek, chodzenia i bólu - plisss niech tak zostanie do grudnia:tak:

Gosiaku - no mały mnie przeraził tym pchaniem się na świat, bo może on tak, ale ja nie jestem gotowa:rofl2:
A no i my nie jesteśmy w szpitalu tu w Warszawie tylko mieszkam z mężem u siostry, dlatego, że tu lepszy szpital jakby co i dlatego też, że mąż jest kierownikiem budowy w firmie kamieniarskiej i akurat teraz ma budowę tu w centrum (apartamentowce i hotel Hilton), a w domu byłabym sama.

Sihaya - wow, dieta cud - nie ma co... żeby tylko coś z Ciebie po niej zostało biedaku;-), oby już niedługutko:tak:

reklama
Hej :)
paulinko jak po wizycie? masz zdjęcie? przedstaw nam maluszka :)
mgiełko wypróbowałaś czarną porzeczkę? jest poprawa?
Noelle córa ma piękne rzęsiska! firaneczki normalnie ;-)
królewno a ja z czystym sumieniem mogę polecić skojarzone szczepionki - dwoje dzieci szczepione zero dolegliwości, nawet płaczu specjalnie przy ukłuciu nie było no i święty spokój do następnych szczepień które są dopiero po roku ale co lekarz to inna rada :-):-p
agacynda ja też nie słyszałam żeby nie zamaczać miejsc po szczepieniu, kąpałam normalnie
Gosiak udanej wyprawy!
Asitko daj znać po piątkowej wizycie
Anulk@ super że synek dał Ci w nocy odpocząć - głównie chyba psychicznie ;-) a teraz relaks i grzecznie czekać na grudzień :-) i nie bój się, na pewno ze wszystkim zdążysz a jak nie to siostra lub mąż przygotują jak będziecie w szpitalu :tak:
Sihaya ech ta Twoja panna dba o maminą figurę :-D
Agnieszko co słychać?

Pianko my tez juz dawno jestesmy po szczepieniach i kolejne po roku, a szczepie normalnie :p a co do skojarzonych, niestety byłam kiedys świadkiem niefajnej sytuacji, ale nie będe tego opisywac bo wiadomo kazdy wybiera co chce:]::):)

Anulk@, Pianko oj tak.. dieta cud haha... tylko, że ja mam już jej serdecznie dosyć.. wchodząc do skelpu spożywczego to ja mam taki ślonotok... hehe

Anulk@ odpoczywaj teraz spokojnie pod skrzydłami siostry i męża:) Maksiu też się teraz zrelaksuje i dłużej w brzuszku posiedzi; a z przygotowaniami zdążysz, nic się nie martw:)

Agacynda jak Anielka dziś poszczepieniowo? obyło się bez gorączki?

Gosiaku udanego wyjazdu!!

No i obiecane zdjęcia, póki co dwa bo muszę zgrać resztę:

DSC07289.jpgDSC07291.jpg

Załączniki

• DSC07289.jpg
    DSC07289.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC07291.jpg
    DSC07291.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 41
Sihaya śliczna pyzunia! :-D niewiniątko takie :sorry:
królewno sytuacje niefajne mogą się zdarzyć i tu i tu, jedno jest pewne żadna szczepionka nie da 100% pewności i przy każdej mogą się zdarzyć powikłania, są rodzice którzy nie szczepią wcale i dzieci też żyją ale to już temat rzeka :-)

Sihayko cudna Nadusia. ile wazy? :-)) jak u Was?

Anulka odpoczywaj kobieto i niczym sie nie stresuj :-) jestes pod opieka wied wszystko bedzie dobrze :-)

Paulinko jak wizyta??

u nas na szczescie obylo sie bez goraczki. Mala przespala wczoraj od 19 do 7 rano z malymi przerwami na karmienie i jeszcze od 8-10 takze organizm madry wiedzial jak zareagowac na takie dawki emocji :-) dzisiaj tezdobrze, ponad 5 godzin na dworze bylismy, trzeba bylo skorzystac z tak fantastycznej pogody.

reklama
Anulko aa widzisz to dobrze, że jesteś u rodzinki a nie w szpitalu :) Trzymajcie się tam najdłużej jak się da :) No i dobrze, że blisko męża jesteście bo tak to faktycznie samej w domu to strach.

Pianko zgadzam się z Tobą nt szczepień. Ja też słyszałam takie historie i po jednych i po drugich także nie ma co dyskutować :)

Sihayko Nadunia jest prześliczna :) Słodziaczek mały :) Jak sytuacja z kupkami?

Agacynda super, że Anielcia nie miała żadnych powikłań poszczepiennych. Super że korzystacie z pogody :)

U nas też ok, jesteśmy u babci i się relaksujemy. Sara przespała mi całą drogę (80km) także było dobrze. A jutro jedziemy na zakupowe szaleństwo do Niemiec :)

Do góry